Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Step by Step: Πώς να κάνεις καθαρισμό προσώπου μόνη σου στο σπίτι

Step by Step: Πώς να κάνεις καθαρισμό προσώπου μόνη σου στο σπίτι

Θέλεις να κάνεις έναν καθαρισμό στο πρόσωπό σου αλλά δεν έχεις τα χρήματα; Δες πώς μπορείς να τον κάνεις σαν επαγγελματίας στο σπίτι. Ακολούθα την παρακάτω συνταγή και θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα κάνοντας μόνη σου τον πιο τέλειο καθαρισμό προσώπου..
Βήμα 1: Ατμός
Βάλε μερικά καθαρά ρούχα σε ζεστό νερό στο οποίο έχεις ρίξει και μερικές σταγόνες αιθέρια έλαια. Κάλυψε την κατσαρόλα με το νερό με το καπάκι της και άφησέ το νερό να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Στο μεταξύ πλύνε το πρόσωπό σου με σαπούνι και νερό και καθάρισέ το αν τυχόν έχεις βαφτεί. Αφού ελέγξεις τη θερκοκρασία του ρούχου που έχεις βάλει μέσα στο νερό και μπορείς να το βάλεις στο πρόσωπό σου άπλωσέ το πάνω σε αυτό αφήνοντας ξεσκέπαστα τη μύτη και το στόμα σου. Άφησε το ρούχο να κρυώσει και αφαίρεσέ το από το πρόσωπό σου. 

Βήμα 2: Ενυδάτωση

Ανάμειξε δύο κουταλιές της σούπας μέλι με 2 κουταλάκια του γλυκού πλήρες γιαούρτι. Ζέστανε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμμάτων και ανακάτεψέ το καλά. Βάλε το μείγμα στο πρόσωπό σου και ξάπλωσε για 10 λεπτά. Ξέπλυνε το πρόσωπό σου με ζεστό νερό και είσαι έτοιμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...