Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

5 χαρακτηριστικά που ψάχνει κάθε άντρας σε μία γυναίκα!

5 χαρακτηριστικά που ψάχνει κάθε άντρας σε μία γυναίκα!

Αν τα έχεις, σίγουρα θα κατακτήσεις όποιον άντρα σου κάνει το «κλικ»!

Στις σχέσεις δεν υπάρχουν «κανόνες» που μπορούμε να ακολουθήσουμε και θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο άντρας με την γυναίκα έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιλαμβάνονται τον κόσμο διαφορετικά!
Μπορεί εσύ να επιζητάς από έναν άντρα τελείως διαφορετικά πράγματα, απ'ότι η κολλητή σου, όμως οι άντρες ψάχνουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα!
Μάθε ποια είναι αυτά τα 5 βασικά χαρακτηριστικά που ο Μ.Ο των αντρών ψάχνει στη σύντροφό του:
1.Αυτοπεποίθηση:
Αγάπησε τον εαυτό σου! Μόνο έτσι θα σε αγαπήσει κι εκείνος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό από το να είναι μία γυναίκα ανασφαλής και να κλαίγεται μονίμως για την εμφάνισή της. Δείξε το δυναμισμό σου και νιώσε σίγουρη για τον εαυτό σου, μόνο τότε θα τον κατακτήσεις στο 100%.
2.Ευφυΐα:
Ναι, τα νάζια και οι τσαχπινιές είναι ωραίες, αλλά όταν περνάει ο καιρός και η σχέση γίνεται πιο σοβαρή ο άντρας θέλει να έχει δίπλα του μια έξυπνη, ετοιμόλογη και δυναμική γυναίκα που το τελευταίο που θα την νοιάζει να είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της!
3.Κατανόηση:
Τον αγαπάς αλλά η γκρίνια και η ζήλια σου έχουν περάσει σε άλλο level! Κόψε αυτές τις κακές συνήθειες πριν να είναι αργά! Προσπάθησε να μπεις στη θέση του και να τον καταλάβεις και σταμάτα να γκρινιάζεις για τα πάντα.
4.Δοκιμές στο… σεξ:
Ο αυθορμητισμός και οι… δοκιμές στο κρεβάτι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για μια μακροχρόνια σχέση! Κυρίως για τους άντρες που το σεξ είναι το Α και το Ω για να ευδοκιμήσει μια συμβίωση. Την επόμενη φορά που θα έχεις «πονοκέφαλο» ξανασκέψου το, αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου!
5.Ανεξαρτησία:
Last but not least! Υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο από μία γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, έχει τη δική της ζωή και δεν κρέμεται από τις αποφάσεις και τη διάθεση του συντρόφου της; Εννοείται πως όχι! Φρόντισε λοιπόν να μην τα περιμένεις όλα από εκείνον και κάνε τις επιθυμίες σου πράξεις χωρίς να του μουτρώνεις αν δεν μπορεί να ακολουθήσει στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις ή σε εκείνη την Σαββατιάτικη έξοδο με τις φίλες σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...