Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Νεότερη ενημέρωση: Καραμπόλα 40 αυτοκινήτων στην Εγνατία. "Τρελό" φορτηγό έσπειρε το θάνατο (Φωτογραφίες)

Νεότερη ενημέρωση: Καραμπόλα 40 αυτοκινήτων στην Εγνατία. "Τρελό" φορτηγό έσπειρε το θάνατο (Φωτογραφίες)
Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι απο 25 τραυματίστηκαν από την καραμπόλα στη Βέροια
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Βέροια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο έχουν εμπλακεί περισσότερα από 40 οχήματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη.

Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα αυτοκίνητα.
Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον άτομα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά Ι.Χ. αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, νταλίκα προσέκρουσε πάνω στα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες.

Ο κ. Αθανασόπουλος έκανε λόγο για δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο, ενώ αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης και Θεσσαλονίκης με εκτροπές από τον κόσμο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου.
Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τλεσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο - ανάμεσά τους ένας οδηγός που απανθρακώθηκε και μια γυναίκα περίπου 50 ετών - ενώ ένας τραυματίες υπέκυψε ώρες αργότερα στα τραύματα του οι τραυματίες φτάνουν τους 23 και έχουν οδηγηθεί σε νοσοκομεία σε Βέροια και Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο Γεννηματάς, έχουν μεταφερθεί και δύο παιδιά, το ένα ηλικίας 16 μηνών και το δεύτερο 4 ετών.

Άλλοι εννέα τραυματίες νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου της Βέροιας.

Όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος, ανέσυραν νεκρό ένα απανθρωμένο άτομο, το οποίο επέβαινε στο πρώτο ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε η νταλίκα. Οι άλλοι τρεις ανασύρθηκαν νεκροί πριν φτάσει η ΠΥ στο σημείο του συμβάντος.
Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας
Ο ρουμανικής καταγωγής οδηγός της νταλίκας πήρε τα έγγραφα του οχήματος και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τρομακτικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Ρουμάνος και αμέσως μετά το τραγικό τροχαίο, πήρε τα έγγραφά του από τη νταλίκα και έφυγε. Στη συνέχεια, όμως, συνελήφθη.
Μαρτυρία σοκ: Το φορτηγό πετούσε τα αυτοκίνητα σαν χαρτομάντιλα
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα έζησε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία.
Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιχή όπου σημειώθηκε η καραμπόλα 40 αυτοκινήτων στη Βέροια.
Δεκάδες οχήματα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...