Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

(Αλκυόνη Παπαδάκη)

Εγώ την τρέλα μου τη φοράω καπέλο μεγάλε.
Δεν την αφήνω να μου γίνει θηλιά.
Και όσο για την παράγκα μου, μόλις δω ότι πιάνει κοριούς, ανάβω ένα σπίρτο και την καίω…
Δεν το ‘χω για τίποτα.
"Πόσο κάνει"; Λέω στη μοίρα μου…
"Τι χρωστάω"; Τόσο μου λέει…
Πάρ’τα και δίνε του.
Έχω ραντεβού με την επόμενη μέρα…
(Αλκυόνη Παπαδάκη)

ΕΤΣΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

AΓΑΠΑΤΕ ΡΕ!!!!

!!

Mόλις ένας στους δέκα γυναικολόγους κάνουν έρωτα με ανοιχτά τα μάτια, σύμφωνα με νέα έρευνα

ts_111214_sad_doctor_300x225

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικολόγων παρουσιάζει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Λάγος της Νιγηρίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο έγκυρο περιοδικό Υγείας «Health & Bones». Όπως παρουσιάζουν τα στοιχεία της έρευνας, η συντριπτική πλειονότητα των ιατρών του συγκεκριμένου κλάδου παρουσιάζει ιδιαίτερα ασυνήθιστη συμπεριφορά στον ερωτικό τομέα, η οποία οφείλεται στον κορεσμό που νιώθουν απέναντι στα γυναικεία γεννητικά όργανα.
«Εξετάσαμε τις περιπτώσεις 100 γυναικολόγων αρσενικού φύλου, από διαφορετικά σημεία του πλανήτη, με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα. Όλοι τους είχαν σύντροφο και βρίσκονταν σε σεξουαλικά ενεργή ηλικία. Όταν συγκρίναμε τη συμπεριφορά τους με την αντίστοιχη ανδρών διαφορετικού επαγγέλματος, καταλήξαμε σε πρωτόγνωρα συμπεράσματα», διηγείται ο καθηγητής Σμάλο Μίκαλσον, για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: οι μισοί γυναικολόγοι προτιμούν να αποφύγουν εντελώς τη σεξουαλική επαφή, ενώ από το 50% των επιστημόνων που πείθεται από τη γυναίκα του και ενδίδει, μόλις ο ένας πραγματοποιεί την πράξη με ανοιχτά τα μάτια. Κανείς τους δεν επιδίδεται σε στοματικό έρωτα ενώ αρκετά δημοφιλής είναι η πρακτική του σοδομισμου».
Φαίνεται λοιπόν πως η διαρκής έκθεση των γυναικολόγων στα «ιδιαίτερα μέρη» μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, δημιουργεί μια αίσθηση έντονης αποστροφής προς αυτά. «Σκεφτείτε να δουλεύετε όλη μέρα σε μουσικό εργαστήριο που φτιάχνει κιθάρες. Να περνάτε τις χορδές μια, μια, να κολλάτε τα τάστα, να τις βάφετε. Σας ερωτώ λοιπόν: Όταν πάτε σπίτι σας, θα θέλετε να παίξετε κιθάρα;», αναρωτιέται μιλώντας στο «Κουλούρι» ο έγκριτος Έλληνας γυναικολόγος, Τάσος Παυσανίας.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε και με τη σύζυγο του κυρίου Παυσανία, Αντωνία, η οποία επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα της έρευνας: «Η αλήθεια είναι ότι το κρεβάτι μας δεν ζει και τις μεγαλύτερες δόξες του. Τον περιμένω συχνά με προκλητικά ρούχα, φτιάχνω ατμόσφαιρα, του κάνω μασάζ για να χαλαρώσει, ωστόσο μόλις γδυθώ και αντικρίσει τα επίμαχα σημεία μου, βάζει τα κλάμματα και φεύγει τρέχοντας. Ήθελα κι εγώ επιστήμονα για να χαρεί η μητέρα μου, ορίστε τώρα», περιγράφει απογοητευμένη.
Ήδη, ιδιαίτερα προβληματισμένη η επιστημονική κοινότητα αναζητά  λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ ανακοινώθηκε και η διοργάνωση έκτακτου συνεδρίου γυναικολόγων τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την έκθεση εσωρούχων της Victoria's Secret.

Συναγερμό για την αθερίνα «καρχαρίας» σημαίνουν οι επιστήμονες μετά το θάνατο 65χρονου

Atherina hepsetus

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη ραγδαία εξάπλωση της φονικής αθερίνας «καρχαρίας» κρούουν οι επιστήμονες του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, σημειώνοντας ότι πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη απειλή στις ελληνικές θάλασσες. Μάλιστα, οι επιστήμονες ενοχοποιούν την αθερίνα «καρχαρίας» για τον πρόσφατο θάνατο 65χρονου λουόμενου στην περιοχή της Αναβύσσου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από λοίμωξη που ξεκίνησε από διαμπερές τραύμα στην περιοχή του μηρού.
Η αθερίνα «καρχαρίας» παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στις ελληνικές θάλασσες το 2009 και χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα της (σ.σ. οι επιστήμονες αναφέρονται σε αυτήν ως η «φεράρι» των θαλασσών). Αποκαλείται «καρχαρίας» λόγω του χαρακτηριστικού της πτερυγίου και καθώς διαθέτει τρεις σειρές μικρά αλλά κοφτερά δόντια, ενώ το μέγεθος της δεν διαφέρει από αυτό της συνηθισμένης αθερίνας. Στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί κυρίως στον Σαρωνικό, σε Λακωνία και Μεσσηνία αλλά και στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Όπως τονίζουν οι επιστήμονες, το δάγκωμα της μπορεί να επιφέρει συμπτώματα όπως πυρετό, πόνο και κακώσεις στα κόκκαλα και το στομάχι, μέχρι και τραυματικό ακρωτηριασμό των άνω ή των κάτω άκρων. Μάλιστα, οι ειδικοί προβληματίζονται ιδιαίτερα από την επιθετική φύση της εν λόγω αθερίνας, η οποία δαγκώνει καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας ενώ ο πληθυσμός της πολλαπλασιάζεται το καλοκαίρι, αν και έχουν αναφερθεί κρούσματα επιθέσεων σε χειμερινούς κολυμβητές μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο.
Για την προφύλαξη των πολιτών, οι επιστήμονες συνιστούν την αποφυγή χρήσης αντηλιακών και κυρίως των διαφόρων ελαίων μαυρίσματος, καθώς υποστηρίζουν ότι τα εν λόγω λάδια προσελκύουν τις αθερίνες. «Όποιος δει αθερίνα-καρχαρία να βγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από το νερό» συμβουλεύουν, συστήνοντας ωστόσο ψυχραιμία αφού τονίζουν ότι η επικίνδυνη αθερίνα έχει δείξει ότι μπορεί και «οσμίζεται» τον φόβο.
Από την πλευρά τους, οι περιφερειακές και τοπικές αρχές σε όλη την επικράτεια έχουν ήδη κινητοποιηθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου και πρόκειται να ξεκινήσουν μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για τους κινδύνους των θερινών μπάνιων, με σύνθημα «Η αθερίνα δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζεις». Ακόμη, έχουν ακουστεί προτάσεις για την ανάθεση της καταπολέμησης της απειλής σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης, όμως μέχρι στιγμής ένα τέτοιο σχέδιο δεν έχει ευδοκιμήσει.

Από τις γερμανικές αποζημιώσεις θα επιδοτούνται οι υπερωρίες στον ιδιωτικό τομέα, δηλώνει το υπουργείο Εργασίας


germanikesapozimioseis
Καλά νέα φαίνεται πως έχουμε επιτέλους στις πολύπαθες υποθέσεις τόσο των γερμανικών αποζημιώσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όσο και των απλήρωτων υπερωριών στον ιδιωτικό τομέα. Όπως ανακοινώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, η κυβέρνηση προσδοκά πως οι διαπραγματεύσεις με την γερμανική πλευρά για τις κατοχικές αποζημιώσεις θα στεφθούν σύντομα με επιτυχία, ενώ προτίθεται να διαθέσει τα χρήματα στο υπουργείο Εργασίας για την επιδότηση των υπερωριών σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα δίνοντας έτσι μια «ένεση» παραγωγικότητας στην ελληνική οικονομία.
«Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη. Ένα μεγάλο εμπόδιο που συναντούν πολλές επιχειρήσεις είναι η έλλειψη ρευστού για να χρηματοδοτήσουν τις υπερωρίες των εργαζομένων όταν αυτές είναι αναγκαίες, με αποτέλεσμα η δουλειά να μένει στη μέση» σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης. «Με την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων, θα είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε επιτέλους το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι θα αποζημιωθούν για τα βάσανα των παππούδων τους κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής. Παράλληλα, θα δώσουμε την ευκαιρία στους εργαζόμενους να ολοκληρώνουν απρόσκοπτα τη δουλειά της ημέρας, αμειβόμενοι για τις παραπάνω ώρες εργασίας» συμπλήρωσε.
Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν την καλή πορεία των διαπραγματεύσεων και δηλώνουν χαρούμενοι που μπορούν με αυτόν τον τρόπο να προσφέρουν λίγη χαρά στους Ευρωπαίους πολίτες άλλων χωρών, η συλλογική μνήμη των οποίων έχει πληγωθεί από την «δυστυχή ιστορική ατυχία» του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
«Είμαστε πρόθυμοι να αποζημιώσουμε όποια χώρα το επιθυμεί, αρκεί να αποδείξει ότι θα διαθέσει τα χρήματα για καλό σκοπό και θα τα χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της. Μακάρι να υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και να εξαλειφθεί γρήγορα η φτώχεια στην υφήλιο, ή έστω στην Ευρώπη» δηλώνουν χαρακτηριστικά.
Τέλος, πληροφορίες που κάνουν λόγο για πρόθεση του επιτελείου του υπουργείου Εξωτερικών να στραφεί επίσης κατά της Κύπρου αλλά και της διεθνούς κοινότητας ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη του ελληνικού λαού λόγω της μη επίλυσης του Κυπριακού εδώ και τόσα χρόνια, ελέγχονται είτε ως ανακριβείς είτε ως υπερβολικά συντηρητικές.

24ωρη τηλεφωνική γραμμή που θα ενημερώνει για την πορεία της ανάπτυξης της χώρας εγκαινιάζει η Κυβέρνηση


Happy customer service agent.

Μια πρωτόγνωρη υπηρεσία αναμένεται να εγκαινιάσει από τις αρχές Σεπτέμβρη η Κυβέρνηση, ύστερα από προσωπική πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά. Ο Πρωθυπουργός, βλέποντας τους πολίτες να αγωνιούν για την πορεία της ανάπτυξης της χώρας αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους να αμφισβητούν τα λεγόμενά του για θετική τροχία της οικονομίας, έδωσε εντολή για τη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής, η οποία θα ενημερώνει για την πορεία της ανάπτυξης της χώρας.
Η γραμμή αυτή θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών όπως το 11880. Το τηλέφωνο θα σηκώνουν ανά πάσα στιγμή τηλεφωνητές με σπουδές στα οικονομικά, οι οποίοι θα γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της χώρας, όπως πληροφορίες για το έλλειμμα, το πρωτογενές πλεόνασμα, την πορεία των spread και τις επενδύσεις ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποιες φορές την εβδομάδα, τη γραμμή να απαντά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ή όποιο άλλο στέλεχος της Κυβέρνησης ευκαιρεί.
«Αφουγκράζομαι την αγωνία του κόσμου και την καταλαβαίνω. Με σταματάνε καθημερινά στο δρόμο, απλοί άνθρωποι, του μόχθου και της εργατιάς και με ρωτάνε όλο αγωνία για το πρωτογενές πλεόνασμα και την πολυπόθητη ανάπτυξη. Πλέον, ανά πάσα στιγμή, κάθε ώρα της ημέρας, θα μπορούν να σηκώνουν το τηλέφωνο και να μαθαίνουν κάθε λεπτομέρεια, συνομιλώντας με έναν διακεκριμένο επιστήμονα της οικονομίας» τόνισε ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο «Κουλούρι» για να προσθέσει όλο νόημα: «Είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο νούμερο θα τρέμουν να το καλέσουν τα στελέχη της αντιπολίτευσης».
Η επίσημη παρουσίαση της υπηρεσίας αναμένεται να λάβει χώρα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβρη, ενώ η καινοτομία της Κυβέρνησης έχει ήδη τραβήξει πάνω της τα φώτα των διεθνών ΜΜΕ. Ανεπίσημες πληροφορίες του Μεγάρου Μαξίμου τέλος, μεταφέρουν τις σκέψεις ο τετραψήφιος αυτός τηλεφωνικός αριθμός να είναι είτε το 1974, χρονιά ιδρύσεως της Νέας Δημοκρατίας, είτε το 1951, χρονιά γεννήσεως του Αντώνη Σαμαρά, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ωστόσο να εκφράζει την έντονη διαφωνία του μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο.


ΧΑ ΧΑ!!!!!!

Οι...απαγορευμένες συνήθειες του σεξ!

Ψεύτικοι οργασμοί

Η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Φαρνάζ Καϊκομπάντι, ερευνήτρια στο Κέντρο Κλινικών & Συμπεριφορικών Μελετών του Πανεπιστημίου Κολούμπια επισημαίνει ότι πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό  για να δυναμώσουν τη σχέση τους», ενώ υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που η γυναίκα προσποιείται για να δείξει στον σύντροφό της αγάπη και φροντίδα».

Αλλάζουν πλευρό

Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο μαζί παραδίνονται άνευ όρου  στην αγκαλιά  του … Μορφέα. Όπως κατέδειξε η έρευνα των ειδικών με το να γυρίσει πλευρό ο ένας  από τους δυο συντρόφους δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό  στον άλλο για την σεξουαλικότητα του.

 Ολοταχώς στο μπάνιο

Μπορεί να μην θεωρείτε κακό αλλά οι άνδρες θυμώνουν όταν  μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο. Όπως απάντησαν στο σχετικό ερώτημα της έρευνας η αναμονή τους κουράζει και αποφασίζουν να κοιμηθούν.

Χτυπά το τηλέφωνο

Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρά θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία πριν ή μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σας είναι όχι μόνο ενοχλητική αλλά και κακή συνήθεια.
Άλλωστε είναι σίγουρα άσχημο, ο/ η σύντροφός σας να αντιληφθεί πως το μάτι σας είναι συνεχώς κολλημένο στο κινητό (ή στο σταθερό) σας τηλέφωνο.

Σε... ξεχωριστά δωμάτια

Όσο παράξενο και αν ακούγεται υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να … φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή τακτική η οποία μπορεί να «καταστρέψει» τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Επιδρομή στο  ψυγείο

Νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ να ανοίγετε το ψυγείο και να τρώτε λαίμαργα αφού αυτή η τακτική κάνει τον σύντροφός σας να αισθανθεί πως δεν απολαύσετε το σεξ.

Βίντεο ή φωτογραφίες μόνο με συμφωνία

Sex tape ή φωτογραφίες επιτρέπονται μόνο όταν συμφωνούν και οι δυο. 














ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΆΘΗ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΣΤΟ ΣEΞ!

89898989

Αυτά είναι τα πιο ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σeξ!

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να θέλουν sρicy ερωτική ζωή και να αισθάνονται sεχy στα μάτια του συντρόφου τους , αλλά τι κάνουν πραγματικά για να την αποκτήσουν; Σύμφωνα με την seχ expert και family therapist Dr. Jane Greer, αυτά είναι τα 3 πιο κοινά λάθη που κάνει το γυναικείο φύλο στο seχ.


1. Άνετα, φαρδιά ρούχα στο κρεβάτι. Εντάξει ξέρουμε ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς όλη την ώρα με ζapτιέpες,στpiνγκ και κολλητά σeξι νυχτικά, αλλά όταν σε βλέπει ο σύντροφός σου μόνο με φαρδιές πιτζάμες, εσώpouχα μέχρι τον αφαλό και κάλτσες μέχρι το γόνατο, δεν θεωρείται και η πιο ερwτική εικόνα για να τον ερεθίσεις. Πρόσεχε λοιπόν την εμφάνισή σου και κάνε και μία βόλτα στα μαγαζιά για μία τελευταία ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου.
2. Περιμένεις από τον άλλον την πρώτη κίνηση. Προσπάθησε να εξάψεis το ενδιαφέρον του συντρόφου σου με εpwτικά υπονοούμενα, παιχνίδια, πονηρά βλέμματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
3. Σταμάτα την κριτική. Είναι προτιμότερο να του λες τι σε φτιάχνει και σου αρέσει στο κρεβάτι από το να κάνεις συνεχώς κριτική για το τι δεν έκανε σωστά. Αυτό θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα τον βοηθήσει να τολμήσει κάτι που ίσως να μην είχατε δοκιμάσει μέχρι τώρα.
Πηγή: faysbook.gr

ΕΤΣΙ!!!

...

ΕΚΕΙ..

!!!!!

Τι προκαλεί τους πόνους της γέννας;

Τι προκαλεί τους πόνους της γέννας;


Επιστήμονες από την Αυστραλία υποστηρίζουν ότι έλυσαν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρώπινης βιολογίας: τι είναι αυτό που προκαλεί τους πόνους της γέννας μετά από περίπου 40 εβδομάδες κύησης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Nature Communications, και σύμφωνα με άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, οι ερευνητές δε μπορούν να εξηγήσουν πώς ακριβώς λειτουργεί το χρονοδιάγραμμα μιας γέννας ή να προβλέψουν τη γέννηση ενός παιδιού με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αυτό που γνωρίζουν όμως είναι, ότι όταν έρθει η ώρα, ο οργανισμός της γυναίκας παράγει μια πρωτεΐνη, η οποία απελευθερώνει ένα διακόπτη-ασφαλείας, που επιτρέπει στη μήτρα να συσπάται με τέτοιο τρόπο, όπως ένας τεντωμένος μυς. Αυτό, όπως τονίζει το δημοσίευμα, θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία νέων φαρμάκων για την πρόκληση τοκετού στις υπέρβαρες ή παχύσαρκες γυναίκες, καθώς και στην πρόληψη των πρόωρων γεννήσεων.

«Επί δεκαετίες προσπαθούσαμε να βρούμε τι είναι αυτό που ξεκινά τη διαδικασία του τοκετού» ανέφερε ο καθηγητής Shaun Brennecke από το πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. «Αντί για τις ορμονικές αλλαγές, που συζητούσαμε στο παρελθόν, αυτή η πρωτεΐνη είναι ο πραγματικός διακόπτης που ξεκινά τον τοκετό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σκοπός των ερευνητών είναι να βρεθούν εναλλακτικές μέθοδοι αντί της επικίνδυνης καισαρικής τομής, που είναι πολύ κοινή στις περιπτώσεις υπέρβαρων και παχύσαρκων γυναικών. 

ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ

"Ο «μονόλογος» του Θεού"



"Ο «μονόλογος» του Θεού"
Σε κοίταξα όταν ξύπνησες το πρωί. Περίμενα να μου πεις δύο-τρεις λέξεις, ευχαριστώντας με για όσα σου συνέβαιναν, ζητώντας την γνώμη μου για ότι πρόκειται να κάνεις σήμερα.
Παρατήρησα ότι ήσουν πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να βρεις τα κατάλληλα ρούχα για να πας στη δουλειά σου. Ήλπιζα να βρεις κάποιες στιγμές να μου πεις μια καλημέρα!
Αλλά ήσουν πολύ απασχολημένος. Για να δεις ότι είμαι κοντά σου, έφτιαξα για σένα τον πολύχρωμο ουρανό και το κελάηδημα των πουλιών. Κρίμα όμως που δεν παρατήρησες ούτε τότε την Παρουσία μου.
Σε ατένιζα όταν έφευγες βιαστικός προς τη δουλειά σου και πάλι περίμενα. Υποθέτω ότι εξαιτίας της απασχόλησης σου, δεν είχες χρόνο ούτε τότε να μου πεις δύο λόγια.
Όταν γυρνούσες από τη δουλειά είδα τη κούραση και το στρες σου και σου έστειλα ένα ψιλόβροχο για να σε απαλλάξει από την πίεση της ημέρας. Νόμιζα ότι κάνοντας σου αυτή τη χάρη θα με θυμηθείς.
Ως αντάλλαγμα όμως στενοχωρημένος, με έβρισες. Επιθυμούσα τόσο πολύ να μου μιλήσεις.
Οπωσδήποτε η ημέρα ήταν ακόμα μεγάλη. Άνοιξες μετά την τηλεόραση, και όταν παρακολουθούσες την αγαπημένη σου εκπομπή, εγώ περίμενα. Έπειτα δείπνησες με τους δικούς σου και για άλλη μια φορά δεν με θυμήθηκες.
Βλέποντας σε τόσο κουρασμένο κατάλαβα τη σιωπή σου και έσβησα τη λαμπρότητα του ουρανού για να μπορείς να ξεκουραστείς, αλλά δεν σε άφησα σε σκοτάδι πίσσα. Άφησα ξάγρυπνα για σένα πλήθος από αστέρια. Ήταν τόσο όμορφα, κρίμα που δεν τα παρατήρησες…αλλά δεν πειράζει!
Μήπως πράγματι συνειδητοποίησες ότι Εγώ είμαι εδώ για σένα. Έχω περισσότερη υπομονή από ότι εσύ μπορείς ποτέ να φανταστείς. Θέλω να σου το δείξω αυτό, για να το δείξεις και εσύ με τη σειρά σου στους γύρω σου.
Σ’ αγαπώ τόσο πολύ ώστε θα σε ανέχομαι.
Τώρα από στιγμή σε στιγμή θα ξυπνήσεις πάλι. Δεν μου μένει παρά να σ’ αγαπώ και να ελπίζω ότι τουλάχιστον σήμερα θα Μου χαρίσεις λίγο χρόνο από το χρόνο σου…

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

..

!!!!!

ΕΤΣΙ!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...

!!!

4 πράγματα τα οποία οι άντρες λατρεύουν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν!

4 πράγματα τα οποία οι άντρες λατρεύουν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν!

Ήρθε η ώρα να τους ξεσκεπάσουμε κορίτσια!

Το ότι οι άντρες είναι περίεργα όντα και σίγουρα διαφορετικά από εμάς, είναι μία αλήθεια η οποία σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητείται.

Κάτι άλλο που είναι γνωστό και ευρέως αποδεκτό, είναι ότι στα αγόρια και τα κορίτσια αρέσουν εντελώς διαφορετικά πράγματα!
Οι γυναίκες αγαπούν τα ψώνια, οι άντρες την μπάλα, οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν ότι πιο σ e ξ ι και μοδάτο έχουν για να βγουν για ποτό, οι άντρες βάζουν μία βερμούδα και αράζουν για μπύρες στο καφενείο της γειτονιάς! Κι όμως, ίσως τελικά, τα δύο φύλα να μην είναι και τόσο διαφορετικά, ή έστω όχι τόσο όσο πιστεύουμε εμείς!

Γιατί κακά τα ψέματα, οι άντρες είναι πολύ λιγότερο απενοχοποιημένοι σε σχέση με εμάς, με αποτέλεσμα συνήθειες, γούστα ή χόμπι τα οποία θεωρούν ότι δεν συμβαδίζουν με την αντρική τους φύση να τα κρατούν αποκλειστικά για τον εαυτό τους και να ντρέπονται να τα αποκαλύψουν ακόμα και στους φίλους τους! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα που οι άντρες λατρεύουν, αλλά ντρέπονται να... παραδεχτούν!

1. Τα γυναικεία σήριαλ: S ε x & The City, Desperate Housewives, Gossip Girl και άλλα παρόμοια σήριαλ τους απωθούν όπως το λιβάνι το διάολο! Κι όμως, μπορεί να παραδέχεται και να δηλώνει με πάθος ότι αντί γι' αυτές τις αηδίες προτιμά να δει ποδόσφαιρο ή κάποιο... αντρικό πρόγραμμα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους, όταν απλά αράζει μαζί σας και κάνει ότι χαζεύει, στην ουσία παρακολουθεί και μάλιστα έχει και αγωνία! Αν τον ρωτήσετε φυσικά θα σας απαντήσει ότι απλά εστιάζει στα οπίσθια της πρωταγωνίστριας, που συνήθως είναι εντυπωσιακή, αλλά κατά βάθος είναι ικανός να χάσει οποιοδήποτε αντρικό και σκληρό πρόγραμμα προκειμένουν να δει τι θα γίνει στη συνέχεια! Στο κάτω κάτω, κι αυτός άνθρωπος είναι! Δεν έχει δικαίωμα στη συγκίνηση, τα ερωτικά μπερδέματα και την ίντριγκα;

2. Οι γάτες: Οι άντρες σιχαίνονται τις γάτες και αγαπούν τους τεράστιους και ζωηρούς σκύλους! Θεωρούν τις γάτες βαρετές, κακές και ύπουλες! Δεν αντιλαμβάνονται γιατί μία γυναίκα να αγαπάει ένα ζωο που το μόνο που κάνει είναι να τεμπελιάζει και να τρώει και μόλις τις αντικρίζουν το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να τις... κυνηγήσουν! Κι όμως, η εξήγηση για το μίσος αυτό υπάρχει και θα σας καταπλήξει! Oι άντρες μισούν τόσο πολύ, φαινομενικά πάντα, τα συμπαθή αιλουροειδή, γιατί πολύ απλά τους θυμίζουν τους εαυτούς τους ή μάλλον αυτό που θα ήθελαν να γίνουν: τεμπέληδες, χουζούρηδες με ανθρώπους να τους αγαπούν και να τους φροντίζουν και μόλις τα πάρουν να τραβάνε και τη γρατζουνιά τους! Την επόμενη φορά που θα σας πει κάτι κακό για γατί, να ξέρετε ότι μόλις γυρίσετε την πλάτη σας θα το κυνηγήσει για να το πάρει αγκαλιά!

3. Η... περιποίηση: Ναι ναι ξέρουμε: Τα αγόρια είναι σκληροπυρηνικά, αγαπούν να κάθονται άπλυτα και να πίνουν μπύρες! Ξέρετε όμως και τι άλλο αγαπούν; Το μασάζ, το πεντικούρ και γενικότερα οποιαδήποτε περιποίηση από επαγγελματία! Πρωτεύουσα θέση κατέχει φυσικά το λούσιμο από επαγγελματία κομμωτή, οποιουδήποτε φύλου δεν τους αφορά. Γενικότερα, μπορεί να είναι πιο χύμα από εμάς, αλλά τους ενδιαφέρει η εμφάνισή τους και με το παραπάνω. Αφήστε δε  που αν δουν την κοιλιά να μεγαλώνει και το παντελόνι να μην κουμπώνει φρικάρουν και πέφτουν σε κατάθλιψη ξεκινώντας αυστηρότατη δίαιτα! Και αν τους ρωτήσεις γιατί τρώνε θα πουν απλά ότι δεν πεινάνε! Οι ψεύτες...

4. Τα μωρά: Οk μπορεί μία γυναίκα όταν δει ένα μωρό να κλάψει και κανείς να μην την παρεξηγήσει, αν συμβεί το ίδιο με έναν άντρα πολλοί είναι αυτοί που θα ανησυχήσουν και χωρίς υπερβολή θα τον τρέξουν στους καλύτερους γιατρούς! Ωστόσο, μπορεί να μην  είναι και το πιο φυσιολογικό ένας άντρας να κλαίει με μαύρο δάκρυ στη θέα ενός μωρού αλλά σας πληροφορούμε ότι κυριολεκτικά τρελαίνονται για μωρά και είναι πρώτοι που θα τρέξουν να παίξουν με ένα πιτσιρίκι. Αφήστε δε που ανιψάκια ή βαφτιστήρια τα έχουν καλύτερα κι από παιδιά τους.
Πηγή: queen.gr

Tον έπιασες να σε απατάει; 7 βήματα που πρέπει να κάνεις για να γίνεις ευτυχισμένη ξανά

Tον έπιασες να σε απατάει; 7 βήματα που πρέπει να κάνεις για να γίνεις ευτυχισμένη ξανά

Αν έπιασες τον σύντροφό σου ή αν σου αποκάλυψε ο ίδιος την απιστία του είναι λογικό να είσαι σοκαρισμένη και θυμωμένη..

Η εμπιστοσύνη σου προς εκείνον έχει κλονιστεί όπως και η αυτοπεποίθησή σου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις στον εαυτό σου τη φροντίδα που χρειάζεται. Κοιμήσου αρκετές ώρες, μην παραλείπεις γεύματα και όταν είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με την απιστία του κάνει τα ακόλουθα βήματα.

Κάνε ένα διάλλειμα από εκείνον για λίγο
Μείνε μακριά του για μία – δύο ημέρες πριν του μιλήσεις για ότι συνέβη. Πρέπει να ηρεμήσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Και οι πιθανότητες λένε πως αν δεν σε έχει εκείνος δίπλα του θα νιώσει περισσότερο ένοχος για αυτό που έκανε.

Πένθησε την απώλεια
Το αίσθημα της προδοσίας όπως λένε και οι ειδικοί είναι σαν να αντιμετωπίζεις έναν θάνατο. Άλλωστε είναι ο θάνατος της σχέσης που μέχρι τώρα είχατε. Είναι δεδομένο πως θα νιώσεις θλίψη και πολλά ακόμη αρνητικά συναισθήματα. Κάνε ότι χρειάζεται για να περάσεις την περίοδο του πένθους όσο πιο απαλά γίνεται.

Μην ρωτήσεις για λεπτομέρειες
Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις στο αγόρι σου για κάθε λεπτομέρεια της προδοσίας. Πού, πότε; Ποια; Είναι ερωτήσεις που θα έρθουν αβίαστα στη σκέψη σου, αλλά κάνε τις μόνο αν είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα τον χωρίσεις και οι λεπτομέρειες θα σε βοήθησουν να το ξεπεράσεις. Κάποιες λεπτομέρειες θα σε στοιχειώσουν για πολύ καιρό.

Μην προσπαθήσεις να του κάνεις το ίδιο
Είναι πολύ λογικό να νιώθεις πολύ θυμωμένη μαζί του, αλλά πίστεψέ μας δεν είναι η ώρα να πάρεις τον πρώην σου για ένα γρήγορο. Αυτό δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι ο καλός σου σε απάτησε και οι πιθανότητες λένε πως απλά θα σε κάνει να νιώσεις χειρότερα.

Προσπάθησε να περιορίσεις την εμμονή σου
Αν και είναι λογικό να σκέφτεσαι ξανά και ξανά την απιστία του προσπάθησε να περιορίσεις τα τι και αν... και να σκέφτεσαι εσύ που έκανες λάθος. Όλες αυτές οι σκέψεις θα ταλαιπωρήσουν εσένα. Πάρε τηλέφωνο μια φίλη σου και συζήτησε κάτι άλλο, πήγαινε για τρέξιμο, δες το αγαπημένο σου σίριαλ. Οτιδήποτε μπορείς να διώξει έστω και λίγο τις σκέψεις σου.
Βεβαιώσου ότι είναι πρόθυμος αυτή τη φορά να μην κάνει λάθος
Αν αποφάσισες ότι θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, βεβαιώσου πως έχει κόψει κάθε επαφή με το άτομο που σε απάτησε, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης του – δεν κατηγορεί εσένα- και είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί για να σε κάνει να νιώσεις ξανά ασφάλεια.

Χτίστε και πάλι την εμπιστοσύνη
Χωρίς εμπιστοσύνη δεν υφίσταται οποιαδήποτε μορφή αγάπης. Αν κάποια στιγμή χαθεί είναι δύσκολο να την κερδίσεις πίσω. Αν τον δεχθείς πίσω και όσο η σχέση σας γιατρεύεται , ο σύντροφος σου πρέπει να είναι εντάξει όταν τον ρωτάς που ήταν και με ποιον. Πρέπει να ξέρει ότι χρειάζεσαι χρόνο να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη σου.

Συγχώρεσε εκείνος.... και εσένα
Είτε αποφασίσεις να τον γυρίσεις σε εκείνον, είτε όχι αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα. Αρχικά πρέπει να τον συγχωρέσεις εκείνον. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχεσαι την πράξη της απιστίας, απλά επιλέγεις να προχωρήσεις μπροστά για να είσαι εσύ χαρούμενη. Πιο σημαντικά από όλα πρέπει να βρεις τον τρόπο να δείξεις εμπιστοσύνη σε ΕΣΕΝΑ. Αν δεν το κάνεις θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσεις με εκείνον, αλλά και με τους επόμενους άντρες που θα έρθουν στη ζωή σου.

5 γυναικεία fashion trends τα οποία οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται!

5 γυναικεία fashion trends τα οποία οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται!

Τα φοράτε; Ε δεν τους αρέσετε...

Η μόδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά τα πολυκαταστήματα του εξωτερικού που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά και την εξάπλωση του ίντερνετ και τα αμέτρητα fashion blogs, μας αφορά όλες, ακόμα και αυτές που μέχρι πρότινος δεν είχαν ιδέα τι είναι μόδα και γενικότερα τι είναι στην μόδα! Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα, όταν το γούστο, η αισθητική αλλά και το μέτρο, απουσιάζουν, να γίνονται υπερβολές και τελικά να γεμίζει ο τόπος από γυναίκες καρνάβαλους που νομίζουν ότι είναι in fashion. Λοιπόν κορίτσια, επειδή εμάς ίσως και να μην μας λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας, σας ενημερώνουμε ότι αρκετά από τα fashion trends που υιοθετείτε με κλειστά μάτια, είτε σας πηγαίνουν είτε όχι, οι άντρες κοινώς απεχθάνονται, και μάλιστα είναι ικανοί να σας αναγκάσουν να... αλλάξετε κιόλας προκειμένου να σας... κυκλοφορήσουν! Εμείς λοιπόν βρήκαμε τα επικρατέστερα, έτσι για να ξέρετε και τι σας γίνεται...

1. Τα χοντροκομμένα παπούτσια: Γενικότερα οτιδήποτε σε χοντροκομμένο οι άντρες το απεχθάνονται γιατί απλά θεωρούν ότι η γυναίκα είναι το ωραίο και άρα το λεπτεπίλεπτο φύλο! Οπότε κορίτσια όσο κι αν οι υπερμεγέθεις μποτούλες σας είναι ζεστές και μαλακές και ότι πρέπει για καφέ και ψώνια, όταν είναι να βγείτε μαζί του καλύτερα να μην τις προτιμήσετε, αν φυσικά δε θέλετε να κοιτάζει τα πόδια σας αηδιασμένος. Θεωρούν ότι σας κονταίνει και ότι κάνει τη γάμπα σας να δείχνει σαν μπουκάλι μπύρας. Δίκιο έχουν αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κι εμείς κάποιες φορές έχουμε ανάγκη από άνεση και απλότητα.

2. Οτιδήποτε σε νέον: Μα σοβαρά τώρα κορίτσια; Πήρατε νέον παντελόνι και το φοράτε κιόλας; Εκτός φυσικά αν πηγαίνετε σε trance party ή έστω σε ball μασκέ! Από κει και πέρα το νέον είναι ανεπίτρεπτο, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Και καλά, το καλοκαίρι, ένα μπλουζάκι σε έντονο χρώμα, είναι και το μαύρισμα στην μέση, πάει κι έρχεται, αλλά να είστε από την κορφή μέχρι τα νύχια σαν παιδάκι δημοτικού που παίζει σε θεατρική παράσταση, είναι λίγο too much για τα γούστα και την ιδιοσυγκρασία του! Θέλετε να του αρέσετε; Φορέστε ένα απλό τζιν και ένα μονόχρωμο, κατά προτίμηση μαύρο ή λευκό μπλουζάκι, άντε γκρι, και θα είστε η θεά του! Απλά τα πράγματα...

3. Τα παντελόνια-κολάν: Οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ, ούτε κι εμείς αν μας ρωτάτε, για ποιο λόγο εφόσον θέλουμε να φορέσουμε τζιν, δεν φοράμε τζιν και για ποιο λόγο, εφόσον θέλουμε να φορέσουμε κολάν, δεν φοράμε κολάν! Γενικότερα, τον τελευταίο καιρό το κακό με τα γνωστά jeggings, έχει παραγίνει, με αποτέλεσμα, όλες οι γυναίκες να τα προτιμούν διότι δεν έχουν κουμπιά, που σημαίνει ότι είναι άνετα και γρήγορα στο κατέβασμα, ενώ η ελαστικότητά τους θεωρούν, λανθασμένα βέβαια, ότι μαζεύει τα παχάκια. Καλέ δεν ξέρετε ότι τα παιδιά και τα κολάν λένε πάντα την αλήθεια; Επιπλέον οι άντρες τα σιχαίνονται επειδή κάνουν και το γνωστό... πόδι καμήλας (camel toe). Κάντε ένα google και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

4. Γκέτες: Ναι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ζεστές και τις κρύες μέρες του χειμώνα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη ζεστασιά που προσφέρουν στα ταλαιπωρημένα μας πατουσάκια, αλλά βρε κορίτσια, δεν υπάρχει λόγος να τις φοράτε εκτός σπιτιού, ή τουλάχιστον αν τις φοράτε να μη φαίνονται! Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι δεν είμαστε πια στα '80s και '90s και αυτό δεν το ξέρουμε μόνο εμείς, αλλά και οι άντρες, οι οποίοι κυριολεκτικά απεχθάνονται το συγκεκριμένο αξεσουάρ, γιατι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο ύπαρξής του! Οπότε λοιπόν, καλό θα ήταν να τις περιορίσετε για... οικιακή χρήση γιατί αλλιώς σας βλέπουμε να σας παίρνουν με τις ντομάτες.

5. Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου: Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα παπούτσια, έτσι ακριβώς γίνεται με τα γυαλιά ηλίου. Γενικότερα, το συγκεκριμένο είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο και δίνει στιλ και προστατεύει κιόλας μιας και δεν υπάρχει τίποτα πιο βλαβερό για τα μάτια από τις ακτίνες του ηλίου. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοράει γυαλιά ηλίου, και γενικότερα, επειδή ακριβώς είναι απαραίτητα, τα καλής ποιότητας είναι και κάπως ακριβά, για ποιο λόγο να μην επιλέξετε κάτι που σας πηγαίνει, από το να προτιμήσετε ό, τι πιο τεράστιο και αστείο έχετε δει στα περιοδικά; Είναι δηλαδή ωραίο να κυκλοφορείτε σαν μύγα στη γειτονιά; Όχι πείτε μας...
Πηγή: queen.gr

«Του αρέσω;» - Δείτε πως το εκφράζει μέσα από το ζώδιο του

«Του αρέσω;» - Δείτε πως το εκφράζει μέσα από το ζώδιο του

Αποκωδικοποιώντας τα σημάδια...

Το να μας αρέσει κάποιος, δεν φαίνεται πότε από μια μεγάλη χειρονομία. Αντίθετα είναι μια σειρά από μικρές πράξεις που διαρκούν. Το αίσθημα της ανασφάλειας που περιστασιακά μας τριγυρίζει, είναι ένα μέρος της εμπειρίας του φλερτ.

Αποκωδικοποιώντας τα σημάδια...
Το να μας αρέσει κάποιος, δεν φαίνεται πότε από μια μεγάλη χειρονομία. Αντίθετα είναι μια σειρά από μικρές πράξεις που διαρκούν. Το αίσθημα της ανασφάλειας που περιστασιακά μας τριγυρίζει, είναι ένα μέρος της εμπειρίας του φλερτ. Είναι εντελώς φυσικό και κάτι που όλοι μας αισθανόμαστε, τόσο στην αρχή μιας σχέσης, όσο και στη συνέχεια.
Αλλά για να καταλάβουμε πραγματικά, αν αρέσουμε στον άνθρωπο μας, θα πρέπει να ρίξουμε ένα μάτι στα σημάδια που μας δίνει, ανάλογα με το ζώδιό του, πολλές φορές χωρίς να τα καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος.


Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Κριό όταν...
Θα μας το πει, θα μας το πει και πάλι, θα μας το πει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Ο Κριός εκφράζεται άμεσα χωρίς περιστροφές, καθώς είναι από τους ανθρώπους που είναι πάντα πρόθυμος, ανοικτός και δεν φοβάται να πει στον καθένα ακριβώς το πώς αισθάνεται.
*Ο Κριός είναι τολμηρός και δεν υπολογίζει κανένα εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει στο δρόμο για την κατάκτηση της αγαπημένης του.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ταύρο όταν...
Θα μας δώσει μικρά δώρα, θα μοιραστεί το γεύμα του ή θα μας δανείσει το αγαπημένο του παλτό. Θα μπορούσε να περάσει αρκετός καιρό πριν ακούσουμε να λέει ότι τον ενδιαφέρουμε, αλλά καλό είναι να του δώσουμε χρόνο γιατί του αρέσει να κάνει τα πράγματα σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα.
*Ο Ταύρος είναι περιποιητικός στην αγάπη.


Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε Δίδυμο όταν...
Είμαστε οι πρώτες που μας τηλεφωνούν το πρωί και οι τελευταίες που στέλνουν e-mail το βράδυ. Είναι αστείος περισσότερο, γελάει περισσότερο και.. ΜΙΛΑΕΙ περισσότερο. Ο Δίδυμος είναι ένας φυσικός γόης που θα μας φλερτάρει συνέχεια ... ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λοιπόν τα σημάδια που θα μας δείξουν, πώς πραγματικά αισθάνεται.
*Ο Δίδυμος είναι ομιλητικός, γοητευτικός και, όταν είναι ερωτευμένος, έχει όρεξη για πειράγματα.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Καρκίνο όταν...
Μοιράζεται την ιστορία της ζωής του μαζί μας, φροντίζει να αισθανόμαστε καλά, μας περιθάλπει και φροντίζει πάντα να απολαύσετε μαζί ένα καλό γεύμα ή να δείτε μια ταινία αγκαλιά. Μας αγκαλιάζει συνέχεια και μας κρατά το χέρι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γιατί απλά αισθάνεται όμορφα μαζί μας.
*Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, δεκτικός και γεμάτος κατανόηση όσον αφορά την αγάπη.


Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Λέοντα όταν...
Μας κρατά σφιχτά και μας μιλάει για «το μέλλον μας» γεμάτος υπερηφάνεια, ενώ λάμπει πιο φωτεινά απ' ό, τι συνήθως. Ο ίδιος καυχιέται για τα επιτεύγματά μας, και δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για το πόσο φοβερές είμαστε όταν έχουμε επιτύχει κάτι.
*Ο Λέων είναι εκδηλωτικός, γενναιόδωρος και θα παλέψει για να είναι ο νικητής στο παιχνίδι της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Παρθένο όταν...
Μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε την εργασία μας. Στην πραγματικότητα ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ για εμάς. Θα βεβαιωθεί ότι έχουμε ένα υγιεινό γεύμα, ότι έχουμε τον αριθμό τηλεφώνου του, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και τα 3 ονόματα των προφίλ του στο facebook. Θα ξέρουμε ότι του αρέσουμε, όταν διασφαλίζει ότι η ζωή μας «λειτουργεί».
*Ο Παρθένος είναι συνετός και προσεκτικός όσον αφορά την αγάπη.


Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ζυγό όταν...
Είναι πάντα τριγύρω μας, μας συστήνει και στους 45 πιο στενούς φίλους του, μας μιλά για τα όνειρά του, ζητά την γνώμη μας, παίρνει τις συμβουλές μας, αναζητά νέα μέρη να μας προσκαλέσει να πάμε μαζί του.
*Ο Ζυγός είναι ρομαντικός, κομψός στις εκφράσεις και τις κινήσεις του και αφοσιωμένος να βρει την αγάπη στο άλλο του μισό.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Σκορπιό όταν...
Είναι "εκεί" για εμάς. Μας κάνει ερωτήσεις για να ψάξουμε τον εαυτό μας, αναρωτιέται για τους φίλους μας, παρατηρεί την ζωή μας και κάνει προτάσεις για τη διόρθωσης της, μας βοηθά να κάνουμε μια έρευνα. Μας εξερευνά ο ίδιος και μας μιλά για το τι είδος σχέσεις δουλεύουν και γιατί.
*Ο Σκορπιός είναι γλυκά αποπλανητικός, ήσυχος και μυστικοπαθής όταν είναι ερωτευμένος.


Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Τοξότη όταν...
Γράφει ποιήματα και φιλοσοφίες ενώ είμαστε η μούσα του, μας σέρνει σε κάμπους και βουνά για εξερευνήσεις, υιοθετεί τις συμβουλές μας, ενεργεί πραγματικά χαρούμενα όταν είμαστε κοντά του, ενώ «εργάζεται» υπερωρίες για να μας βλέπει να χαμογελάμε.
*Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης, περιπετειώδης και πνευματώδης στο θέμα της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Αιγόκερω όταν...
Του βάζουμε ένα χαμόγελο στο σοβαρό προσωπείο του, παρεκκλίνει από τον δρόμο του για να μας πει ένα γεια, απαντά άμεσα σε ένα μήνυμά μας, μοιράζεται ένα μυστικό του μαζί μας και μας συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά του.
*Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, αφοσιωμένος, αλλά δεν εκδηλώνεται εύκολα όταν είναι ερωτευμένος.


Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Υδροχόο όταν...
Περιτριγυρίζει σαν την μέλισσα γύρω μας, μοιράζεται τη νεότερη αποστολή και έργο του μαζί μας, δείχνει λίγο χαζός προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από την μάσκα ανεξαρτησίας του, αρνείται να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αλλά προπαντός θέλει να ενταχθούμε στην τελευταία αγαθοεργία του.
*Ο Υδροχόος είναι φιλικός, αστείος και γεμάτος φωτεινές εκπλήξεις στο θέμα της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ιχθύ όταν...
Μένει αποσβολωμένος όταν μας κοιτάζει στα μάτια, μοιράζεται το πιο σημαντικό του όνειρο μαζί μας, μας ονειρεύεται, έχει προαισθήματα για εμάς, γράφει ποίηση και ιστορίες με εμάς κεντρικές ηρωίδες, περιτριγυρίζει γύρω μας πολύ περισσότερο από το κανονικό.
*Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος, ντροπαλός και αφιερώνεται με τόση θέρμη που «καίγεται» όταν είναι ερωτευμένος.
Πηγή: astrology.gr

4 ιδιαίτερα σημάδια που δείχνουν ότι σας θέλει σαν τρελός!

4 ιδιαίτερα σημάδια που δείχνουν ότι σας θέλει σαν τρελός!

Τον γνωρίσατε, βγήκατε μαζί του και τώρα νιώθετε πανευτυχής που επιτέλους βρήκατε ένα σύντροφο για να καλύψει την μοναξιά σας! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι ....
με τους άντρες δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη, μιας και μπορεί να σου τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα, λέμε τώρα, και κατά βάθος να μην εννοούν το παραμικρό! Δεν είναι μόνο ότι είναι ψεύτες, που είναι, αλλά έχουν μία τάση να υπόσχονται και να κάνουν σχέδια για το μέλλον ακόμα κι αν έχουν σκοπό να εξαφανιστούν την επόμενη μέρα!
Το να μπορέσεις να καταλάβεις αν έχεις πέσει σε έναν τέτοιο τύπο, είναι πολύ εύκολο, απλά θα το αντιληφθείς αφού στην... κάνει, γιατί καλώς ή κακώς, ξέρουν και να ελίσσονται! Τι γίνεται όμως αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι τύπος και υπογραμμός ή τελοσπάντων έτσι δείχνει; Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε 4... ιδιαίτερα σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον σας έχει καψουρευτεί για τα καλά!

1. Επικοινωνεί το μεσημέρι: Δεν λένε ότι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει; Αυτό λοιπόν είναι πέρα για πέρα αλήθεια διότι όταν ο ήλιος πέφτει όλα γίνονται πιο χαλαρά και ερωτικά. Που σημαίνει, ότι ακόμα και αντικείμενο του πόθου να μην έχεις, πολύ πιθανό να αναζητήσεις! Αφήστε δε, που κατά τις βραδινές ώρες, το αίσθημα της μοναξιάς γιγαντώνεται! Αν λοιπόν σας θυμάται μόνο βράδια, τότε μάλλον θα σας απογοητεύσουμε. Αν όμως επικοινωνεί μαζί σας, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα, τα πράγματα είναι πολύ θετικά! Μέρα, καθαρό μυαλό χωρίς αλκοόλ, και απλά θέλει να δει τι κάνετε γιατί σας σκέφτεται! Τέλειο!

2. Τον ενδιαφέρει ο κύκλος σας: Μπορεί να έχετε την πιο χαζή και αδιάφορη παρέα, αλλά εκείνος να σας θέλει τόσο πολύ, που όχι μόνο θα σας ακολουθεί στις εξόδους σας, αλλά θα προσπαθεί να πιάσει φιλίες και να γελάει ευγενικά με τα αστεία των φίλων σας! Όταν λέμε βέβαια χαζή δεν κυριολεκτούμε, αλλά πολύ πιθανό ο καλός σας να μην έχει κανένα κοινό σημείο επαφής με τον κύκλο σας. Αν δεν τον ενδιαφέρατε, δεν θα έκανε καμία απολύτως προσπάθεια. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά...

3. Βγαίνετε κατά τη διάρκεια της μέρας: Έχετε κενή ώρα στη δουλειά; Τσουπ εκείνος μπροστά σας να σας πάει για φαγητό! Του λέτε ότι δεν έχετε κανονίσει κάτι για σ/κ; Οργανώνει μίνι εξόρμηση σε κοντινό προορισμό! Γενικότερα, είναι θετικό το γεγονός ότι φαίνεται πρόθυμος να σας συναναστρέφεται κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί αυτό δείχνει, ότι σας θέλει για παραπάνω εκτός από sex, αλλά και ότι κάνει προσπάθειες να σας γνωρίσει καλύτερα! Ας μη σχολιάσουμε φυσικά εκείνους που προτείνουν μόνο ποτό και στη συνέχεια σπίτι τους.

4. Σας στέλνει mail: Εσείς στη δουλειά, εκείνος στη δουλειά, και παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ ήσασταν μαζί και μιλήσατε κιόλας λίγες ώρες πριν στο τηλέφωνο, εκείνος σας βομβαρδίζει με mail! Μα ένα video, μα ένα αστείο, μα μία εικόνα ή ένα τραγούδι, όλο και κάτι θα βρει προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας. Ξέρετε φυσικά ότι υπό άλλες συνθήκες, θα σας έπαιρνε ξανά όταν θα ήθελε να κάνει sex, έτσι; Όχι για να καταλάβετε πόσο τυχερή είστε και να μην κλωτσήσετε την τύχη σας!

Γιατί οι νιόπαντροι δεν κάνουν σex την πρώτη νύχτα του γάμου;;;

Γιατί οι νιόπαντροι δεν κάνουν σex την πρώτη νύχτα του γάμου;;;

Θεωρητικά, οι νιόπαντροι ανυπομονούν για την πρώτη νύχτα του γάμου...

Ωστόσο, νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική ιστοσελίδα VoucherCodesPro έδειξε ότι λιγότερο από το 48% των νεόνυμφων κάνουν σex την πρώτη νύχτα του γάμου.

Τα 2.138 άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα έδωσαν τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό. Αυτοί είναι:

1. Ο γαμπρός ήταν μεθυσμένος (24%)


2. Η νύφη ήταν κουρασμένη και την πήρε ο ύπνος (16%)


3. Η νύφη ήταν μεθυσμένη (13%)


4. Έπρεπε να προσέξουν τα παιδιά (11%)


5. Το ζευγάρι τσακώθηκε στη δεξίωση (9%)


6. Το ζευγάρι έπρεπε να φύγει για το ταξίδι του μέλιτος (9%)


7. Το ζευγάρι γιόρταζε όλο το βράδυ με φίλους (7%)


8. Ο γαμπρός ήταν κουρασμένος και τον πήρε ο ύπνος (4%)

9. Κανένας από τους δύο δεν είχε όρεξη (4%)

ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!!!

5 πράγματα που θέλει να ακούσει μία γυναίκα

5 πράγματα που θέλει να ακούσει μία γυναίκα

Και καλά θα κάνετε εσείς να της πείτε..
Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Οι γυναίκες και οι άντρες είναι σίγουρα από διαφορετικούς πλανήτες και αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον 25.000 φορές την μέρα!

Καμιά φορά, η αλήθεια είναι, ότι πολύ θα θέλαμε να είμαστε αγόρια μιας και είναι πιο χαλαρά, κουλ και άνετα και δεν φρικάρουν με το παραμικρό! Ωστόσο γεννηθήκαμε κορίτσια και εκτός του ότι θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό, και με ότι αυτό συνεπάγεται, θα πρέπει και το αντίθετο φύλο κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει ότι χρειαζόμαστε ειδική μεταχείριση και πως τελοσπάντων ο ψυχισμός μας είναι λίγο πιο εύθραυστος από τον δικό τους, καταραμένες ορμόνες!

Οπότε λοιπόν, με λίγα λόγια και απλά, θεωρούμε ότι όχι μόνο ένας άντρας θα πρέπει να φέρεται στην καλή του σαν πριγκίπισσα αλλά θα πρέπει επίσης να κάνει και να λέει αυτά ακριβώς που θέλει να ακούσει!

 Και όποια από εσάς πει, ότι θέλει μόνο την αλήθεια, γνωρίζουμε ήδη ότι ψεύδεται μιας και έχουμε δει τις συνέπειες της αντρικής ειλικρίνειας, η οποία βγαίνει από το στόμα με την μορφή φλόγας και καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της με χειρότερη φυσικά συνέπεια την ακατάσχετη γκρίνια που ο κάθε ανυποψίαστος είναι υποχρεωμένος να υποστεί! Προς όλα τα αγόρια εκεί εξω, εδώ σας έχουμε μία λίστα με όλα αυτά που η καλή σας θέλει να ακούσει, και που εσείς αν θέλετε να έχετε την ηρεμία σας θα πρέπει να πείτε.

1. Λατρεύω τα μάτια σου: Ακόμα κι αν έχει το ωραιότερο κορμί του κόσμου, ακόμα και αν τα oπiσθιά της κοιτάζουν ουρανό και ακόμα κι αν έχει ένα στήθoς για Oscar, εσείς για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να παινέψετε όλα αυτά τα σημεία γιατί απλά το κάνουν όλοι! Αν θέλετε λοιπόν να την κάνετε να λιώσει και να πέσει στα πατώματα, πείτε της ότι έχει το πιο εκφραστικό βλέμμα που έχετε δει ποτέ, ότι λατρεύετε την μυρωδιά του σώματός της ή ότι δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω της όταν μπαίνει στο χώρο! Να ξέρετε, ότι εκτός του ότι θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το να της πείτε για το στήθoς της, το οποίο έτσι κι αλλιώς ξέρει ότι είναι ωραίο, θα της κάνετε και ακόμα καλύτερη εντύπωση με αποτέλεσμα κάποιος να... καλoπεράσει το βράδυ! Μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα...

2. Δείξε μου τι ψώνισες: Ε αυτό πια αν το ξεστομίσετε είστε ο απόλυτος θεός της. Ως γνωστόν η γυναίκα λατρεύει τα ψώνια και οτιδήποτε έχει να κάνει με... συναλλαγή, ακόμα και το σούπερ μάρκετ δηλαδή! Οπότε λοιπόν, όταν γυρίσει φορτωμένη, εξαντλημένη αλλά γεμάτη ικανοποίηση και φυσικά περηφάνεια για τις αγορές της, παρόλο που ξέρετε εκ των προτέρων ότι αυτό που θα πείτε θα το μετανιώσετε στο λεπτό, κάντε έναν κόπο και ζητήστε της να σας δείξει τι αγόρασε! Ακόμα καλύτερα αν δείξετε και ψεύτικο ενδιαφέρον ή αν κάνετε ότι παρακολουθείτε όταν κάνει πασαρέλα μπροστά σας φορώντας τα νέα της αποκτήματα. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν ότι απλά έχετε κλειδώσει το μυαλό και τη σκέψη σας και ταξιδεύετε σε μακρινούς, σίγουρα πιο ειδυλλιακούς προορισμούς!

3. Θέλω να γνωρίσεις τους φίλους μου: Η φράση αυτή παίρνει διαστάσεις τόσο μεγάλες όσο αν λέγατε ότι θέλω να γνωρίσεις την μητέρα μου. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι για έναν άντρα και κυρίως πόσο σημαντική είναι η γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα! Επιπλέον οι άντρες, έχουν την συνήθεια να μην συστήνουν την οποιαδήποτε στην παρέα τους παρά μόνο την επίσημη αγαπημένη ή τελοσπάντων μία γυναίκα η οποία είναι κάπως πιο σημαντική γι' αυτούς. Οπότε λοιπόν, όταν ξεστομίσετε τη φράση αυτή, να ξέρετε ότι ίσως και να αρχίσει να ψάχνει για νυφικό! Το λέμε με μία δόση υπερβολής φυσικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

4. Αγάπη μου, τό' χω: Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τα δύο φύλα σχεδόν να εξισώνονται, το να βρεθεί ένας άντρας κιμπάρης που θα πάρει πάνω του κάποιες σημαντικές ευθύνες και θα κάνει την καλή του να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά, είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο! Οπότε λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερο από το να της πείτε με αποφασιστικότητα και σιγουριά, «μην αγχώνεσαι αναλαμβάνω εγώ»! Ακόμα κι αν έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας και ακόμα και αν ξέρετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, το γεγονός ότι την κάνετε έστω και για λίγο να πιστεύει ότι είστε ο Superman δεν συγκρίνεται με τίποτα! Και ιδού και ένα μυστικό: Ακόμα κι αν όντως τελικά τα κάνετε θάλασσα, θα της το έχετε πουλήσει τόσο ωραία, που δεν θα την νοιάξει και πολύ το αποτέλεσμα!

5. Το όνομά της: Δεν ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε, και φυσικά θα μιλήσουμε από την πλευρά της γυναίκας αν και πιστεύουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τον άντρα, αλλά όταν το αντικείμενο του πόθου σου σε αποκαλεί με το όνομά σου, τότε κάτι περίεργο γίνεται στο σύμπαν και ο ήχος και μόνο ακούγεται σαν υπέροχα κελαηδίσματα πουλιών! Σίγουρα και τα υποκοριστκά είναι μια χαρά, όχι όλα βέβαια, αλλά όσο να πεις, το όνομα είναι αυτό που σε καθορίζει και σε κάνει να νιώθεις μοναδικός! Οπότε λοιπόν, ακόμα και σε μία απλή κουβέντα, κοιτάξτε να αναφέρετε πολλές φορές το όνομά της και θα δείτε πως θα την φέρετε στα νερά σας!
Πηγή: queen.gr

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...