Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

New bleaching tips…Υπόσχονται λάμψη στο χαμόγελό σας Ο ειδικός, Παναγιώτης Καρποδίνης, μας εξηγεί τους νέους τρόπους, και απαντάει στις ερωτήσεις μας, για ακόμα πιο εκτυφλωτικά χαμόγελα!

New bleaching tips…Υπόσχονται λάμψη στο χαμόγελό σας
Quick bleaching: επίσκεψη αστραπή στον οδοντίατρο 20min μόνο.
Το θαυματουργό ''ΚΤΡ laser , σε συνδυασμό με το smart bleach λευκαντικό, θα σας χαρίσουν ήπιο «φρεσκάρισμα» της λεύκανσης με άρτια, ωστόσο, αποτελέσματα.
Κόστος συνεδρίας από : 140 euro.
KTP bleaching: δοκιμασμένη τεχνική τα τελαυταία 10 χρόνια στην λεύκανση των δοντιών. Περιλαμβάνει 4 κύκλους ακτινοβόλισης σε 40 min. Xαρίζει φυσικές αποχρώσεις σε σκούρα δόντια και εκτυφλωτική λευκότητα σε ήδη λευκά .
Κόστος συνεδρίας από : 290euro.
Home bleaching: σχεδιασμένοι στα δόντια σας νάρθηκες «custom made», σε συνδυασμό με το κατάλληλο λευκαντικό παράγοντα, χαρίζουν από ήπια έως υπερβολικά λευκά δόντια.
Κόστος συνεδρίας από :190 euro.
Power bleaching: η απόλυτη επιλογή με συνήθως προβλέψιμα αποτελέσματα, αποτελεί ο συνδυασμός του ΚΤΡ bleaching με το Home bleaching.
Κόστος (2) συνεδριών από : 490 euro.


1)Ενώ βουρτσίζω καθημερινά με "διάσημη" λευκαντική οδοντόκρεμα, γιατί δεν παίρνω τα αποτελέσματα που η διαφήμιση υπόσχεται;
Μια λευκαντική οδοντόκρεμα προσφέρει συντήρηση της επαγγελματικής λεύκανσης που έχετε κάνει και τίποτα παραπάνω. Η καθημερινή χρήση της βλάπτει την αδαμαντίνη.
2)Χρησιμοποίησα ένα σύστημα λεύκανσης με νάρθηκες από το φαρμακείο, αλλά τα δόντια μου έγιναν ευαίσθητα. Γιατί;
Εμπορικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο χωρίς τη σύσταση εκπαιδευμένου οδοντιάτρου, μπορούν να είναι από αθώα , που σημαίνει ότι δεν προσφέρουν αποτελέσματα, έως και επικίνδυνα για την αδαμαντίνη σας, όταν είναι επιθετικά. Η ευαισθησία θεωρώ ότι είναι παροδική. Η καλύτερη συμβουλή είναι να απευθυνθείτε στον οδοντίατρό σας.
3)Ενώ έχω κάνει λεύκανση σχεδόν με όλες τις μεθόδους, τα δόντια μου δεν γίνονται όπως των stars. Τί φταίει;
Εφόσον η θεραπεία είναι επιτυχής, θα πρέπει να αρκεστείτε σε αυτό. Τα «media smiles» αποκαθίστανται με veneers ρητίνης ή πορσελάνης. Σε αυτή την περίπτωση ο υποψήφιος «διαλέγει» το χρώμα των αποκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...