Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η πιο ερωτογενής σου ζώνη θέλει φροντίδα!

Η πιο ερωτογενής σου ζώνη θέλει φροντίδα!
Το στήθος αποτελεί ένα από τα πιο σέξι και ερωτικά σημεία κάθε γυναίκας και γι'αυτό είναι καλό να το φροντίζεις, να το περιποιείσαι και να διασκεδάζεις μαζί του κάποιες φορές.
#Ντύσε το στήθος σου με τα πιο ωραία σουτιέν! Δε φαντάζεσαι πόσο θα ανέβει η ψυχολογία σου αν φορέσεις ένα σέξι σουτιέν ακόμα και κάτω από το αυστηρό σου πουκάμισο στη δουλειά.

#Άπλωσε μία ενυδατική κρέμα με ωραίο άρωμα στο στήθος σου αμέσως μετά το μπάνιο. Έτσι θα το ενυδατώσεις και θα κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα στην περιοχή.

#Δώσε στο στήθος σου παρατσούκλι. Η Κέιτ Άπτον για παράδειγμα ονομάζει το στήθος της ‘The Ladies’.

#Πήγαινε το στήθος σου για ψώνια. Για την ακρίβεια βγες στα μαγαζιά και αγόρασε μερικά ρούχα που θα αναδείξουν το στήθος σου με τον καλύτερο τρόπο.

#Που και που μετά το μπάνιο, άσε το σώμα σου να στεγνώσει φυσικά, χωρίς κάποια πετσέτα. Ειδικά αν ο σύντροφός σου βρίσκεται στο σπίτι, θα χαρεί πολύ με αυτή την εναλλακτική λύση, τόσο που ίσως ως δια μαγείας να εξαφανιστούν όλες οι πετσέτες.

#Αν το στήθος σου είναι μικρό, μπορεί να μην είναι εύκολο να το μεγαλώσεις φυσικά, αλλά μπορείς να το κάνεις να φαίνεται πιο στητό. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορείς να βρεις και online.

#Μπορεί να θεωρείς τις ρώγες το πιο ερωτικό σου σημείο, αλλά σε βεβαιώνουμε πως υπάρχει ένα σημείο στο στήθος σου που είναι ακόμα πιο ευαίσθητο και ερωτικό, και είναι η περιοχή που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τις ρώγες.

#Που και που επέλεξε να μη φορέσεις σουτιέν, όταν για παράδειγμα κάποιες Κυριακές είσαι στο σπίτι και χαλαρώνεις ή κάνεις κάποιες δουλειές. Θα νοιώσεις μία ιδιαίτερη απελευθέρωση.

#Ακόμα και αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να νοιώσεις οργασμό απλά και μόνο ερεθίζοντας σωστά το στήθος σου. Την επόμενη φορά που θα θες κάτι καινούριο στην ερωτική σου ζωή, δοκίμασέ το.

#Φάε σωστά προκειμένου να προστατέψεις το στήθος σου. Για παράδειγμα ο σολομός προστατεύει αποδεδειγμένα από τον καρκίνο του μαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...