Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μάσα, ένα πιστό σκυλί που περιμένει μάταια το νεκρό αφεντικό της

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Μάσα, ένα πιστό σκυλί με θλιμμένα μάτια, εγκαταστάθηκε στο νοσοκομείο του Νοβοσιμπίρσκ, στη Σιβηρία.
Η Μάσα εμφανίζεται κάθε πρωί στο χώρο υποδοχής του νοσοκομείου, στο οποίο είχε εισαχθεί για νοσηλεία πριν από δύο χρόνια το αφεντικό της, ένας ηλικιωμένος άνδρας, όπως αναφέρουν οι «Siberian Times».
Ο ηλικιωμένος μετά από λίγους μήνες νοσηλείας απεβίωσε, με τη Μάσα, όμως, να συνεχίζει να τον περιμένει μάταια.
Το γλυκό σκυλάκι ήταν ο μόνος επισκέπτης του ηλικιωμένου άνδρα, ενώ σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου, πολλά βράδια πηγαίνει στο σπίτι, για να επιστρέψει και πάλι το πρωί στο νοσοκομείο.
Οι νοσοκόμες και οι γιατροί έχουν αναλάβει τη φροντίδα του σκύλου, προσφέροντάς του φαγητό και έναν ζεστό χώρο για να κοιμηθεί, ενώ ευελπιστούν σύντομα να βρεθεί κάποιο σπίτι που θα μπορέσει να δώσει στη Μάσα λίγη χαρά.
«Τα μάτια της είναι τόσο θλιμμένα, δεν λάμπουν όπως στα χαρούμενα σκυλιά… Θέλουμε πολύ να έρθει η μέρα που η Μάσα θα εμπιστευτεί κάποιον», αναφέρει ο γιατρός Βλαντιμίρ Μπεσπάλοφ.
Πάντως, οι όποιες προσπάθειες για να βρεθεί μία νέα οικογένεια για τον σκύλο μέχρι τώρα έπεσαν στο κενό, καθώς πάντα η Μάσα ξεφεύγει και επιστρέφει στο νοσοκομείο.
«Πάντα περιμένει τον ιδιοκτήτη της. Πρόσφατα μία οικογένεια προσπάθησε να την υιοθετήσει, αλλά η Μάσα ξέφυγε και μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα, επέστρεψε στο νοσοκομείο», εξηγεί η νοσοκόμα Άλα Βοροντσόβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...