Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τις 3 αποτελεσματικές ασκήσεις που θα σας κάνουν να πείτε… αντίο στα ψωμάκια!

photo
Τα ψωμάκια ή αλλιώς η συσσώρευση λίπους στους γλουτούς, είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί κυρίως τις μεσογειακές γυναίκες. Λίγο η κακή διατροφή, λίγο η έλλειψη γυμναστικής δε θέλει και πολύ το πάχος να έρθει και να κάτσει εκεί… ακριβώς που δε θέλετε. Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την κατάσταση; Τη λύση θα τη βρείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή.
Φρούτα, λαχανικά και αρκετό νερό θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για να επιτύχετε το στόχο σας. Ποιες όμως ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα των γλουτών σας;
Ακολουθήστε τις παρακάτω ασκήσεις και δείτε το σώμα σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Λάβετε θέσεις και ξεκινάμε:
Άσκηση 1
– Σταθείτε σε όρθια στάση και ανοίξτε τα πόδια με τα πέλματα να κοιτούν προς τα έξω.
– Κάντε ημικάθισμα και φτάστε όσο πιο χαμηλά μπορείτε.
Προσοχή: Κρατάτε τη μέση σας ευθεία, μη σκύβετε, κρατάτε την κοιλιά σας καλά σφιγμένη και φυσικά έχετε πάντα στο μυαλό σας, τα γόνατά σας να μην περνάνε τα δάχτυλα των ποδιών σας.
Tip:Αν είστε προχωρημένες, όσο είστε σε ημικάθισμα ανασηκώστε εναλλάξ τις μύτες των ποδιών σας.
Άσκηση 2
– Σταθείτε σε όρθια στάση και σηκώστε το δεξί σας πόδι προς τα πίσω. Φροντίστε το πόδι σας να είναι καλά τεντωμένο και το πέλμα σας  flex.
– Επιστρέψτε στην αρχική θέση και κάνετε μία προβολή προς τα εμπρός με το ίδιο πόδι.
– Αλλάξτε πόδι και κάντε 20 επαναλήψεις
Καλό θα ήταν να μην ακουμπάτε κάπου ώστε να γυμνάζετε και κοιλιά, σφίγγοντάς την. Αν πάλι δε μπορείτε, ακουμπήστε με το αντίθετο χέρι σας σε ένα τοίχο για στήριξη. Δώστε ένταση στην άσκηση για καλύτερα αποτελέσματα.
Άσκηση 3
– Ξαπλώστε πάνω στον έναν μηρό σας και τοποθετήστε τα γόνατα προς τα εμπρός έτσι ώστε τα ισχία σας να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών.
– Ισιώστε το επάνω πόδι σας έξω και μπροστά, διατηρώντας παράλληλα την τοποθέτηση 90 μοιρών ισχίου.
– Σηκώστε το πάνω πόδι αργά αργά μέχρι να φτάσει την ευθεία του σώματος σας ή και λίγο παρακάτω. Προσέξτε η μέση σας να μένει σταθερή.
Καλή επιτυχία!
Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...