Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

5 tips για να μη θέλει να ξανακάνει σεξ με άλλη γυναίκα

5 tips για να μη θέλει να ξανακάνει σεξ με άλλη γυναίκα
Για να (ξε)τρελαίνεται μόνο με σένα.
Το γεγονός ότι είσαι με ένα αγόρι δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθείς συνέχεια για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείς να σκεφτείς για να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του.. εμείς καταλήξαμε στα εξής πέντε!

Μη φέρεσαι ποτέ ως δεδομένη. Ωραίες οι ζουζουνιές και οι γλύκες και τα ερωτόλογα, αλλά μην το παρακάνεις. Δεν λέμε να μην εκφράζεις το συναισθηματικό σου δέσιμο μαζί του, αλλά κάντο με τρόπο που να μη το θεωρήσει δεδομένο.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Το να είσαι σέξι πριν τη σχέση δε σημαίνει τίποτε. Το σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις αναλλοίωτη τη σέξι πλευρά σου και κατά τη διάρκεια αυτής. Επιστράτευσε τη φαντασία σου για να τον εκπλήσσεις συνέχεια.

Ικανοποίησέ τον στο έπακρο. Όλοι έχουμε τα ταμπού μας, αλλά καλό είναι να πέφτουν κάποιοι τοίχοι πού και πού. Δεν εννοούμε πως θα ήταν καλή ιδέα να συμμετάσχεις σε ερωτικό βίντεο, αλλά το να είσαι ευέλικτη και πρόθυμη να ικανοποιείς τις ερωτικές φαντασιώσεις του συντρόφου είναι μέγα προσόν.

Κάνε τον να ζηλεύει. Όχι σε βαθμό άρρωστο, αλλά αν του δείχνεις κάποιες φορές πόσο επιθυμητή είσαι και από άλλα αγόρια, αυτό θα τον κάνει να καίγεται ακόμα περισσότερο. Προσοχή απλά στα όρια και στους κανόνες.


Δείξε πρωτοτυπία στο σεξ. Role play, ερωτικά βοηθήματα, ταινίες πορνό κλπ κλπ .. τόλμησε να προτείνεις εσύ εναλλακτικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει φωτιά. Λίγα αγόρια αφήνουν τις συντρόφους τους όταν εκείνες είναι τόσο ανοιχτές στο θέμα του σεξ.

5 σίγουροι τρόποι να κάψεις λίπος από τις επίμαχες περιοχές!

5 σίγουροι τρόποι να κάψεις λίπος από τις επίμαχες περιοχές!
Υπάρχει τρόπος να αγαπήσεις ξανά την ζυγαριά και τον καθρέφτη σου. Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου!

Μέτρα τα βήματα σου!

Αγόρασε ένα μηχάνημα που μετρά τα βήματα που κάνεις κατά τη διάρκεια μιας μέρας. Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Cooper που έκανε έρευνες σχετικά με την αερόβια άσκηση, 10.000 βήματα την ημέρα είναι ένας καλός αριθμός για απώλεια λίπους και καλής καρδιοαγγειακής κατάστασης. Ξεκίνησε από αύριο λοιπόν! Αντί να πάρεις το ασανσέρ, προτίμησε να ανέβεις από τις σκάλες.

Κάνε πολλά και μικρά γεύματα

Σίγουρα το έχεις ξανακούσει, αλλά η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως! Απέφυγε να τρως μόνο μια ή δυο φορές τη μέρα. Αντίθετα προσπάθησε να κάνεις 6 μικρά γεύματα. Με αυτό τον τρόπο ελέγχεις πιο αποτελεσματικά την ημερήσια θερμιδική πρόσληψη.

Κοιμήσου περισσότερο

Οκ, καλά είναι και τα ξενύχτια, αλλά προσπάθησε να τα περιορίσεις. Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν δυο ορμόνες που ελέγχουν την όρεξή σου για φαγητό: Η γκρελίνη και η λεπτίνη. Η γκρελίνη ειδοποιεί το σώμα σου όταν έχει ανάγκη για φαγητό, ενώ η λεπτίνη σε ειδοποιεί να σταματήσεις το φαγητό όταν έχεις χορτάσει. Συνεπώς όταν δεν κοιμάσαι, μένει ξύπνια η γκρελίνη και παράλληλα σου ξυπνά την όρεξη για τσιμπολόγημα! Συμπέρασμα: Η "βιταμίνη" του ύπνου είναι η πιο ωφέλιμη!

Σήκωσε βάρη!

Οι υγιείς και δυνατοί μύες θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά το λίπος. Η προπόνηση με βάρη αυξάνει τον μεταβολισμό, ενώ παράλληλα διασπά το λίπος και βοηθά το σώμα να κάνει περισσότερες καύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ότι καλύτερο για την απώλεια του λίπους. Το άπαχο κρέας και οι σαλάτες σε χορταίνουν, ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλά τα επίπεδα πρόσληψης λίπους. Όσο για το απογευματινό σου σνακ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μερικά αποξηραμένα φορύτα.

Τελικά πόσο σεξ είναι αρκετό;

Τελικά πόσο σεξ είναι αρκετό;
Το σεξ είναι τόσο σημαντικό, όσο η αναπνοή και το φαγητό. Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα σε ένα γάμο. Ωστόσο πόσο σεξ είναι αρκετό για να είναι όλοι ευτυχισμένοι;
Μία έρευνα έδειξε ότι το 13% των παντρεμένων ζευγαριών κάνουν σεξ λίγες φορές το χρόνο, το 45% μερικές φορές το μήνα, το 34% δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα και το 7% πάνω από τέσσερις φορές την εβδομάδα . Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μαγικός αριθμός στη συχνότητα που ένα ζευγάρι "πρέπει" να κάνει σεξ. Για να παραμείνει υγιής μία σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να γνωρίζουν τις σεξουαλικές ανάγκες του άλλου και να έχουν ως στόχο την κάλυψη αυτών των αναγκών .

Μία από τις βασικότερες αιτίες που τα ζευγάρια μειώνουν τη συχνότητα των επαφών τους, είναι η γέννηση του πρώτου παιδιού ή ακόμα και του δεύτερου και μερικοί δεν ανακάμπτουν ποτέ. Είναι σημαντικό για το ζευγάρι να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους σχετικά με το πόσο σεξ πραγματικά θα τους ικανοποιήσει. Δεν υπάρχει καμία συχνότητα που να είναι λάθος. Το πρόβλημα είναι όταν οι επιθυμίες και οι ανάγκες του ζευγαριού, δεν ταιριάζουν. Όταν και οι δύο σύντροφοι είναι ευχαριστημένοι, τότε είναι αρκετό.


Βάλτε το σεξ ως μία προτεραιότητα μέσα στο πρόγραμμά σας, τουλάχιστον μερικές φορές το μήνα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το προγραμματίσετε. Μην περιμένετε μέχρι το πρόβλημα να σας "χτυπήσει" την πόρτα και σας διαλύσει τη σχέση, συμβουλευτείτε κάποιο σύμβουλο γάμου ή θεραπευτή σεξ (ναι, ναι υπάρχουν και τέτοιοι!!) για να σας βοηθήσει.

Ποια είναι η καλύτερη στάση για να μείνεις έγκυος; Υπάρχει;

Ποια είναι η καλύτερη στάση για να μείνεις έγκυος; Υπάρχει;
Υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση με την οποία μπορείς να μείνεις έγκυος πιο εύκολα;
Υπάρχουν πολλοί μύθοι ανά τον κόσμο και τους αιώνες που φέρονται να εξασφαλίζουν την κύηση της γυναίκας ή τουλάχιστον υποστηρίζουν πως μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό των πιθανοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα ακούγεται ότι μόνο η ιεραποστολική στάση είναι αυτή που έχεις ως αποτέλεσμα την κύηση ή ότι η γυναίκα μετά το σεξ πρέπει να κάτσει σε μια συγκεκριμένη στάση έτσι ώστε να βοηθήσει τα σπερματοζωάρια να βρουν τον δρόμο τους πιο εύκολα. Κανείς από αυτούς τους μύθους δεν είναι αληθής επακριβώς αλλά δεν είναι απαραίτητα και ψέμα.

«Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε σεξ κάθε δεύτερη μέρα κοντά  στην ωορρηξία ώστε να δώσετε την δυνατότητα στον αγαπημένο σας να «επαναφορτίσει» το σπέρμα του», δηλώνει η Δρ. Donnica Moore.

Βέβαια είναι πιθανό μια γυναίκα να μείνει έγκυος με οποιαδήποτε στάση χωρίς να υπάρχει ένας συγκεκριμένος κανόνας απλά καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και τον τρόπο που προτείνει η Δρ. Moore.


Έχεις πάει σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο σχολείο; Η απάντηση μπορεί να επηρεάζει τη σεξουαλική σου ζωή!

Έχεις πάει σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο σχολείο; Η απάντηση μπορεί να επηρεάζει τη σεξουαλική σου ζωή!
Οι άνθρωποι που έχουν πάει σε ιδιωτικό σχολείο είναι πιο περιπετειώδεις στο σεξ από ότι εκείνοι που έχουν πάει σε δημόσιο σχολείο σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. 
Η έρευνα που έγινε σε 2000 ανθρώπους είχε να κάνει με το κατά πόσο το εκπαιδευτικό παρελθόν επηρρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Έτσι, προέκυψε ότι το 51% των ανθρώπων που πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο ήταν πιο πιθανό να έκαναν σεξ καθημερινά, να έκαναν one-night stands και να είχαν δοκιμάσει να κάνουν τρίο σε αντίθεση με όσους είχαν πάει σε δημόσιο σχολείο. 

Πέρα, όμως, από περιπετειώδεις φαίνεται πως τα παιδιά των ιδιωτικών σχολείων είχαν μόνο μία εώς δύο σχέσεις στη διάρκεια των σχολικών ετών. Προφανώς ήξεραν και πως να κρατάνε καυτές τις μακροχρόνιες σχέσεις τους. 


Εσύ σε τι σχολείο πήγες; Συμφωνείς με τα αποτελέσματα της έρευνας; 

5 λόγοι για να πίνεις καφέ πριν το γυμναστήριο

5 λόγοι για να πίνεις καφέ πριν το γυμναστήριο
Θα φανταζόσουν ποτέ ότι ένα από τα καλύτερα ροφήματα που δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στον οργανισμό πριν την προπόνηση βρίσκεται σε αφθονία στο ντουλάπι σου; Ο λόγος για τον κοινό καφέ που όλοι ξέρουμε. Κατά προτίμηση εσπρέσο ή ελληνικό και εννοείται απαλλαγμένο από ζάχαρη , γάλα ή κρέμα. Διάφορες πρόσφατες έρευνες αναφέρουν 5 λόγους για να πίνεις ένα ποτήρι καφέ πριν την άθληση.

1. Επιταχύνει την απώλεια λίπους
Ο καφές αυξάνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη και βοηθά τα κύτταρα του οργανισμού να κάψουν περισσότερο λίπος για την παραγωγή ενέργειας.
2. Αυξάνει την επίδοση
Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση καφέ πριν την προπόνηση λειτουργεί σαν καύσιμο στον οργανισμό αυξάνοντας την επίδοση, την ποιότητα και το χρόνο άθλησης.
3. Βελτιώνει τη συγκέντρωση
Ο καφές αυξάνει την πνευματική διαύγεια, βελτιώνει τη συγκέντρωση και σε κάνει πιο παραγωγικό και αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
4. Μειώνει τους πόνους των μυών
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις αναφέρουν ότι η κατανάλωση προϊόντων με καφεΐνη πριν την προπόνηση προλαμβάνει τους πόνους των μυών, αυξάνει την αντοχή του αθλητή και τη διάρκεια της προπόνησης.
5. Προλαμβάνει τις ασθένειες.
Ο καφές περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που καταστρέφουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό. Επίσης σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Critical Reviews in Food Science and Nutrition, η κατανάλωση καφέ προλαμβάνει το διαβήτη, τη νόσο του Parkinson, το Alzheimer και διάφορες μορφές καρκίνου.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μπράβο στο παλικάρι!!Αληθινός μαχητής!

ΕΤΣΙ!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!

ΕΤΣΙ!!

7 λάθη που κάνουν όλοι οι νέοι γονείς!

7 λάθη που κάνουν όλοι οι νέοι γονείς!

Το να είσαι γονιός σαφώς και αποτελεί την πιο δύσκολη δουλειά και βέβαια το αρχικό της στάδιο είναι και το δυσκολότερο. Ωστόσο επειδή γονιός δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι, πρακτικά όλοι στην αρχή την καριέρας τους πέφτουν σε κάποια λάθη. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα, ώστε να τα αποφύγετε.
1. Δεν κοιμόμαστε
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες τα μωρά «κλέβουν» δύο μήνες ύπνου από τους γονείς τους στη διάρκεια του πρώτου χρόνου ζωής τους. Ένα μωρό θα ξυπνήσει κατά μέσον όρο τρεις φορές μέσα στη νύχτα και θα χρειαστεί 33 λεπτά για να ξαναηρεμήσει. Και σχεδόν οι μισοί από τους νέους γονείς θα τσακωθούν στη συνέχεια για το ποιος έχει κοιμηθεί περισσότερη ώρα, με τις μητέρες να δηλώνουν ότι εκείνες μένουν άυπνες περισσότερο. Αυτό το «σύνδρομο στέρησης ύπνου» και «ανταγωνιστικό σύνδρομο» μαζί, προκαλεί σοβαρά προβλήματα στα ζευγάρια. Σχεδόν οι μισοί από τους νέους γονείς λένε πως η βασική αιτία για τις διαφωνίες τους είναι ποιος ξεκουράζεται λιγότερο. Το 42% των μητέρων υποστηρίζουν ότι αν το μωρό τους κλάψει μέσα στη νύχτα, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, ενώ το 68% τονίζει ότι ο σύντροφός τους θα χρειαστεί πέντε λεπτά, αν όχι παραπάνω, να σηκωθεί –αν σηκωθεί ποτέ– από το κρεβάτι του. Οι ειδικοί λένε πως εκείνο που βοηθάει πολύ σε αυτή τη φάση είναι η συνεργασία των δύο γονέων σαν ομάδα. Μαζί και η διαμόρφωση μιας ρουτίνας για το μωρό, όπως η ώρα του μπάνιου για χαλάρωση και η αφήγηση μιας ιστορίας την ίδια ώρα κάθε μέρα.


2. Εκτιμάμε λάθος τον χρόνο μας
.
Πολλοί νέοι γονείς  πιστεύουν πως θα έχουν άπειρο χρόνο να κάνουν τα πάντα ενώ το μωρό θα κοιμάται. Λάθος, λάθος και λάθος. Γιατί ενώ το μωρό κοιμάται, εσείς θα πρέπει να ζεστάνετε το γάλα να φροντίσετε το ζεστό νερό, να πλύνετε τα ρούχα του, να απολυμάνετε τα μπιμπερό, να μιλήσετε με τον παιδίατρο για εκείνα τα εξανθήματα που έβγαλε και να μαγειρέψετε για εσάς και για εκείνον τον επίσης ταλαιπωρημένο και άυπνο άνθρωπο που λέγεται σύντροφός σας Εντάξει μην τρομάζετε! Απλά οι έξοδοι, οι συναντήσεις με φίλους και το μαγείρεμα για δείπνο μπορεί να μην ταιριάζει με το πρόγραμμα του μωρού σας. Προγραμματίστε μια εργασία ή δραστηριότητα για κάθε ημέρα που να είναι ρεαλιστική και εφικτή. Στο τέλος της ημέρας θα δείτε πως θα είστε ικανοποιημένη που προλάβατε να κάνετε έστω και κάποια από τα πράγματα από αυτά που είχατε προγραμματίσει

3. Πιστεύουμε οποιαδήποτε συμβουλή μας δίνουν

Φίλοι, γονείς, πεθεροί, παιδοψυχολόγοι, γνωστοί και συγγενείς, όλοι έχουν μια γνώμη και ακόμη χειρότερα μια συμβουλή για το νέο σας γονεικό ρόλο. Και εσείς όπως κάθε νεοσύλλεκτος την ακούτε. Ακόμη κι αν δεν την ζητήσατε. Ζυγίστε αυτά που ακούτε, μην σας τρομάζουν και ειδικά μην πανικοβάλλεστε. Όλοι αυτοί που αυτοονομάζονται ειδικοί σε θέματα μητρότητας ή πατρότητας δεν έχουν πάντα δίκιο. Πολλές μάλιστα φορές δεν έχουν καν πτυχίο. Γι’ αυτό περιοριστείτε στο να ακούτε μόνον τις συμβουλές του παιδίατρου σας που σαφώς και εμπιστεύεστε.
4. Παραμελούμε τον σύντροφό μας
Ναι, η αλήθεια είναι πως το μωρό ειδικά τον πρώτο καιρό αποτελεί το κέντρο του κόσμου, ειδικά για τη μανούλα του. Θυμηθείτε όμως. Ο σύντροφός σας όση κατανόηση κι αν δείχνει σίγουρα νιώθει παραμελημένος. Εντάξει το μωρό είναι προτεραιότητα αλλά και μια ρομαντική έξοδος μαζί του είναι απαραίτητη για να νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι!

5. Ανησυχούμε υπερβολικά
Τι μπορεί να πάει στραβά με τη νέα  νταντά; Μήπως το μωρό πνιγεί από λόξιγκα; Μήπως το καζανάκι το ξυπνήσει και δεν ξανακοιμηθεί; Ναι πολλές φορές η γέννηση ενός μωρού σου βάζει σκέψεις που σχεδόν αγγίζουν τα όρια της παράνοια; Χαλαρώστε! Κάθε μέρα στον κόσμο γεννιούνται εκατομμύρια μωρά και κάτω μάλιστα από δύσκολες συνθήκες, μεγαλώνουν και αναπτύσσονται απόλυτα φυσιολογικά. Χαλαρώστε λοιπόν, αλλιώς απλώς θα τρελαθείτε!

6. Ξοδεύουμε πολλά
Το μωρό σας αλλάζει τη ζωή μας αλλά φέρνει και μεγάλες αλλαγές στο πορτοφόλι μας μια που οι περισσότεροι γονείς πέφτουν στην παγίδα και αγοράζουν δεκάδες εκατοντάδες μικρο-πράγματα που θα το προστατεύσουν, θα το κάνουν να νιώσει πιο όμορφα και θα το ομορφύνουν! Ε τώρα που γίνατε γονείς θα πρέπει πλέον να συνειδητοποιήσατε πως «τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα».
 7. Η ζωή μπορεί να έχει αλλάξει για εμάς αλλά ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει
Ναι το μωρό αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σας, αλλά  προσπαθήστε να θυμάστε ότι η ζωή είναι και πολλά άλλα πράγματα! 

...

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...