Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

SEXercises : πώς να γυμναστείς, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι

SEXercises : πώς να γυμναστείς, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι
Τα γυμναστήρια και τα στάδια δεν είναι ο μόνος τρόπος να γυμναστείς και να χάσεις θερμίδες , αφού μπορείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι… Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια η καλή διάθεση και φυσικά ο κατάλληλος ερωτικός σύντροφος.
Καλό ζέσταμα: Γυμναστική χωρίς ζέσταμα δεν γίνεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση ζέσταμα θεωρείται ένα δυνατό, ερωτικό μασάζ σε όλο το σώμα του συντρόφου που θα ανεβάσει τη λίμπιντο και θα σε βοηθήσει να κάψεις 80 θερμίδες σε μισή ώρα και να γυμνάσεις χέρια και πλάτη.

Διαλειμματική προπόνηση: Οι ειδικοί μιλούν συνεχώς για τα οφέλη της διαλειμματικής προπόνησης στο σώμα και τη γρήγορη καύση θερμίδων που προκαλεί. Διαλειμματική προπόνηση σημαίνει γρήγορη εναλλαγή ασκήσεων και έντασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαλειμματική προπόνηση είναι η αλλαγή των στάσεων, του ρυθμού και της έντασης που όχι μόνο θα κάψει μέχρι και 385 θερμίδες σε μία ώρα, αλλά θα κάνει και το σεξ πιο καυτό.

Η μαγεία του ιεραποστολικού: η αλλιώς η κλασική στάση με τη γυναίκα «άραξα λίγο» και τον άντρα από πάνω να τραβάει το ζόρι. Παρόλα αυτά, η ξεκούραστη ιεραποστολική στάση μπορεί να μετατραπεί σε μία αποτελεσματική άσκηση για κοιλιακούς και προσαγωγούς. Ανασήκωσε λοιπόν τον κορμό σου, σφίξε την κοιλιά και προσπάθησε να συμμετέχεις και εσύ περισσότερο στην κίνηση κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις με τον κορμό που όχι μόνο θα αυξήσουν την αντίσταση και την ερωτική απόλαυση, αλλά θα σε κάνουν να νιώθεις σαν να έκανες 100 κοιλιακούς.

Όρθια Sexercise: Η όρθια στάση απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, κυρίως από την πλευρά του συντρόφου σου, αφού όχι μόνο πρέπει να στηρίξει το σώμα σου πάνω του, αλλά να συνεχίσει και την ερωτική διαδικασία. Εσύ από την άλλη, πρέπει να τυλίξεις σφιχτά τα πόδια σου γύρω από τον κορμό του. Αεροβική στάση που επιταχύνει τους καρδιακούς παλμούς και γυμνάζει άψογα τους προσαγωγούς και τους μηρούς.
Τα μυστικά του Cowgirl: Πέρα από τις θερμίδες που καις όταν βρίσκεσαι πάνω από τον σύντροφο σου, μπορείς να μεγαλώσεις λίγο τον βαθμό δυσκολίας, λυγίζοντας τα γόνατα και κάνοντας παράλληλα squats που γυμνάζουν γλουτούς και μηρούς, ενώ θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερο λίπος και μέχρι και 200 θερμίδες σε μισή ώρα.


a xa xa xaxaxa..

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!

Παρά τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη ολόκληρου του πλανήτη οι «πολιτισμένοι» Δανοί συνεχίζουν το βάρβαρο έθιμο της φρικιαστικής σφαγής των ευφυών δελφινιών, τα οποία αποδεκατίζονται στον βωμό μιας… ιεροτελεστίας που υποτίθεται πως μεταμορφώνει τα παιδιά σε άνδρες.
Προκαλεί απέραντη θλίψη και αγανάκτηση το γεγονός ότι τα αθώα θηλαστικά πλησιάζουν τους δολοφόνους τους για να παίξουν…
Ηθικό χρέος όλων μας είναι το σαμποτάζ στα παντός είδους δανέζικα προϊόντα ωσότου σταματήσει αυτή η η πρωτοφανής κτηνωδία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει σοκαριστικές εικόνες που είναι προτιμότερο να μη δουν ανήλικοι.Ο,τι χειρότερο έχετε δει... Τα πτώματα απο το HELIOS που συνετρίβη στο Γραμματικό

01.jpg 
02.jpg 
03.jpg 
04.jpg 
05.jpg 
06.jpg 
07.jpg 
08.jpg 
09.jpg 
10.jpg 
11.jpg 
12.jpg 
13.jpg 
14.jpg 
15.jpg 
16.jpg 
17.jpg 
18.jpg 
19.jpg 
20.jpg 
21.jpg 
22.jpg 
23.jpg 
24.jpg 
25.jpg 
26.jpg 
27.jpg 
28.jpg 
29.jpg 
30.jpg 
31.jpg 
32.jpg 
33.jpg 
34.jpg 
35.jpg 
36.jpg 
37.jpg 
38.jpg 
39.jpg 
40.jpg 
41.jpg 
42.jpg  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Έκπτωση 42% στο ρεύμα!!! Ποιοι την δικαιούνται και πώς θα την διεκδικήσετε;;; (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Έκπτωση 42% στο ρεύμα!!! Ποιοι την δικαιούνται και πώς θα την διεκδικήσετε;;; (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
Βγείτε από το σκοτάδι των πικρών υπέρογκων λογαριασμών της ΔΕΗ και διεκδικήστε το κοινωνικό τιμολόγιο, καθώς υπάρχουν χιλιάδες καταναλωτές ανάμεσα μας που πληρώνουν τζάμπα λεφτά επειδή δεν γνωρίζουν ότι δικαιούνται στην πραγματικότητα ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ!
Πιο συγκεκριμένα, αν και οι καταναλωτές που έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο και συγκεκριμένα φτάνουν τους 534.808, οι άνθρωποι που μπορούν να το πάρουν υπολογίζονται σε περίπου 1.000.000 !!!!Περίπου δηλαδή 500.000 καταναλωτές δικαιούνται 42% έκπτωση αλλά δεν την επωφελούνται λόγω.... άγνοιας ή απλώς επειδή κάπου έχει «κολλήσει» η έγκριση της σχετικής αίτησης!
Τα στοιχεία περιλαμβάνονται, σύμφωνα με το star, σε έγγραφο του υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκη Παπαγεωργίου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και από το οποίο προκύπτει ότι οι δικαιούχοι είναι περισσότεροι, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχουν υποβάλει αιτήσεις.
Βασικές Προϋποθέσεις
Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο εφαρμόζεται στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης, εφόσον:
1. Η κατανάλωση αφορά σε κάλυψη αναγκών της κύριας κατοικίας του δικαιούχου
2. Η παροχή ρεύματος είναι στο όνομα του δικαιούχου ή του/της συζύγου
3. Η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη ή ίση με 200 kWh ανά τετράμηνο
4. Η συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που ορίζονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου (1.500 kWh, 1.700 kWh ή 2.000 kWh).
Εάν υπάρχει υπέρβαση των τετραμηνιαίων αυτών ορίων κατανάλωσης τότε για το συγκεκριμένο τετράμηνο δεν εφαρμόζεται το Κ.Ο.Τ., εφόσον η μέση τετραμηνιαία κατανάλωση σε ετήσια κυλιόμενη βάση, βάσει καταμετρημένων ενδείξεων, υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που προβλέπονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου.
Εφόσον η μέση τετραμηνιαία κατανάλωση σε ετήσια κυλιόμενη βάση, βάσει καταμετρημένων ενδείξεων, δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που προβλέπονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου, για το τμήμα της υπερβάλλουσας τετραμηνιαίας κατανάλωσης σε σχέση με τη μέση τετραμηνιαία κατανάλωση, ισχύουν οι τιμές του εκάστοτε ισχύοντος οικιακού τιμολογίου του Προμηθευτή.
Στα όρια κατανάλωσης δεν λαμβάνονται υπόψη οι καταναλώσεις του νυχτερινού τιμολογίου.
Δικαιούχοι
Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ) Ι: Με το τιμολόγιο αυτό παρέχεται έκπτωση έως 42% έναντι του οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ που ισχύει από 01.01.13, στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης σε:
• Άτομα με Χαμηλό Εισόδημα: Άτομα που έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 12.000€, προσαυξανόμενο κατά 6.000 στις περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος κατοικεί μόνιμα σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα. Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.500 kWh

• Γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα: Γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 23.500€ προσαυξημένο κατά 6.000 στις περιπτώσεις που ο δικαιούχος κατοικεί σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.700 kWh

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) ΙΙ: Με το τιμολόγιο αυτό παρέχεται έκπτωση έως 42% έναντι του οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ που ισχύει από 01.01.13, στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης σε:
• Μακροχρόνια ανέργους: Άτομα που είναι άνεργοι για συνεχές χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 12.000€, προσαυξανόμενο κατά 6.000 τις περιπτώσεις όπου ο δικαιούχος κατοικεί μόνιμα σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα (Δεν συνυπολογίζεται τυχόν εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες του ανέργου που αφορά το διάστημα που προηγήθηκε την περίοδο ανεργίας. Στην περίπτωση ανέργων συζύγων, τα παραπάνω εφαρμόζονται και για τους δυο συζύγους). Τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.500 kWh.
• Άτομα με αναπηρία: Άτομα με αναπηρία 67% και άνω ή άτομα που τα βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία 67% και άνω, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 23.500€ προσαυξημένο κατά 6.000 στις περιπτώσεις που ο δικαιούχος κατοικεί σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.700 kWh.
• Άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης: Άτομα που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ' οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή του ή άτομο που το βαρύνουν προστατευόμενα μέλη που έχουν ανάγκη ενεργοβόρας μηχανικής υποστήριξης, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 30.000€ και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας μεγαλύτερη από 200 kWh. Η έκπτωση θα αφορά στις πρώτες 2.000 kWh και οι καταναλώσεις, πέραν των 2.000kWh, θα τιμολογούνται με το οικιακό τιμολόγιο που αντιστοιχεί στην συνολική κατανάλωση, όπως ισχύει κάθε φορά.
Απαραίτητα στοιχεία για την υποβολή αίτησης του δικαιούχου
Οι πελάτες που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουν είναι:

1. Τα στοιχεία της παροχής τους (Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Αύξοντα Αριθμό λογαριασμού)

2. Τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου εφόσον είναι έγγαμοι)

3. Στην περίπτωση των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης οφείλουν να δηλώνουν επιπλέον:

α. τον αριθμό ΑΜΚΑ τους

β. τον ασφαλιστικό τους φορέα

γ. τον αριθμό πρωτοκόλλου βεβαίωσης του κρατικού ασφαλιστικού φορέα. τον αριθμό πρωτοκόλλου βεβαίωσης του κρατικού ασφαλιστικού φορέα, στον οποίο υπάγεται ο ασθενής, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ' οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή του ασθενούς. Στην περίπτωση που ο ασθενής είναι ανασφάλιστος, τον αριθμό πρωτοκόλλου βεβαίωσης αντίστοιχου περιεχομένου από κρατικό νοσοκομείο.

4. ότι έχουν στην κατοχή τους την ανωτέρω βεβαίωση

Οι δικαιούχοι οφείλουν να διατηρούν το πρωτότυπο της σχετικής βεβαίωσης για όσο διάστημα είναι ενταγμένοι στο ΚΟΤ και να την προσκομίζουν σε περίπτωση σχετικού ελέγχου. Η ύπαρξη και η ακρίβεια του περιεχομένου της βεβαίωσης και η ακρίβεια των στοιχείων της υπεύθυνης δήλωσης μπορεί να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών.

Τεστ αναπνοής ανιχνεύει σε 6 λεπτά τον καρκίνο του μαστού

123
Τεστ αναπνοής ανιχνεύει σε 6 λεπτά τον καρκίνο του μαστού
Επιστήμονες από τις ΗΠΑ επινόησαν ένα τεστ αναπνοής που ανιχνεύει ορισμένες χημικές ουσίες στον εκπνεόμενο αέρα και δείχνει πόσο πιθανό είναι να πάσχει μια γυναίκα από καρκίνο του μαστού.
Οι ειδικοί γνωρίζουν εδώ και δύο δεκαετίες πως οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουν μη φυσιολογικές πτητικές ενώσεις στην αναπνοή τους, αλλά πολύ πρόσφατα βρέθηκε τρόπος να χρησιμοποιούνται αυτές οι ενώσεις για τη διάγνωση της νόσου.
Οι έως τώρα μελέτες δείχνουν ότι το τεστ, που δίνει τα αποτελέσματά του σε 6 λεπτά, έχει σχεδόν απόλυτη ακρίβεια στην ανίχνευση των γυναικών δίχως καρκίνο.
Όταν όμως τα αποτελέσματά του δεν είναι φυσιολογικά, η γυναίκα παραπέμπεται για μαστογραφία και περαιτέρω έλεγχο.
Η ελπίδα των κατασκευαστών του είναι ότι η απλότητά του θα ωθεί ολοένα περισσότερες γυναίκες να το κάνουν – γυναίκες οι οποίες συχνά σήμερα αποφεύγουν την μαστογραφία, που για πολλές είναι δυσάρεστη.
Το τεστ λέγεται BreathLink και επινοήθηκε από ομάδα επιστημόνων υπό τον δρα Μάικλ Φίλιπς, καθηγητή Κλινικής Ιατρικής στο Ιατρικό Κολέγιο της Νέας Υόρκης, στη Βαλχάλα, και ιδρυτή της εταιρείας Menssana Research Inc. που εμπορεύεται το τεστ.
«Η μελέτη μας έδειξε πως όταν το τεστ της αναπνοής έχει αρνητικό αποτέλεσμα, υπάρχουν πάνω από 99,99% πιθανότητες η γυναίκα να μην έχει καρκίνο του μαστού», είπε.
Η ακρίβειά του, όμως, στην ανίχνευση του καρκίνου καθ’ εαυτού είναι μικρότερη, γι’ αυτό όταν τα αποτελέσματά του δεν είναι φυσιολογικά, η γυναίκα πρέπει απαραιτήτως να κάνει μαστογραφία.
Όπως γράφουν ο δρ Φίλιπς και οι συνεργάτες του στην επιθεώρηση «PLoS One», δοκίμασαν το τεστ σε 244 γυναίκες. Οι 130 από αυτές είχαν κάνει μαστογραφία, με τις 37 να έχουν «ύποπτα» ευρήματα, και οι υπόλοιπες 114 είχαν υποβληθεί σε βιοψία μαστού, η οποία είχε δείξει πως οι 35 είχαν τελικά αρχικού σταδίου καρκίνο.
Οι εθελόντριες υποβλήθηκαν στο τεστ αναπνοής, που συνίσταται στο να αναπνέουν επί 2 λεπτά σε έναν αναλυτή αναπνοής.
Ο αέρας προωθείται σε μία συσκευή που αναλύει τα επίπεδα διαφόρων πτητικών ουσιών και τα επίπεδά τους αναλύονται από ειδικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή για να εξακριβωθεί εάν είναι φυσιολογικά ή ύποπτα για καρκίνο.
Η μελέτη έδειξε πως το τεστ είχε ακρίβεια 83% στον διαχωρισμό των φυσιολογικών από τις ύποπτες μαστογραφίες, 79% στην διάγνωση του καρκίνου και 99,9% στις μαστογραφίες που ήταν φυσιολογικές.
Ο δρ Φίλιπς διευκρίνισε πως το τεστ θα πρέπει να θεωρείται πειραματικό, έως ότου επιβεβαιώσουν τα ευρήματα της νέας μελέτης από μεγαλύτερες έρευνες.
Επισήμανε, ωστόσο, πως αισιοδοξεί ότι τα επόμενα χρόνια το τεστ θα χρησιμοποιείται ολοένα περισσότερο και τελικά θα γίνει η πρώτη επιλογή για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Πηγή : Web Only

Φθηνό τεστ με ξύδι κάνει θαύματα κατά του καρκίνου στην Ινδία!!!444026


Φθηνό τεστ με ξύδι κάνει θαύματα κατά του καρκίνου στην Ινδία!!!

«Καταπληκτικά» χαρακτηρίζονται τα αποτελέσματα μιας μεγάλης κλινικής μελέτης στην Ινδία, στην οποία ένα φθηνό τεστ με ξίδι, το οποίο υποκαθιστά το τεστ Παπ… μείωσε κατά το ένα τρίτο τους θανάτους από καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας. «Είναι αξιοσημείωτο. Είναι καταπληκτικό. Ένα άκρως συναρπαστικό αποτέλεσμα» σχολίασε ο Δρ Τεντ Τρίμπλ του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, κύριου χρηματοδότη της μελέτης. Το τεστ του ξιδιού φαίνεται ότι υποκαθιστά σε ικανοποιητικό βαθμό το λεγόμενο τεστ Παπ και τις εξετάσεις για τους ιούς HPV που προκαλούν κονδυλώματα και μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση καρκίνου.
«Είναι απλά αδύνατο να προσφέρουμε τεστ Παπ στις αναπτυσσόμενες χώρες. Δεν έχουμε τα χρήματα» εξήγησε ο Δρ Σουρέντρα Σάστρι του Νοσοκομείου Τάτα στο Μουμπάι, επικεφαλής της μελέτης.
Στο νέο τεστ, το οποίο πραγματοποιείται από εθελοντές έπειτα από εκπαίδευση μόλις δύο εβδομάδων, o τράχηλος της μήτρας αλείφεται με αραιωμένο ξίδι, το οποίο αλλάζει παροδικά το χρώμα των μη φυσιολογικών κυττάρων. Τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι έτσι άμεσα εμφανή με το μάτι.
Η μελέτη έδειξε ότι το απλό, γρήγορο και φθηνό τεστ μείωσε κατά 31% τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου, ο οποίος παραμένει ακόμα εξαιρετικά συχνός στην Ινδία, μια χώρα όπου πολλές γυναίκες δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ γυναικολόγο.
Αυτό σημαίνει ότι η εξέταση του ξιδιού θα μπορούσε να προλαμβάνει 22.000 θανάτους το χρόνο στην Ινδία.
Τα αποτελέσματα της δοκιμής παρουσιάστηκαν στο Σικάγο.
Η μελέτη ξεκίνησε το 1998 με τη συμμετοχή σχεδόν 76.000 γυναικών που υποβάλλονταν στην εξέταση ανά δύο χρόνια. Τα αποτελέσματα συγκρίθηκαν με τις 76.000 γυναίκες της ομάδας ελέγχου, οι οποίες ενημερώθηκαν για τον καρκίνο στην αρχή της μελέτης και έλαβαν κουπόνια για δωρεάν τεστ Παπ -αν μπορούσαν να πάνε μέχρι το νοσοκομείο.
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, ωστόσο οι ερευνητές της μελέτης είχαν να αντιμετωπίσουν εκτεταμένη καχυποψία στις φτωχές γειτονιές της Ινδίας -αρκετές γυναίκες ντρέπονταν να γδυθούν ή ανησυχούσαν ότι ο εξεταστής θα τους έκλεβε τα όργανα.
«Πολλές γυναίκες αρνήθηκαν να εξεταστούν. Κάποιες από αυτές πέθαναν αργότερα από καρκίνο» λέει η Ούσα Ντεβί, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ γυναικολόγο.
Ήταν τυχερή που μπόρεσε να συμμετάσχει στη μελέτη, καθώς έπασχε από προχωρημένο καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και υποβλήθηκε στη σωτήρια χειρουργική επέμβαση δωρεάν.enallaktikidrasi.gr
proionta-tis-fisis.info

5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας!!!

5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας…
5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας!!!

Ουκ ολίγες οι φορές που πιστέψαμε, πως βρήκαμε το «λιμάνι» για να αράξουμε και ακόμα περισσότερες οι φορές που κάναμε λάθος και επρόκειτο απλά για μια ολιγοήμερη στάση του πλοίου μας…
Όσο σαχλές όμως και αν ακούγονται οι ναυτικές παρομοιώσεις, όταν αναφερόμαστε στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων, αντικατοπτρίζουν την αλήθεια της αέναης αναζήτησης όλων μας για τον ένα και μοναδικό σύντροφο της ζωής μας και τις αλεπάλληλες αποτυχίες τελικής ανεύρεσής του.
Γι’ αυτό λοιπόν και επειδή η ζωή είναι μικρή για αποτυχημένες σχέσεις, ακολουθούν 5 σημάδια που θα σας κάνουν να καταλάβετε από νωρίς, ότι είναι ώρα να αλλάξετε πλεύση και να πάτε σε άλλο λιμάνι για… ανεφοδιασμό.

5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας…
Οι φίλοι σας δεν εγκρίνουν
Μπορεί να διαφωνείτε σε πολλά πράγματα με τους φίλους σας και είναι πολύ πιθανό να μην έχουν ούτε εκείνοι μεγάλη επιτυχία στις σχέσεις τους, αλλά μην υποτιμάτε ποτέ τη γνώμη τους για τη δική σας σχέση. Οι φίλοι σας γνωρίζουν καλά εσάς και έχουν το πλεονέκτημα του εξωτερικού παρατηρητή σε μια σχέση που δεν μοιάζει να πηγαίνει πολύ καλά.
Μη διστάζετε να ρωτήσετε τη γνώμη των πιο αμερόληπτων κολλητών σας, για το πως βλέπουν εκείνοι τη σχέση σας και τις περισσότερες φορές το πιθανότερο είναι απλά να σας επιβεβαιώσουν αυτό που οι ίδιοι νιώθετε, αλλά αποφεύγετε να παραδεχτείτε. Θυμηθείτε μονάχα να μη βασιστείτε αποκλειστικά στη γνώμη μερικών φίλων, αφού στο τέλος πρόκειται για τη δική σας τη ζωή.

5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας…
Η αμηχανία έπεται της οικειότητας
Αφού περάσετε το στάδιο που γνωρίζετε ο ένας τον άλλο και αφού περάσετε και την φάση που περνάτε όλη τη μέρα στο κρεβάτι, θα έρθει και η ώρα που θα θέλετε απλά να αράξετε. Αυτή ακριβώς η φάση αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση, αφού θα έχουν «στερέψει» τα λόγια και οι πράξεις και το μόνο που  θα έχετε να κάνετε είναι… παρέα ο ένας στον άλλο. Αν λοιπόν, τα κυριακάτικα πρωινά η σιωπή δεν προδίδει οικειότητα, αλλά αμηχανία, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας…
Νιώθετε διαρκώς ένοχοι για κάτι
Εαν δεν ανήκετε στην κατηγορία των εξαιρετικά εγωκεντρικών ατόμων που καλά θα κάνουν να νιώθουν τύψεις για τη συμπεριφορά τους, το να νιώθετε ενοχές σε καθημερινή βάση δεν είναι σημάδι μια υγιούς σχέσης. Είτε λοιπόν έχετε κάνει κάποιο λάθος, συνειδητά ή ασυνείδητα, είτε απλά το έτερον ήμιση έχει τα δικά του θέματα δέσμευσης, τελικά  καταλήγετε σε αισθήματα ενοχής ο ένας από τους δυο ή και οι δυο. Όσο το συντομότερο, λοιπόν, το συζητήσετε, το παραδεχτείτε, το αναγνωρίσετε και χωρίσετε, τόσο το καλύτερο για εσάς.
Η ερωτική σας ζωή δεν ανθίζει
Είναι εύκολο και συνήθης πρακτική το μέτριο σεξ να «προσπερνάται», όταν μια σχέση μοιάζει ιδανική σε όλα τα άλλα επίπεδα. Πολλοί άλλωστε διστάζουν να αποδώσουν τόση σημασία στη σαρκική επικοινωνία, φοβούμενοι τη ρετσινιά του «επιφανειακού» της σχέσης και αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος τους. Το καλό, το κακό ή το μέτριο σεξ είναι καθρέπτης της γενικής κατάστασης της σχέσης και ένας τρόπος να επιβεβαιώσετε αυτό που καιρό τώρα ψυχανεμίζεστε, αλλά δεν παραδέχεστε.

5 σημάδια που «μαρτυρούν» πως δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας…
Είναι υπέροχος, αλλά δεν αρκεί..
Ο σύντροφος σας είναι αδιαμφισβήτητα αυτό που πάντα γυρεύατε, έξυπνος, γοητευτικός, ανέχεται και τα πιο εκνευριστικά σας ελαττώματα και εν ολίγοις «μοιάζει» το τέλειο ταίρι για εσάς. Αλλά δυστυχώς, όταν ακούτε τη φωνή της καρδιάς σας, το «μοιάζει» δεν θα γίνει ποτέ «είναι», καθώς αδυνατείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας με εκείνον/η, σε μια κοινή ζωή στο μέλλον.
Βλέπετε όλα του τα χαρίσματα, αλλά εξακολουθείτε να βαριέστε και να εκνευρίζεστε από την τελειότητα του. Είτε λοιπόν αυτή η σχέση δεν είναι για εσάς, είτε δεν είστε έτοιμοι για κανενός είδους σχέση. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να την τερματίσετε, για το καλό και των δυο σας και πριν είναι πολύ αργά.