Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Μυστικά για ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων!

123birthdayparty
Τα γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο και το πιο ευχάριστο γεγονός για όλους τους ανθρώπους. Όλοι μας ανυπομονούμε για το μεγάλο γεγονός και συνήθως το γιορτάζουμε με συγγενείς και φίλους. Όταν όμως πρόκειται για τα γενέθλια του παιδιού σας τότε είναι ειδική περίσταση και πρέπει να το οργανώσετε σωστά για να περάσετε όλοι καλά και να μην απογοητευτεί κανείς. Ποια είναι τα tips για ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων;
  • Η απλότητα μετράει
Όταν σχεδιάζετε το πάρτι του παιδιού σας πρέπει να θυμάστε ότι η απλότητα είναι σημαντική. Μην ψάχνετε για εξεζητημένους τρόπους διασκέδασης. Το καλύτερο θα ήταν να σχεδιάσετε κάτι διασκεδαστικό και αστείο για τα παιδιά. Πρέπει όλη σας η προσοχή να είναι στραμμένη στα παιδιά γιατί η μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτά.
  • Σχεδιάστε σωστά τον χρόνο.
Το σημαντικότερο από όλα στην οργάνωση ενός πάρτι είναι ο σωστός υπολογισμός του χρόνου. Καλό θα ήταν να ξέρετε ακριβώς πόσο χρόνο θα διαρκεί κάθε δραστηριότητα και φυσικά η ώρα προσέλευσης θα πρέπει να είναι λογική γιατί τα παιδιά πρέπει να κοιμηθούν σχετικά νωρίς. Ακόμη θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως θα έχουν αρκετό χρόνο να διασκεδάσουν αλλά να μην κουραστούν πολύ. Η ιδανική διάρκεια θα ήταν δυο με τρεις ώρες.
  • Οργανώστε το παρέα με το παιδί σας.
Ζητήστε την γνώμη του παιδιού για το πάρτι του.Για παράδειγμα ρωτήστε το για τα χρώματα η το θέμα που προτιμάει να έχει το πάρτι κλπ.Αν το παιδί σας συμμετέχει από την αρχή στην οργάνωση θα το περιμένει με μεγαλύτερη ανυπομονησία και θα βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση από νωρίς και θα το ευχαριστηθεί περισσότερο.
  • Αφήστε άλλους να σας βοηθήσουν.
Τα πάρτι ειδικά αν τα σχεδιάσετε μόνοι σας είναι κουραστικά και απαιτούν αρκετό χρόνο για αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια φίλων η συγγενών. Μπορούν να σας βοηθήσουν στο μαγείρεμα , στο καθάρισμα η στο μάζεμα μετά το τέλος του πάρτι που θα είστε έτσι κι αλλιώς κουρασμένοι.
  • Προετοιμαστείτε για όλα.
Ένα πάρτι γενεθλίων μπορεί να κρύβει ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακαταστασία, λεκέδες ακόμη και εμετούς. Έχετε όλα τα προϊόντα καθαρισμού σε επιφυλακή και αφαιρέστε χαλιά που μπορεί να λερώσουν και βάλτε καλύμματα σε καναπέδες κλπ.
  • Διασκεδάστε τους.
Το παν είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά σας για αυτό πρέπει να απασχοληθούν σωστά για να μην βαρεθούν. Ετοιμάστε δραστηριότητες που θα τους διασκεδάσουν και δεν θα τα κάνουν να είναι άτακτα. Μια καλή ιδέα θα ήταν να προσλάβετε έναν επαγγελματία κλόουν- animateur που θα τα κρατάει απασχολημένα και θα αφήσει και εσάς να τα πείτε λίγο με τους υπόλοιπους γονείς.
Ακολουθήστε τους παραπάνω τρόπους και θα δείτε πως το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας θα του μείνει αξέχαστο.( τουλάχιστον μέχρι τα επόμενα γενέθλια!)
babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...