Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

6 διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου στο σπίτι

6 διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου στο σπίτι

Έρχεται Σαββατοκύριακο και έχετε αποφασίσει, εσύ και ο αγαπημένος σου, να κάτσετε στο σπίτι; Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βαρεθείτε ή να πέσετε με τα μούτρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να κάνετε πολλά διασκεδαστικά πράγματα μαζί και να περάσετε πολύ καλά ακόμα και μέσα στο σπίτι. Δες μερικά από αυτά..
Γυμναστείτε μαζί
Θέλετε και οι δύο να είστε σε φόρμα όλο το χειμώνα αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο να το κάνετε τις καθημερινές; Μόλις βρήκες ένα διασκεδαστικό πράγμα να κάνεις με τον αγαπημένο σου το σαββατοκύριακο. Μπορείτε να πάτε για τρέξιμο σε κάποιο πάρκο ή να βάλετε ένα βιντεάκι γυμναστικής στο σπίτι και να το κάνετε μαζί. Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε το σίγουρο είναι πως και θα γυμναστείτε και θα διασκεδάσετε.
Κάντε μία φωτογράφιση
Αυτό είναι άλλο ένα διασκεδαστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου. Κάνε αστείες γκριμάτσες και άσε το αγόρι σου να σε φωτογραφίσει. Βάλε μπόλικο makeup και ρούχα που δε συνηθίζεις να φοράς και βγάλε μπόλικες φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε και ένα βιντεάκι μαζί το οποίο μπορείτε να βλέπετε κατά καιρούς και να γελάτε. 
Δείτε κινούμενα σχέδια
Θυμηθείτε τα νιάτα σας βλέποντας κινούμενα σχέδια. Βλέποντας τα κινούμενα σχέδια των παιδικών σας χρόνων θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Μπορείτε να δείτε και τα δικά σου αγαπημένα και τα δικά του εναλλάξ και να εξηγείτε ο ένας στον άλλον τους λόγους που αγαπούσατε τα συγκεκριμένα παιδικά. 
Παίξτε βιντεοπαιχνίδια μαζί
Αν του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια δώσ’του τη χαρά να παίξεις και εσύ μία φορά μαζί του. Παιξ’τε μάλιστα ο ένας εναντίον του άλλου για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον. 
Κάντε ένα διαγωνισμό μαγειρικής
Διαλέξτε ένα φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε, πάρτε όλα τα υλικά που χρειάζονται και ξεκινήστε να ετοιμάζετε το πιάτο σας ο καθένας ξεχωριστά. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ θα είναι αυτός που θα τελειώσει το φαγητό πιο γρήγορα και θα φτιάξει και το πιο νόστιμο πιάτο. 
Δείτε μία ταινία
Κλασικό αλλά δοκιμασμένο και με σίγουρη επιτυχία. Το να δείτε μία καλή ταινία μαζί τρώγοντας ποπ κορν κάτω από τα σκεπάσματα σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά. Διαλέξτε μία σπαρταριστή κωμωδία και γελάστε με την ψυχή σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...