Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Κάθισε εδώ κοντά μου
Μου `λειψες ξαφνικά
Έτσι όπως πέφτει ο ήλιος
Χτυπάει η μοναξιά
Μείνε λιγάκι ακόμα
Κάτι έχω να σου πω
Να πάρει ο αέρας χρώμα

Αχ, για να γεννηθείς εσύ κι εγώ
Γι’ αυτό, για να σε συναντήσω
Γι’ αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου
Γι’ αυτό, για να σε συναντήσω

Δεν έχει αρχή και τέλος
Δεν έχει μέτρημα
θάλασσα που κυλάει
αυτό το αίσθημα
στο πιο βαθύ σκοτάδι
στη δυνατή βροχή
γιορτάζει η αγάπη, 
γιορτάζει η αγάπη
της νύχτας το σκοτάδι
φωτίζει το φιλίΤι δεν πρέπει να πεις με τίποτα σε έναν τσακωμό;

Τι δεν πρέπει να πεις με τίποτα σε έναν τσακωμό;
Όσο αγαπημένο ζευγάρι κι αν είστε, σίγουρα κάποιες φορές συμβαίνει να διαφωνήσετε σε ένα ζήτημα με τον σύντροφό σας και να τσακωθείτε. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά όμως, καλό είναι να αποφεύγονται κάποιες φράσεις που μπορεί να πληγώσουν τον άλλον, ακόμη και να «ψυχράνουν» τη μεταξύ σας σχέση.

Δείτε ποιες κουβέντες δεν πρέπει να... ξεστομίζετε, όταν τυχαίνει να μαλώσετε με το ταίρι σας.
«Θέλω να χωρίσουμε»
Όσο θυμωμένη και αν είστε με τον σύντροφό σας, μην του πείτε ότι θέλετε να χωρίσετε, γιατί η συγκεκριμένη φράση δεν είναι από αυτές που μπορείτε να πάρετε εύκολα πίσω -εκτός του ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ, όταν τα «πνεύματα» ηρεμήσουν, να πείσετε τον άλλον ότι δεν το εννοούσατε. Αν σας... ξεφύγει, ζητήστε αμέσως συγγνώμη και υποσχεθείτε ότι δεν θα το πείτε ποτέ ξανά, καθώς δεν είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.
«Θα δεις τι έχει να γίνει!»
Όταν απειλείτε τον άνδρα σας, κατά τη διάρκεια ενός καυγά, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ρίξετε περισσότερο «λάδι στη φωτιά». Αν, για παράδειγμα, τον απειλήσετε ότι θα φύγετε από το σπίτι, μην εκπλαγείτε αν ο ίδιος σας ανοίξει την πόρτα και τότε η κατάσταση θα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο -ποιος άλλωστε, μπορεί να ζει με τον μόνιμο φόβο των απειλών; Προτιμήστε να του εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, χωρίς περιττές, απειλητικές κουβέντες.
«Εσύ φταις για όλα»
Μπορεί πράγματι να είχατε προτείνει κάτι σε σχέση, παραδείγματος χάριν, με ένα οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζετε, αλλά να επικράτησε τελικά η δική του γνώμη η οποία αποδείχθηκε λανθασμένη. Ο εκνευρισμός σας θα σας οδηγήσει στο να κατηγορήσετε μόνο εκείνον. Όμως, ούτε αυτός είναι χαρούμενος με την έκβαση των πραγμάτων, άρα τι κερδίζετε με τα «κατηγορώ»; Μην εκτοξεύετε λοιπόν, κατηγορίες και δείτε μαζί τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε το πρόβλημά σας, με ηρεμία και διάλογο.
«Ξέρεις τι λένε οι άλλοι για σένα;»
Προσπαθήστε να μην εμπλέκετε τρίτους στον τσακωμό σας. Μην κάνετε το λάθος να χρησιμοποιήσετε λόγια άλλων, όπως της μητέρας σας ή των φίλων σας, σχετικά με τον λόγο του τσακωμού σας. Και αυτό γιατί, φαίνεται σαν να χρειάζεστε τη γνώμη των άλλων για να ενισχύσετε τη δική σας θέση, ενώ στην ουσία αποδυναμώνετε τα δικά σας επιχειρήματα. Ακόμη, με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε άσχημο κλίμα για την επόμενη φορά που ο σύντροφός σας θα συναντήσει τα άτομα στα οποία αναφερθήκατε.
«Τρόμαξες το παιδί με τις φωνές σου»
Όταν η λογομαχία σας φτάσει να επηρεάσει το μωρό ή το παιδί και εσείς σπεύσετε να κατηγορήσετε τον σύντροφό σας για την ανησυχία του, μπορεί να θεωρήσετε ότι το να του δημιουργήσετε ενοχές, θα σας χρίσει νικήτρια της «μάχης». Ωστόσο, σε έναν τσακωμό παίρνουν μέρος πάντα δύο, οπότε το να φωνάξει ο ένας περισσότερο από τον άλλον, δεν τον καθιστά τον «κακό» της υπόθεσης.
Αν, λοιπόν, το μωρό αρχίσει να κλαίει, ζητήστε ανακωχή, ηρεμήστε το και συνεχίστε τη συζήτηση αργότερα σε χαμηλότερους τόνους. Αν, βέβαια, το παιδί είναι μεγάλο, μην του πείτε ότι δεν διαφωνείτε, αφού αυτό ακριβώς κάνετε. Σταματήστε τον καυγά και εξηγήστε του ότι για λίγες στιγμές χάσατε την ψυχραιμία σας, αλλά ακόμα αγαπάτε ο ένας τον άλλον και ότι στο τέλος θα τα βρείτε, όπως συμβαίνει πάντα.


πηγή:athensmagazine.gr

Πού οφείλεται η βίαιη συμπεριφορά στο σεξ

Πού οφείλεται η βίαιη συμπεριφορά στο σεξ
Μελέτη που έγινε στην Πορτογαλία σε δείγμα φοιτητών αποδεικνύει ότι οι άντρες που είναι βίαιοι με τη σύντροφό τους είναι ως επί το πλείστον εκείνοι που αισθάνονται πιο ανασφαλείς με τον εαυτό τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες που ασκούσαν βία κατά των γυναικών είχαν μεγαλύτερη δυσκολία επίτευξης στύσης και οργασμού, καθώς και το άγχος για τη σεξουαλική τους επίδοση συγκριτικά με τους συνομήλικους τους που δεν ασκούσαν σεξουαλική βία.
Επιπλέον, οι άντρες που είχαν τέτοιου είδους σεξουαλικές συνήθειες, φαίνεται να ένιωθαν μεγαλύτερη ντροπή και ανασφάλεια για τη σεξουαλικότητά τους, ενώ θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά ελκυστικοί.
πηγή: govastileto.gr

....

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ!!!!!

!!!!

ΣΩΣΤΟ!

...

Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!

diaforetiko.gr : Arch2o Shifting into Eco city two Chinese cases Tianjin and Dongtan 1 600x448 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
Αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των κυβερνήσεων της Κίνας και της Σιγκαπούρης, σκοπός των οποίων είναι η δημιουργία μίας αειφορικής κοινότητας με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα που θα ελαχιστοποιεί τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
H πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο ονομάζεται Eco City Tianjin και θα κατασκευαστεί σε μία περιοχή 30.000 στρεμμάτων, ανατολικά της ομώνυμης πόλης, νοτιοοανατολικά του Πεκίνου.
diaforetiko.gr : ecoity2 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
Η αρχιτεκτονική ομάδα Surbana Urban Planning Group μπορεί να είναι υπερήφανη για την υλοποίηση του σχεδιασμού της πόλης που αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι το 2025 και θα λειτουργήσει ως πρότυπο ανάπτυξης παρόμοιων πόλεων στο μέλλον σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Eco City θα κάνει χρήση των πλέον πρόσφατων βιώσιμων τεχνολογιών, όπως η ηλιακή και αιολική ενέργεια, ανακύκλωση των ομβρίων υδάτων και η επεξεργασία των λυμάτων, ενώ η αφαλάτωση του θαλασσινού νερού είναι μέσα στα σχέδια.
diaforetiko.gr : p00s19zw Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
diaforetiko.gr : ecoity3 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!

diaforetiko.gr : Sino Singapore Tianjin Eco City Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
diaforetiko.gr : Arch2o Shifting into Eco city two Chinese cases Tianjin and Dongtan 5 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
diaforetiko.gr : ecoity4 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
diaforetiko.gr : ecoity5 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!

diaforetiko.gr : tianjin eco city 2 Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!
diaforetiko.gr : china green city Δείτε την πρώτη αειφορική πόλη στο Πεκίνο!

Τρελαίνει κόσμο ο 6χρονος ντράμερ! (βίντεο)

diaforetiko.gr : diaforetiko1 Τρελαίνει κόσμο ο 6χρονος ντράμερ! (βίντεο)
Όσοι είστε λάτρεις της ροκ μουσικής και, ειδικά, όσοι είστε θαυμαστές των..Guns N Roses θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση του τραγουδιού «Welcome To The Jungle» από ντράμερ που μπορεί να συναγωνιστεί κορυφαίους επαγγελματίες του είδους.
Είναι μόλις έξι χρονών, τον λένε Άιβερι Μόλεκ και, εδώ και λίγες ημέρες, το βιντεάκι στο οποίο πρωταγωνιστεί, κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Αδέσποτοι σκύλοι με αυτοθυσία σώζουν 12χρονη από βιασμό!

diaforetiko.gr : 7799 624391307572931 1264999544 n Αδέσποτοι σκύλοι με αυτοθυσία σώζουν 12χρονη από βιασμό!
Δεν λένε τυχαία το σκύλο καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Στις αρχές του καλοκαιριού ένας άγνωστος άντρας επιτέθηκε σε 12χρονο κοριτσάκι στην Αργεντινή με σκοπό τον βιασμό της. Καθώς η μικρή περπατούσε μόνη στο δρόμο για το σπίτι της θείας της στο Costa Azuld, και μάλιστα στις 9.30 το πρωί, ο δράστης την άρπαξε, την έσυρε σε απομονωμένη τοποθεσία και αποπειράθηκε να την βιάσει.
Μια κραυγή όμως του κοριτσιού ήταν ικανή να τραβήξει την προσοχή πέντε αδέσποτων σκυλιών που κατάλαβαν τι συμβαίνει και επιτέθηκαν στον δράστη αρχίζοντας να τον δαγκώνουν. Εντωμεταξύ το κορίτσι κατάφερε να τρέξει ως το σπίτι ενός γείτονα όπου κάλεσαν την αστυνομία και τους γονείς της. Παρ’ όλα αυτά τα ίχνη του δράστη δεν βρέθηκαν, ούτε όμως και των σκυλιών και ας ελπίσουμε τα δεύτερα να έχουν φροντίσει οριστικά για την τιμωρία του πρώτου…
diaforetiko.gr : 1000702 511210775618751 1901306043 n Αδέσποτοι σκύλοι με αυτοθυσία σώζουν 12χρονη από βιασμό!
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα ανταποκρίνονται καλύτερα από άνθρωπο σε δύσκολες στιγμές.

Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!

diaforetiko.gr :  Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
Nερά που θα τα ζήλευαν και οι πιο εξωτικές παραλίες της θάλασσας
Νερά που θα τα ζήλευαν οι πιο εξωτικές παραλίες, ανέγγιχτη φύση, χιονοσκέπαστες κορυφές στο φόντο και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ιμπρεσιονιστών. Στις πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου, τα φλας δεν σταματούν να αστράφτουν.
Powell, ΗΠΑ
Η εντυπωσιακή λίμνη ανάμεσα στη Γιούτα και την Αριζόνα δημιουργήθηκε το 1965 από το φράγμα στο Glen Canyon και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας. Αποτελεί διάσημο προορισμό διακοπών για βαρκάδα, ψάρεμα και κολύμπι στις παραλίες που έχουν δημιουργηθεί.
diaforetiko.gr : l1 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
diaforetiko.gr : l2 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
 Como, Ιταλία
Η διασημότερη λίμνη της χώρας βρίσκεται στη Λομβαρδία, βόρεια του Μιλάνου και είναι μια από τις πιο βαθιές λίμνες στην Ευρώπη. Από ψηλά, το σχήμα της μοιάζει με ένα πελώριο, ανάποδο Υ με χρυσαφένια νερά, αιωνόβιες βίλες και ολάνθιστους κήπους. Ο καλύτερος τρόπος για να γυρίσετε τα χωριά και τις βίλες της είναι νοικιάζοντας ένα vintage ταχύπλοο Riva. Κι επειδή είναι σίγουρο πως θα ψάχνετε λέξεις για να εκφράσετε όσα βλέπετε, το “belissima” είναι μια καλή αρχή.
diaforetiko.gr : l3 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
diaforetiko.gr : l4 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
Maligne, Καναδάς
Βρίσκεται στην πολιτεία Αλμπέρτα και είναι διάσημη για το γαλάζιο χρώμα του νερού της, τις βουνοκορφές που την περιβάλλουν, το νησάκι Spirit και τα τρία παγόβουνα που είναι ορατά από τη λίμνη. Τις πιο καρτποσταλικές φωτογραφίες θα τις βγάλετε κάνοντας καγιάκ ως το νησάκι.
diaforetiko.gr : l5 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
Pichola, Ινδία
Η τεχνητή λίμνη δημιουργήθηκε το 1362 και διαθέτει νησάκια, καθένα με το δικό του παλάτι, και ονειρικό σκηνικό κοντά στην πόλη Udaipur. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο μαχαραγιάς Udai Singh μαγεμένος από την ομορφιά του τοπίου, έχτισε εκεί τα παλάτια του το 1559.
diaforetiko.gr : l6 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
http://www.arttravel.gr/

Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!

diaforetiko.gr : canazei1 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
Η βόρεια Ιταλία μπορεί να υπερηφανεύεται για ορισμένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά, τα οποία βρίσκονται καλά κρυμμένα στους Δολομίτες.
Ένα από αυτά είναι και το διάσημο Canazei, πρωτίστως στους λάτρεις των χειμερινών διακοπών και του σκι.
Ιδιαίτερα φιλόξενος τόπος και από τους πιο γραφικούς της περιοχής, το χωριό αυτό διαθέτει υπέροχα φυσικά τοπία, παραδοσιακά σπίτια και κατοίκους που φημίζονται για τη φιλοξενία τους.
diaforetiko.gr : CANAZEI 5 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
Στα must του μπορούμε να προσθέσουμε την υπέροχη τοπική κουζίνα αλλά και τα άριστης ποιότητας κρασιά. Πλήθος επισκεπτών επιλέγουν το Canazei τους χειμερινούς μήνες απολαμβάνοντας σκι στις πολλές πίστες και στο άριστα εξοπλισμένο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Όσο για τα τοπία; Οι χιονισμένες βουνοκορφές αλλά και τα κατάλευκα σπιτάκι συμπληρώνουν ένα από τα ωραιότερα χειμερινά σκηνικά σε αυτό το ιταλικό ορεινο χωριουδάκι.
diaforetiko.gr : canazei2 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
diaforetiko.gr : canazei3 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
diaforetiko.gr : canazei4 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
diaforetiko.gr : canazei5 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
diaforetiko.gr : canazei6 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
diaforetiko.gr : canazei7 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
diaforetiko.gr : canazei8 Canazei: Ένα παραμυθένιο Ιταλικό χωριό!
http://perierga.gr/

ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Για ποιο λόγο τα άκρα των γυναικών είναι ΚΡΥΑ;;;

Σύμφωνα με τον καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Στέφανο Καραγιαννόπουλο στο έργο του "365 μυστικά υγείας" (εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 14,60ε): "Τα κρύα άκρα σπάνια αποτελούν ένδειξη για κάτι σοβαρό, όπως σκλήρυνση των αρτηριών ή κακή κυκλοφορία.
Συνήθως δηλώνουν τον τρόπο με τον οποίο το σώμα αντιδρά στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όταν έχει κρύο, τα μικρά αιμοφόρα αγγεία στην επιδερμίδα μαζεύουν και το αίμα οδηγείται αλλού, για να τονώσει την κυκλοφορία και να διατηρήσει τη θερμοκρασία σταθερή σε ζωτικά όργανα, όπως η καρδιά ή ο εγκέφαλος.
Οι γυναίκες κρυώνουν περισσότερο γιατί ο γυναικείος θερμοστάτης κινητοποιείται σε χαμηλότερες θερμοκρασίες απ' ό,τι ο ανδρικός. Τα κρύα άκρα στις γυναίκες δεν είναι ιδιοτροπία της φύσης. Υπάρχει προγραμματισμός.
Όταν πριν χιλιάδες χρόνια ζούσαμε σε σπηλιές με λίγη τροφή και ανύπαρκτο ρουχισμό, η φύση έπρεπε να καλύψει τις θερμαντικές και διατροφικές ανάγκες της φυσικής βρεφοδόχου της γυναίκας. Έτσι η εντολή ήταν και παραμένει όλο το αίμα της εγκύου να συγκεντρώνεται στην κοιλιά και στα άλλα ζωτικά όργανα".

faysbook.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...

ΑΚΡΙΒΩΣ !! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...