Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η κακή… στάση που μπορεί να «σκοτώσει» τη σεξουαλική σου διάθεση!

Η κακή… στάση που μπορεί να «σκοτώσει» τη σεξουαλική σου διάθεση!

Μια κακή στάση στην καθημερινότητα σου, μπορεί να είναι υπαίτια για την πεσμένη σου λίμπιντο.

Και δεν αναφερόμαστε σε άλλη από την κακή στάση σώματος! Αυτή μπορεί να ευθύνεται όχι μόνο για μυοσκελετικά προβλήματα, πόνους στη μέση και τον αυχένα αλλά και στην κακή αιμάτωση και οξυγόνωση των γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με το Βρετανικό Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (CSP).
Παράλληλα, η κακή στάση σώματος δεν επιτρέπει την ομαλή αναπνοή, με αποτέλεσμα να εντείνεται το στρες, να διαταράσσεται ο ύπνος και τα επίπεδα ενέργειας να είναι χαμηλά. Όλα τα παραπάνω, είναι κάτι παραπάνω από λογικό να έχουν ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ερωτική διάθεση ή τις κακές επιδόσεις σου στο σεξ!
Μάλιστα, στο πλαίσιο νέας μελέτης, οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση της στάσης σώματος σε 74 άτομα από τη Νέα Ζηλανδία. Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν είτε σωστή στάση σώματος είτε να κάθονται καμπουριασμένοι και να κάνουν ένα τεστ ανάγνωσης. Οι ερευνητές κατέγραφαν τους παλμούς της καρδιάς τους και τα επίπεδα της πίεσής τους.
Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, οι συμμετέχοντες που είχαν καθίσει σωστά δήλωσαν πως είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα απολάμβαναν και αυξημένη ερωτική διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...