Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

9 φράσεις που θα τον ξεσηκώσουν στο δευτερόλεπτο!

Οι άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες ξεσηκώνονται πολύ εύκολα και μία σου φράση όντως φτάνει να τον κάνει αεροπλάνο...! Ποιες είναι αυτές; Διάβασε και μάθε πώς να τον ξεσηκώσεις στο δευτερόλεπτο!
#'Σου έχω μία έκπληξη...για αργότερα!'
Σύμφωνα με τον Ίαν Κέρνερ, διάσημο γιατρό που ασχολείται με σεξουαλικά θέματα, μία φράση σαν και αυτή, θα κάνει το σύντροφό σου να αρχίσει να παίζει στο μυαλό του προκαταρκτικά παιχνίδια, ώρες πριν του παρουσιάσεις την έκπληξή σου! Το μυαλό του θα κάνει σεξουαλικά σενάρια, οπότε πρόσεξε να μην τον απογοητεύσεις.
#'Σήμερα, θα σε φροντίσω..καλά.'
Και ποιος άνθρωπος δε θέλει να τον φροντίζουν, σωστά; Όταν όμως λες κάτι τέτοιο στο σύντροφό σου, είναι σαν να του λες πως η σημερινή βραδιά έχει να κάνει μόνο με αυτόν και αυτό είναι κάτι που θα τον ξεσηκώσει και θα τον κάνει να ανυπομονεί να έρθει η ώρα της περιποίησης..
#'Σήμερα το πρωί δείχνεις υπέροχος!'
Ακούγεται απλό, αλλά δε φαντάζεσαι τι επίδραση έχει μία τέτοια φρασούλα στο μυαλό ενός άνδρα! Πες του αυτή τη φράση λίγο πριν φύγει για τη δουλειά και επανέλαβε μία παρόμοια, λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, με λίγες λεπτομέρειες ακόμα. Για παράδειγμα πες του οτι λατρεύεις το συγκεκριμένο aftershave που χρησιμοποίησε ή οτι το μπλουζάκι που φόρεσε τονίζει τέλεια τους μυς του.
#'Απόψε το βράδυ φέρε ένα μπουκάλι κρασί'
Δε χρειάζεται να είναι κρασί, θα μπορούσε να είναι και παγωτό ή κάτι άλλο. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι τείνουμε να συνδέουμε το σεξ με το ποτό, ή το φαγητό. Σημασία φυσικά έχει και ο τόνος της φωνής σου όταν θα λες τις παραπάνω φράσεις.
#'Δε δείχνω σέξι με αυτή τη φούστα;'
Η αυτοπεποίθηση είναι σπουδαίο αφροδισιακό! Και έτσι το να πεις μία τέτοια φράση θα κάνει τον φίλο σου να σκέφτεται όλη μέρα τη συγκεκριμένη φούστα αλλά και ό,τι άλλο βρίσκεται από κάτω..
#'Δε σταματώ να σκέφτομαι τότε που....'
Το να υπενθυμίζεις στο σύντροφό σου κάποιο περιστατικό που έγινε μεταξύ σας και σου έχει αποτυπωθεί στη ΜΝΗΜΗ, είναι απίστευτο ανέβαστικό για την αυτοπεποίθησή του. Του δείχνει πόσο καλός εραστής είναι και τον κάνει να νοιώθει πως θέλει να επαναλάβει την ανάμνηση και να σου δείξει και πάλι πόσο καλός είναι!
#'Σε χρειάζομαι.'
'Οι φράσεις 'σε χρειάζομαι' και 'σε θέλω' κάνουν έναν άνδρα να βγάζει από μέσα του το ζωώδες ένστικτό του! Είναι 'βρώμικες' φράσεις χωρίς να είναι 'βρώμικες', ειδικά όταν ψυθιρίζονται στο αυτί ενός άνδρα ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και άλλος κόσμος τριγύρω', τονίζει η Έμιλυ Μόρς, παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής εκπομπής 'Sex with Emily' και συγγραφέας του βιβλίου Ηot Sex: Πάνω από 200 πράγματα για να προσπαθήσεις απόψε (Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight).
#'Μου έλειψες.'
Είναι δύο απλές λεξούλες αλλά δείχνουν στον άλλο πολύ σύντομα και περιεκτικά το πως νοιώθεις για αυτόν! Με τον κατάλληλο τόνο φωνής, το σωστό βλέμμα, και ένα αποκαλυπτικό συνολάκι, μπορείς να μετατρέψεις τον φίλο σου σε θηρίο ανήμερο μέσα σε δευτερόλεπτα!
#'Σε ευχαριστώ.'
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά η συγκεκριμένη φράση δείχνει πως εκτιμάς τον άλλον, κάτι που τον κάνει να γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και να νοιώθει σπουδαίος και απαραίτητος. Είναι μία φράση που βελτιώνει τη σχέση τόσο μέσα στην κρεβατοκάμαρα όσο και εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...