Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τρικ του έρωτα: Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση σας!

Τα τρικ του έρωτα: Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση σας!

Τι και αν είσαστε 10 χρόνια μαζί; Μπορείς ακόμα να τον κάνεις να νιώσει όπως στην αρχή…
Μην υποτιμάς τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Αν έχεις μακροχρόνια σχέση σίγουρα η συνήθεια σε έχει ωθήσει στο να ξεχάσεις ότι το… αλατοπίπερο βρίσκεται στα μικρά καθημερινά πραγματάκια και όχι στις υπερβολές.

Δες 5 τρόπους να αναθερμάνεις τη σχέση σου… τόσο απλά:

-Εξέπληξε τον!
Φτιάξε του το αγαπημένο του φαγητό, περίμενέ τον να γυρίσει σπίτι φορώντας τα πιο hot εσώρουχά σου, κάνε κάτι που θα τον ευχαριστήσει τελοσπάντων χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και αιτία.

-«Πόσο όμορφος είσαι σήμερα;»
Μην ξεχνάς τα κομπλιμέντα όσα χρόνια και αν είσαστε μαζί! Πες του ότι εκείνο το πουκάμισο του πάει, ότι τα μαλλιά του είναι ωραία έτσι όπως τα έφτιαξε… Ανέβασέ του τη διάθεση στα ύψη με μικρές και ωραίες κουβέντες.

-Μοιράσου μαζί του τις συνήθειες του…
Προσπάθησε να κάνεις μαζί του πράγματα που τον ευχαριστούν. Μην επιμένεις να γίνεται πάντα το δικό σου, ρίξε νερό στο κρασί σου και πήγαινε μαζί του στα μέρη που διασκεδάζει. Αυτή η αντιμετώπιση φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα!

-«Αγάπη μου, με κακομαθαίνεις…»
Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις! Μια στις τόσες κάνε του ένα χαλαρωτικό μασάζ, φέρε του πρωινό στο κρεβάτι… δείξε του λίγο παραπάνω στοργή, όπως έκανες τους πρώτους μήνες που ήσασταν μαζί.

-Η λέξη που ξέχασες:
Το «Σ’αγαπάω» μήπως με τον καιρό το έχεις βγάλει από το λεξιλόγιο; Αν ναι, κακώς! Μήπως τώρα το θεωρείς τόσο δεδομένο ώστε να μην νιώθεις καν την ανάγκη να το εκφράσεις; Δεν λέω να του λες κάθε λίγο και λιγάκι πόσο τον αγαπάς, αλλά δεν είναι κακό να του το υπενθυμίζεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου