Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΤΕ Θέσεις Εργασίας

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ A.E.) είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα, ενώ ο όμιλος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ο Όμιλος παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες, σταθερή/κινητή τηλεφωνία, επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες μισθωμένων γραμμών. Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στους τομείς των δορυφορικών επικοινωνιών, των ακινήτων και της εκπαίδευσης. Ο Όμιλος ΟΤΕ απασχολεί περίπου 30.000 άτομα σε 4 χώρες!
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να βρείτε κατά καιρούς ευκαιρίες απασχόλησης. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με βάση τα στοιχεία που θα βρείτε εδώ.
Παράλληλα, ο ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε νέους φοιτητές και σπουδαστές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εργασιακή εμπειρία σε μιας μεγάλη επιχείρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε την πρακτική άσκηση σας στον ΟΤΕ, συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Καλή σας επιτυχία!
οτε-θέσεις-εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...