Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ζεν ατμόσφαιρα: 8 αντικείμενα που θα κάνουν το χώρο σου πιο ζεν!

Ζεν ατμόσφαιρα: 8 αντικείμενα που θα κάνουν το χώρο σου πιο ζεν!


Σου αρέσουν οι χώροι με ζεν αύρα; Δες ποια αντικείμενα μπορούν να "ξεκλειδώσουν" το χώρο σου και να τον κάνουν πιο χαλαρό.
Το ζεν είναι μία φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής, κάτι που μας δίνει δύναμη, μας χαλαρώνει και μας αφυπνίζει. Δε χρειάζεται να είσαι λάτρης κάποιας συγκεκριμένης θρησκείας για να το κατανοήσεις, έχει απλά σχέση με την ενέργεια και μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους μας.

Το να βάλεις κάποια αντικείμενα ζεν στο σπίτι σου είναι ωραίο, γιατί είναι σαν να δυναμώνεις κάποια σημεία του σπιτιού σου και επιπλέον δυναμώνεις τη θετική ενέργεια που ρέει στο χώρο σου. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις σε αυτή τη φιλοσοφία ή όχι, σίγουρα κατανοείς πως μερικά αντικείμενα δυναμώνουν το χώρο σου, σου φτιάχνουν τη διάθεση και άλλα σε ρίχνουν, σε εκνευρίζουν απλώς κοιτώντας τα.

Πάμε να δούμε 8 αντικείμενα ζεν που μπορείς να βάλεις στο χώρο σου! Το κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων από αυτά είναι πως φτιάχνονται από φυσικά υλικά.

#Μικρός Βούδας

zen7

#Κεριά

zen6

#Μπολ από μπαμπού

zen8

#Κάδρα

zen

#Έπιπλα με καμπύλες

zen3

#Γιαπωνέζικα φλυτζάνια τσαγιού

zen4

#Δίσκος από μπαμπού

zen5

#Φωτιστικά από μπαμπού

zen2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...