Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Εκτόξευσε τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη με 5 απλούς τρόπους!

Εκτόξευσε τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη με 5 απλούς τρόπους!


Απλοί τρόποι να νιώσεις πιο αισθησιακή από ποτέ…
Η σεξουαλική γυναίκα δεν είναι αυτή που αναδεικνύει σε μόνιμη βάση το ντεκολτέ της και προσελκύει τα βλέμματα… Είναι εκείνη που  αποπνέει έναν συνολικό ερωτισμό που προέρχεται από την  αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά της.  
Μάθε 5 τρόπους να κάνεις boost up τη σεξουαλικότητά σου και να νιώσεις ξανά πιο αισθησιακή και ποθητή από ποτέ:
#1 Κάνε γυμναστική:
Η έντονη εφίδρωση δεν  έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και τη μείωση λίπους! Με τον ιδρώτα, απελευθερώνονται ενδορφίνες, που τονώνουν με φυσικό τρόπο τον οργανισμό και προκαλούν ευφορία.
#2 «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι»:
Διάβασε ένα ερωτικό διήγημα ! Ένα τέτοιο βιβλίο θα βάλει… φωτιά στο μυαλό σου και θα πυροδοτήσει τη φαντασία σου. Ξέχνα τις κλασσικές νουβέλες και γίνε για λίγο η πρωταγωνίστρια του πιο παθιασμένου διηγήματος.
#3 Ανανέωση τώρα:
Τόνωσε την αυτοπεποίθηση και το σέξ απίλ σου κάνοντας αλλαγές στην εμφάνισή σου. Δοκίμασε ένα νέο κούρεμα, αφέσου στα χέρια μιας έμπειρης αισθητικού, ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου και νιώσε τέλεια με τον εαυτό σου.
#4 Εξοικειώσου με το σώμα σου:
Άγγιξε τον εαυτό σου και μάθε κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου. Μετά από ένα χλιαρό ντους, περιποιήσου κάθε σημείο του σώματός σου, κοιμήσου γυμνή και νιώσε την απόλυτη ελευθερία …Σίγουρα δεν θα ξανάδιστάσεις να φορέσεις το κοντό σου φόρεμα την επόμενη φορά που  θα θελήσεις…
#5 Δοκίμασε καινούργια πράγματα:
Όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά γενικά στη ζωή σου. Το να μένεις προσκολλημένη σε μια ρουτίνα χρόνων και σε συνήθειες που έχουν καταντήσει εκνευριστικά βαρετές, δεν θα σε ωφελήσει πουθενά. Ο ενθουσιασμός του «καινούργιου», θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ενέργεια και αυτό… είναι σέξι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...