Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Friends with Benefits: Σεξ με τον…. καλύτερό σου φίλο!

Friends with Benefits: Σεξ με τον…. καλύτερό σου φίλο!
Γιατί να το δοκιμάσεις και τι πρέπει να προσέξεις.
Καλοκαίρι, διακοπές, ίδιο δωμάτιο… Όσο καρδιακοί φίλοι και αν είσαστε, σίγουρα ένας από τους δυο θα έχει δει το πράγμα κάτι παραπάνω από φιλικό (ειδικά όταν και οι δύο σας έχετε να καιρό να κάνετε σεξ).

Τον αγαπάς, τον εκτιμάς και θεωρείς ότι είναι το καλύτερο παιδί του πλανήτη. Εκείνος πάλι πιστεύει ότι είσαι η πιο σωστή γυναίκα (μετά τη μαμά του), αλλά οι συγκυρίες σας έκαναν κολλητούς και όχι ζευγάρι. Λίγο το ότι γνωρίζεστε από το γυμνάσιο, λίγο το ότι είχες σχέση όταν γνωριστήκατε…

Τι γίνεται τώρα που κανένας δεν έχει σχέση;

Ειδικά αν περάσετε τις διακοπές μαζί και νιώθετε την ατμόσφαιρα λίγο πιο… θερμή, ίσως και να σου πέρασε από το μυαλό να το δοκιμάσεις.
Το σεξ με τον κολλητό σου είναι σαν να βλέπεις το τέλος μιας ταινίας που είχες χάσει, σαν να ακούς μετά από χρόνια ένα καλό ανέκδοτο, σαν να μαθαίνεις ότι πήρες προαγωγή: συναρπαστικό, αστείο και σε εκπλήσσει ευχάριστα. Ο κολλητός σου ξέρει τι θέλεις (αφού το έχετε συζητήσει 100δες φορές), σε αγαπάει και τον αγαπάς, και το βασικότερο, έχετε απίστευτη οικειότητα.

Τι πρέπει να προσέξεις;

Ωραία όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με τη φιλία σας; Σίγουρα θα υπάρξει μια αμηχανία και ακόμα και αν καταφέρετε να κρατήσετε τη σχέση σας, ποτέ δεν θα είναι το ίδιο! Και οι δύο θα ζηλέψετε κάποια στιγμή, θα τσακωθείτε, δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ξανά ανοιχτά, άσε που ίσως εν τέλει μια φιλία χρόνων μπορεί να καταλήξει στο… κρεβάτι για πάντα (και να γίνετε sex buddies).

Ζύγισε τις καταστάσεις και αποφάσισε τι θα κάνεις λοιπόν με τον καλύτερο σου φίλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...