Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

5 σημάδια που σου φωνάζουν ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση!

5 σημάδια που σου φωνάζουν ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση!

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συναισθηματικά έτοιμη πριν βγεις ραντεβού με έναν νέα άντρα. Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι είσαι έτοιμη αλλά στην πραγματικότητα να μην είσαι καθόλου. Θέλεις να δεις που βρίσκεσαι και αν είσαι έτοιμη για μία νέα σχέση; Διάβασε παρακάτω..
1. Δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου
Το να μην έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου είναι το πιο σημαντικό ΣΗΜΑΔΙ που σου δείχνει ότι δεν είσαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Αν χώρισες πρόσφατα πρέπει να συγκεντρωθείς στη χαλάρωσή σου, στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σου και στο να αρχίσεις να βγαίνεις με τους φίλους σου. Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό, αν ξεκινήσεις αμέσως μία νέα σχέση, να τη συγκρίνεις συνεχώς με την προηγούμενη. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να δυναμώσεις και να αναλύσεις τι πήγε στραβά έτσι ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη στο μέλλον.
2. Δεν ξέρεις τι θέλεις 
Αυτό είναι επίσης ένα υπέροχο σημάδι που σου λέει ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση. Πριν δεσμευτείς με κάποιον πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου: “Αυτό θέλω πραγματικά;” Αν η απάντησή σου είναι ότι δεν είσαι σίγουρη καλό θα είναι να μην προχωρήσεις και να σκεφτείς ποιες είναι οι ανάγκες σου και οι απαιτήσεις σου. Μόλις τις βρεις θα ξέρεις αν είσαι έτοιμη ή όχι για μία νέα σχέση.
3. Χρειάζεσαι έναν προστάτη
Ψάχνεις για έναν άντρα που θα καθαρίζει για σένα και θα είναι ο προστάτης σου; Οι ειδικοί λένε πως αυτό είναι λάθος. Αντιθέτως, ισχυρίζονται πως εσύ θα πρέπει να είσαι αυτή που αντιμετωπίζεις τα θέματά σου μόνη σου με δύναμη και κουράγιο. Και μόλις καταφέρεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου θα είσαι και έτοιμη για να κάνεις μία νέα σχέση.
4. Θέλεις να παντρευτείς σύντομα
Αυτός ίσως είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που σου λένε ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση. Αν θέλεις να βγεις με κάποιον γιατί θέλεις αυτή η σχέση να καταλήξει σε γάμο πρέπει να το ξανασκεφτείς. Πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή καθώς το βασικό είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει να ξεκινάς μία σχέση με αυτό το σκεπτικό. Στην ουσία δε θέλεις απλά να παντρευτείς. Θέλεις να είσαι ευτυχισμένη. Έτσι δεν είναι;
5. Χρειάζεσαι έναν άντρα για να νιώσεις ευτυχισμένη
Το να χρειάζεσαι κάποιον για να σε κάνει ευτυχισμένη είναι επίσης πολύ μεγάλο λάθος. Αυτός που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη είναι μόνο ο εαυτός σου και κανένας άλλος. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου για να μπορέσεις στο μέλλον να τα βρεις και με κάποιον άλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...