Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Στὴν πιὸ μικρὴ στιγμὴ μαζί σου ἔζησα ὅλη τη ζωή...

Φωτογραφία: Στὴν πιὸ μικρὴ στιγμὴ μαζί σου
ἔζησα ὅλη τη ζωή...

Οι ανθρωποι κουβεντιαζουν μονο για οσα τους ειναι απομακρα και ξενα

Μερικοί άνθρωποι είναι γραφτό να είναι μαζί

Μερικοί άνθρωποι είναι γραφτό να είναι μαζί
"Μερικοί άνθρωποι είναι γραφτό να είναι μαζί! Είναι οι δρόμοι τους που δεν χωρίζουν ποτέ, ακόμη κι αν θέλουν, ακόμη κι αν δεν μπορούν να είναι πλέον μαζί, δεν μπορεί να τους χωρίσει κανείς ακόμη κι αν ζουν χωριστά! Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα τους ενώνει: Μια σκέψη, μια ιδέα, ένα μυστικό! Οι μεγάλες αγάπες είναι πάντα δυνατές! Κι ακόμη κι όταν περνάει καιρός, για να βρεθούν, για να μιλήσουν ή έστω να βρεθούν στο ίδιο μέρος, ακόμη και τότε, το βλέπεις στα βλέμματά τους, αγαπιούνται! Ό,τι κι αν πεις, δεν το ‘χεις νιώσει! Μόνο εκείνοι που το ένιωσαν μπορούν να ερμηνεύσουν τι θέλω να πω! Στα τραγούδια ακούς τη φωνή τους! Μια είναι, πάντα μια ήταν! Μέχρι και μετά που έσπασαν! Όταν χάνεις έναν άνθρωπο αυτό δεν σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης σας! Πάντα θα υπάρχει κάτι! Δεν τελειώνει τίποτα εφόσον υπάρχει! Μόνο αν δεν ένιωσες ποτέ, μόνο τότε τελείωσε! Ν’ αγαπάς και να σ’ αγαπάνε.. Μα να θυμάσαι, αυτός που αγαπάς περισσότερο, είναι πάντα δίπλα σου, είτε είναι μαζί σου, είτε όχι.. Σαν φύλακας άγγελος.. Και όταν φτάσεις στην άκρη τότε θα καταλάβεις πως το μονοπάτι που διάλεξες, σε πηγαίνει πάλι εκεί...σε εκείνο το άτομο!

Προσβολες..

...

Τι θ απομεινει λοιπον? Τι θα απομεινει απο τοσες προσδοκιες,τοσους στεναγμους?

ΕΤΣΙ...

Τι να την κανω την πραγματικοτητα...

ΕΤΣΙ!!!!

Το προφίλ του άπιστου άντρα: 8 απροσδόκητα σημάδια ότι θα «στα φορέσει»!


Ακόμα και η μπύρα που προτιμά είναι σημάδι... Ενημερώσου τώρα!Το προφίλ του άπιστου άντρα: 8 απροσδόκητα σημάδια ότι θα «στα φορέσει»!
Αμέτρητες έρευνες υποστηρίζουν πως ξέρουν τον πραγματικό λόγο που μερικοί άντρες απατούν κατά συρροή τη σύντροφό τους. Αυτές οι έρευνες υπογραμμίζουν πως μπορούμε να εντοπίσουμε τους άπιστους από το σχήμα του προσώπου τους, τη δουλειά τους ακόμα και από την μπύρα που προτιμούν. Συγκεντρώσαμε όλες τις ενδείξεις ενός άπιστου για να ξέρεις από ποιους τύπους πρέπει να μείνεις μακριά.

Έχει πρόσωπο με γωνίες
Μπορεί το λαξευμένο του πρόσωπο να τον κάνει πιο όμορφο, αλλά τον κάνει και περισσότερο άπιστο. Ένα τετράγωνο πηγούνι και ένα δυνατό μέτωπο αποκαλύπτουν έναν άντρα με προσόν... την απιστία.

Αγαπημένες του μπύρες είναι οι Guinness και η Corona
Αυτή η διασύνδεση μεταξύ μπύρας και απιστίας μας προβλημάτισε αρχικά. Μετά διαβάσαμε τη σχετική έρευνα και  πειστήκαμε. Οι άντρες που πίνουν αυτές τις δύο μάρκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Έχουν κάτι international και αποκαλύπτερι διάθεση για εξερεύνηση παντός τύπου.

Είναι λίγο παραπάνω χαρούμενος από το φυσιολογικό
Ναι, η ευφορία της απιστίας υπάρχει και το απέδειξε επιστημονική έρευνα. Οι ειδικοί διαπίστωσαν πως όταν κλέβουμε στις εξετάσεις ή απατάμε τον σύντροφό και δεν μας πιάνουν νιώθουμε πολύ καλά με τον εαυτό μας. Περίεργο!

Έχασε βάρος
Το άγχος να μην τον πιάσεις διατηρεί τη γραμμή του. Οι άπιστοι άντρες κάθε φορά που κάνουν την απιστία τους χάνουν κατά μέσο όρο 3 κιλά. Βέβαια η απώλεια βάρους δεν οφείλεται μόνο σε αυτό, αλλά και στο γεγονός ότι θέλει εντυπωσιάσει το νέο του θήραμα.

Είναι μηχανικόςΣύμφωνα με έρευνα του dating site AshleyMadison.com οι άντρες που εργάζονται στα τμήματα IT ή ως μηχανικοί είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Τελικά, το παιδί με τα γυαλάκια στο γραφείο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Είναι ενθουσιασμένος με τον γάμο του κολλητού του
Εννοείται, πως μπορεί να χαρεί που ο παιδικός του φίλος θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή με την αγαπημένη του, αλλά πιθανότατα θα έχει στο μυαλό του το bachelor πάρτι και το γεγονός ότι θα πιει σαν να μην υπάρχει αύριο. Έρευνα έδειξε πως το 32% των αντρών του δείγματος απάτησαν την καλή τους σε γάμο που ήταν καλεσμένοι. Μήπως να βρεις κάποιον να μην έχει καθόλου κολλητούς;

Βλέπει τακτικά πορνό ταινίες
Οι ειδικοί της ιστοσελίδας YourTango.com κατέληξαν  πως οι επισκέπτες τέτοιων sites, που είναι σεξουαλικά υπερδραστήριοι, είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

Εμ, μόλις έπαθε καρδιακή προσβολή.
Οι άπιστοι είναι πιο πιθανό να πάθουν καρδιακή προσβολή. Αποτέλεσμα της αδρεναλίνης που ρέει άφθονη.

Friends With Benefits: 13 (καλοί) λόγοι που σε ενοχλεί το ελεύθερο σεξ μαζί του

Tελικά το να κοιμηθείς σπίτι του με τους φακούς επαφής σου δεν ήταν καλή ιδέα
Friends With Benefits: 13 (καλοί) λόγοι που σε ενοχλεί το ελεύθερο σεξ μαζί του
Η γνωστή ελεύθερη σχέση που πλέον ονομάζουμε Friends With Benefits, ή αλλιώς Φίλοι με Προνόμια έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές προσδιορισμός μιας ερωτικής σχέσης, που αν και ήρθε για να απλοποιήσει τις σχέσεις των δύο φύλων, τελικά έφερε επιπλέον προβλήματα.Τις περισσότερες φορές ένα από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη έχει βλέψεις για πραγματική σχέση και κάνει σχέδια για να μετατρέψει την ελεύθερη αυτή σχέση σε μόνιμη. Μέχρι ή μάλλον αν φτάσουμε στη συζήτηση για κάτι επίσημο βολευόμαστε με τα benefits, τα οποία, όμως φέρνουν και μερικά μειονεκτήματα.... 14 από αυτά σου αναλύουμε παρακάτω.

1. Οι φίλες σου δεν τον ξέρουν και έτσι είναι λίγο βαρετό για εκείνες όταν θες να τους μιλήσεις για εκείνον.

2. Οι φίλοι και γνωστοί σου λένε να μην του στείλεις μήνυμα πρώτη μετά από κάθε συνάντηση. Η αλήθεια είναι όμως πως σε μια σχέση χωρίς κανόνες δεν υπάρχουν κανόνες. Μην τους ακους.

3. Και όταν τελικά του στέλνεις, καταλήγεις να κοιτάς το κινητό σου κάθε δύο λεπτά για να δεις αν σου απάντησε. Πέντε λεπτά. Δέκα λεπτά. Μισή ώρα και καμία απάντηση ακόμη. Φυσικά η παραγωγικότητα σου στη δουλειά έχει φύγει από το παράθυρο.

4. Ο συνεχής φόβος για τα ΣΜΝ. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό (και ελπίζουμε να μην το ξεχάσεις ΠΟΤΕ), δεν ξέρεις με ποια άλλη μπορεί να κάνει σεξ και αυτό θέτει αυτόματα την υγεία σου σε κίνδυνο.

5. Η αμήχανη στιγμή μετά το σεξ (ναι, ξέρουμε ήταν τέλειο) που δεν ξέρεις αν η αγκαλιά, τα χάδια ή τα φιλιά επιτρέπονται ή είναι υπερβολικά ή πιεστικά για εκείνον.

6. Κάθε φορά που τον συναντάς πρέπει να συγκρατείς τα λόγια σου ώστε να μην κάνεις καμία αναφορά στο μέλλον και τον αγχώσεις.

7. Δεν ξέρεις αν θα σου προτείνει να μείνεις το βράδυ σπίτι του και δεν ξέρεις αν πρέπει να πάρεις ρούχα για τη δουλειά την επόμενη μέρα ή να ταΐσεις τη γάτα σου.
8. Όταν σου προτείνει να κοιμηθείς σπίτι του, επειδή δεν έχεις οικειότητα κοιμάσαι χωρίς να ξεβαφτείς (δεν είναι στιγμή για αποκαλύψεις τέτοιου είδους) και με τα πιο άβολα εσώρουχα της συλλογής σου (καμία οικειότητα).
9. Και τελικά χάνεις τον ύπνο σου γιατί δεν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι μαζί του και δεν έχετε βρει τις στάσεις που σας βολεύουν.
10. Ακόμα και τα βράδια που δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ σεξ. Αυτό δεν είναι και το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί (!) αλλά όταν δεν το κάνεις με όρεξη μειώνετε τις αποδόσεις σας.

11. Αντίθετα αν δεν κάνετε τακτικά σεξ δεν μπορείς εσύ, αλλά ούτε και αυτός να μάθετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του άλλου. Δεν είναι κακό το σεξ μαζί του, αλλά φαντάσου πως μπορείτε να το απογειώσετε αν μάθετε το σώμα του άλλου.

12. Η περίοδος σου ήρθε την ημέρα που θα συναντηθείτε. Και τότε έρχεται η άβολη στιγμή που πρέπει να του το πεις και να ακούσεις και την απάντηση. Το «αστο βρισκόμαστε μια άλλη μέρα» μπορεί να σε ξενερώσει και το ξέρουμε.

13. Δεν μπορείς να βρεις μια κατάλληλη στιγμή για να τον ρωτήσεις: "Εμείς δηλαδή τι είμαστε"; Πάντα το αφήνεις για την επόμενη συνάντηση και στο ενδιάμεσο εσύ παιδεύεσαι για να βρεις την απάντηση μόνη σου. Άδικος κόπος.

Σταθερό πρόγραμμα ύπνου για γερό μυαλό!

Σταθερό πρόγραμμα ύπνου για γερό μυαλό!

Νέα έρευνα δείχνει ότι τα παιδιά που δεν κοιμούνται αρκετά και σε σταθερές ώρες είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη γνωστική τους ανάπτυξη.
Οι ερευνητές μελέτησαν περισσότερα από 10.000 παιδιά που γεννήθηκαν στη Μ. Βρετανία μεταξύ του 2000 και του 2002 και αναζήτησαν τη σχέση που ενδεχομένως υπάρχει ανάμεσα στην ώρα που ένα παιδί πηγαίνει για ύπνο και τις πνευματικές του επιδόσεις, ελέγχοντας τις ικανότητές του στη γλώσσα, τηναριθμητική και την κατανόηση του χώρου

Συγκεκριμένα, μελετήθηκαν δεδομένα που αφορούν τον ύπνο των παιδιών όταν αυτά ήταν τριών, πέντε και εφτά ετών. Στην ηλικία των τριών ετών περίπου ένα στα πέντε δεν είχε σταθερό πρόγραμμα ύπνου, όμως το ποσοστό μειώθηκε στο 1 στα 10 στις μεγαλύτερες ηλικίες. 

 Τα αποτελέσματά της που δημοσιεύτηκαν στην ΕπιθεώρησηJournal of Epidemiology and Community Health, έδειξαν ότι τα εφτάχρονα κορίτσια που δεν είχαν σταθερό πρόγραμμα σημείωσαν χαμηλότερο σκορ και στις τρεις παραμέτρους που εξετάστηκαν. Ωστόσο, οι επιδόσεις των αγοριών δεν φάνηκε να επηρεάζονται. Όμως, η έλλειψη προγράμματος στην ηλικία των τριών ετών συνδέεται με λιγότερες ικανότητες και για τα δύο φύλα. 

Όπως αναφέρεται στην εκτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας από τους επιστήμονες «ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της υγείας και την καλή λειτουργία ενός οργανισμού. Όταν ένα παιδί κοιμάται σε ακανόνιστες ώρες ενδέχεται να επηρεαστεί η γνωστική του εξέλιξη, τόσο από την πλευρά της ανάπτυξης όσο και της πλαστικότητας του εγκεφάλου του».  

Η ακριβής ώρα που πάει ένα παιδί για ύπνο, δεν φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του, όμως η τήρηση μιας «ρουτίνας ύπνου» φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία. 

Πακετάρεις; 8 πράγματα που θα σου συμβούν μόλις συγκατοικήσεις μαζί του!

Τί συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια μετά τις ρομαντικές βραδιές με τα αναμμένα κεράκια;

Πακετάρεις; 8 πράγματα που θα σου συμβούν μόλις συγκατοικήσεις μαζί του!
Λίγο πριν τα 30 (ίσως και κάνα δυο χρόνια μετά) άρχισες να σκέφτεσαι τι ωραία θα ήταν να μετακομίσεις στο ίδιο σπίτι με τον καλό σου. Και το κατάφερες. Ρομαντικά βράδια με ταινίες στο dvd να παίζουν, κεράκια στο μπάνιο, δείπνα στο πάτωμα και μπόλικο σεξ σε όλα τα δωμάτια.... Εννοείται πως θα τα ζήσεις όλα αυτά...Στις αρχές... γιατί μετά θα μπουν στη ζωή σου οι εξής ρεαλιστικές καταστάσεις:

1. Δεν θα μπορείς πια να έχεις πολύωρα μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα με την κολλητή σου για αυτόν. Και έτσι δημιουργείται το ερώτημα πού ακριβώς θα λες τα παράπονα σου για εκείνον; Στο αμάξι;

2. Οι τρίχες του έχουν αρχίσει να κυριεύουν το σπίτι. Σε σημεία μάλιστα που δεν το περίμενες. Όχι μόνο στον νιπτήρα, αλλά σε κάθε γωνία, σε κάθε έπιπλο, σε κάθε συρτάρι σου.

3. Όσο και αν ταιριάζετε στα υπόλοιπα δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαφωνήσετε για τη διακόσμηση. Εκείνος σιχαίνεται την εμμονή σου με την αγγλική εξοχή και εσύ την δερμάτινη καρέκλα του που δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ του σπιτιού.

4. Δεν μπορείς πια να δεις τηλεόραση πια γιατί έχει συνδέσει έτσι τα μηχανήματά του που πρέπει να πατήσεις 10 τηλεκοντρόλ.

5. Οι συνήθειες του, τις οποίες και αγνοούσες, σε εκνευρίζουν. Ο τρόπος που ξαπλώνει στον άσπρο καναπέ σε αναστατώνει. Άσε που τον παίρνει ο ύπνος κάθε βράδυ εκεί και πρέπει και να τον ξυπνήσεις.

6. Έχει καταλάβει τον μεγαλύτερο χώρο σε ντουλάπα, συρτάρια και γραφείο. Νομίζεις ότι σε διώχνει σιγά σιγά ε;

7. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους γείτονες είναι τελείως διαφορετικός από εσένα. Ενώ εσύ είσαι πάντα ευγενική και γλυκομίλητη μαζί τους, ο καλός σου για κάποιον λόγο σχεδόν δεν λέει καλημέρα.

8. Παρά τη θέλησή σου αρχίζεις και υιοθετείς τις συνήθειές του. Τελικά αυτά τα σαμπουάν 2 σε 1 δεν είναι άσχημα!

Γυναίκες προσοχή! 10 σκέψεις που δεν πρέπει ποτέ να του πεις μετά το σεξ

Είναι κρίμα να του δημιουρήσεις ψυχολογικά!
Γυναίκες προσοχή! 10 σκέψεις που δεν πρέπει ποτέ να του πεις μετά το σεξ
Αν ελπίζεις σε δεύτερο γύρο οι παρακάτω ατάκες κρίθηκαν απαγορευτικές από εμάς... τους ειδικούς σε θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς. Πάρε χαρτί και γράψε!
1. "'Οκ. Μπορείς να φύγεις τώρα"! Άψυχη, μην κάνεις αυτά που δεν σου αρέσουν.

2. "Σίγουρα μέσα στην 40αδα". Λάθος απάντηση στην ερώτησή του αν είχε καλές επιδόσεις.

3. "Δεν ήταν κακό". Μη το παίζεις άνετη. Δεν θα το εκτιμήσει. Ακόμα και ένα ουάου είναι προτιμέρο.

4. "Χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό"; Είναι και δική σου ευθύνη ο τρόπος αντισύλληψης και προστασίας. Μην δείχνεις αφελής.

5. "Πρέπει να βιαστούμε. Ο φίλος μου θα έρθει σε λίγο". Ειδικά αν δεν τον είχες ενημερώσει ότι έχεις σχέση. Το πιο πιθανό να του "ρίξεις τη διάθεση" και να θέλει να φύγει.

6. "Δεν ήταν αυτό που περίμενα". Κράτα την σκέψη για σένα. Αυτή η φράση μπορεί να στοιχειώσει τον εγωισμό κάθε άντρα. Εκτός και αν αυτό θες.

7. "Αν ήμουν στη θέση σου θα μάθαινα πώς να ικανοποιώ μια γυναίκα". Αν δεν σου άρεσε, μην τον ξανακαλέσεις σπίτι.

8. "Είσαι καλύτερος από τον Χάρη". Απέφυγε οποιαδήποτε σύγκριση ακόμα και αν το κίνητρό σου είναι να τον ανεβάσεις.

9. "Σ'αγαπώ". Του το λες για πρώτη φορά μετά το σεξ; Απλά λάθος στιγμή.

10. "Μακάρι να διαρκούσε περισσότερο". Θα τον αγχώσεις περισσότερο και δεν θα βοηθήσει στο πρόβλημα.

11. "Καλά, δεν είμαι καταπληκτική"! Τίποτα πιο αστείο για έναν άντρα από το να ακούει μια γυναίκα να περηφανεύεται για τις επιδόσεις της. Άσε εκείνον να το πει.

Μήπως αυτός είναι ο ΈΝΑΣ; 13 σημάδια ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Μήπως αυτός είναι ο ΈΝΑΣ; 13 σημάδια ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον
Αν με το σύντροφό σου ζεις ή έχεις ζήσει όλες τις 13 υποθετικές καταστάσεις που ακολουθούν ήρθε η στιγμή να συνηδητοποιήσεις πως αυτός είναι ο σωστός άντρας για σένα! Σε βλέπουμε νυφούλα του χρόνου το καλοκαίρι! Με την ευχή μας.
1. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να τον στείλεις στο σούπερ μάρκετ να σου αγοράσει ταμπόν!
2. Έχεις το θάρρος να του πεις ότι σε εκνευρίζει απίστευτα, αλλά να μην καταλήξει η παρατήρησή σου σε ομηρικό καβγά.

3. Τον εμπιστεύεσαι απόλυτα για να προσέξει το κουτάβι σου ή την γατούλα σου.

4. Δώσατε ραντεβού σε ένα πάρτι, εσύ άργησες και εκείνος μπορεί να σε κάτσει να σε περιμένει παρέα με τους φίλους σου  χωρίς να παραπονεθεί.

5. Μπορείτε να πάτε σινεμά, να δείτε διαφορετικές ταινίες και να συναντηθείτε αργότερα στο lobby τον σινεμά.

6. Δεν σε απασχολεί πλέον ποιος από τους δύο θα πληρώσει τον λογαριασμό.
7. Έχεις σταματήσει να μετράς τους οργασμούς που σου προσφέρει.
8. Όταν είστε μαζί σπίτι κυκλοφορείτε γυμνοί και είναι σαν να φοράτε τα ρούχα σας.
9. Ξέχασες να ξυρίσεις τα πόδια σου και δεν είναι πρόβλημα για εσένα ή για εκείνον.
10. Το πρωί δεν σηκώνεσαι πιο νωρίς για να πλύνεις τα δόντια σουπριν το πρωινό σας σεξ.
11. Όταν οι γονείς του δεν τον βρίσκουν στο τηλέφωνο, καλούν εσένα στο κινητό σου.
12. Κυκλοφορείς άνετα στο σπίτι μαζί του φορώντας μάσκα ομορφιάς. Ναι, εκείνη την πράσινη!
13. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση και τρώγοντας πίτσα χωρίς να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον.

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά! 6 τεχνικά λάθη που κάνουν οι άντρες στην περιοχή

Αυτό το άρθρο δείξε τον στον αγαπημένο σου! Το ίδιο κιόλας βράδυ θα περάσεις καλύτερα...

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά! 6 τεχνικά λάθη που κάνουν οι άντρες στην περιοχή
Αυτό το άρθρο το γράψαμε για σένα, αλλά για να πετύχει τον σκοπό του πρέπει να διαβαστεί από τον ερωτικό σου παρτενέρ. Στο κείμενο περιλαμβάνονται όσα δεν πρέπει να κάνει το αγόρι σου όταν κατεβαίνει στην περιοχή σου για να σου προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση... Χωρίς πολλά σχόλια ξεκινήστε την ανάγνωση.
1. Μην πλησιάζεις την περιοχή σαν να μας κάνεις χάρη. Μην δείχνεις ότι βαριέσαι και μην προδοθείς ότι το κάνεις για να στο ανταποδώσουμε.

2. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με το σάλιο σου. Βεβαίως και χρειάζονται, αλλά δεν χρειάζεται να "πνίξεις" την περιοχή. Καμία γυναίκα δεν θα εκτιμήσει την υπερβολή και δύσκολα θα σε φιλήσει αμέσως!

3. Όχι πολύ πηγούνι, παρακαλώ! Η χρήση του πηγουνιού γίνεται προφανώς γιατί πλέον οι άντρες ξέρουν ότι τα γένια τους μας γαργαλούν. Αλλά αν το εκμεταλλευτούν σε μεγάλο βαθμό γίνεται από ερεθιστικό σε ενοχλητικό!

4. Προσοχή με τα χέρια σας! Κάποιος σας είπε ή απλά το κατάλαβες με τις πρώην σου ότι παράλληλα με τη χρήση της γλώσσας καλό είναι να βάλεις στο παιχνίδι και τα μαγικά δάχτυλα. Παρατηρείται, όμως, ένας ιδιαίτερος ζήλος με τα δάχτυλα που στο τέλος φέρνει δυσφορία στη γυναίκα. Με το μαλακό! Κανένας λόγος για extra πίεση.

5. Μην προχωρήσεις στη στάση "69" αν δεν λάβεις πρώτα λεκτική επιβεβαίωση. Αυτή η έκπληξη δεν μας αρέσει. Αν δεν συναινέσουμε μην κάνεις κίνηση να μας μετακινήσεις ούτε να έρθεις πάνω μας.

6. Για έναν περίεργο λόγο όταν μας κοιτάς τη στιγμή που περιποιείσαι την περιοχή μας, το θέαμα είναι λίγο αστείο. Τουλάχιστον μην μας κοιτά με λάγνο ύφος.

Tα δημοφιλέστερα μέρη για να κάνεις σεξ (εκτός από την κρεβατοκάμαρά σου)!

Tα δημοφιλέστερα μέρη για να κάνεις σεξ (εκτός από την κρεβατοκάμαρά σου)!
Η αντίστροφη μέτρηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων ξεκινά αμέσως... Ξέρουμε ότι βιάζεστε!

10)
 Πάνω στο πλυντήριο ρούχων  29%. Σημαντική συμβουλή. Το καλύτερο σημείο είναι όταν ξεκινάει το στέγνωμα!

9) Στην κρεβατοκάμαρα των γονιών σου 34%. Υπάρχει κάτι ανεξήγητα ερεθιστικό σε αυτό. Βεβαιώσου ότι οι δικοί σου δεν θα επιστρέψουν νωρίς από την εκδρομή.

8) Στην σκηνή του camping 37%. Λάτρης του ελεύθερου camping ή όχι πρόκειται για την απόλυτη φαντασίωση του καλοκαιριού.

7) Σε ένα πάρκο στην εξοχή 42%. Η φύση ζωντανεύει πρωτόγονα ένστικτα!

6) Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας 48%. Κλασική σκηνή σε πολλές ταινίες, που και στην πράξη είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Πριν ανέβεις απομάκρυνε μαχαίρια, πηρούνια, σπάτουλες!

5) Στο δάσος μετά από πεζοπορία 49%. Το ξέρουμε ότι αυτή η αίσθηση ελευθερίας είναι αναζωογονητική.

4) Σε πισίνα 54%. Το υγρό στοιχείο σου φτιάχνει τη διάθεση,αλλά προσοχή μην σας δουν.

3) Στο παιδικό σου δωμάτιο 65%. Ήσουν μικρή και τώρα είσαι ενήλικη. Δίπλα στα αρκουδάκια σου η libido σου μπορεί να εκτοξευτεί.

2) Στο αυτοκίνητο 80%. Δύσκολο αν έχετε μικρό αυτοκίνητο, εκρηκτικό αν κάνετε road trip. Kαλό ταξίδι!

1) Στη ντουσιέρα 82%. Εγγυημένη απόλαυση με κανένα κίνδυνο να σας πάρουν μάτι! 

Γνωριζόμαστε 2 χρόνια, βγαίναμε 1 μήνα. Με μειώνει ως άνθρωπο, αλλά τον θέλω. Τι να κάνω;


Γνωριζόμαστε 2 χρόνια, βγαίναμε 1 μήνα. Με μειώνει ως άνθρωπο, αλλά τον θέλω. Τι να κάνω;
Καλησπέρα,
Με τον Α. γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα πριν δυο και είχαμε κάτι για ένα μήνα περίπου. Ήταν πολύ επιφανειακό, εκείνος γενικά είναι κλειστός κι εγώ είχα μόλις χωρίσει και δεν ήμουν για πολλά. Όταν το διαλύσαμε κρατήσαμε λίγη επαφή και έτσι γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα.
Τον έχω αγαπήσει, αλλά βλέπω ότι εκείνου του αρέσει να με πληγώνει και να με προσβάλλει. Κατά καιρούς είτε εμφανίζομαι είτε εμφανίζεται στη ζωή μου, δεν κάνουμε σεξ, μιλάμε, αλλά συνήθως προσπαθεί να με μειώσει και να παρουσιάσει τα πράγματα σαν να τον κυνηγάω εγώ μόνο. Εγώ, τον θεωρώ πολύ ξεχωριστό άνθρωπο και θέλω να προσπαθήσω να είμαι μαζί του.Έχει όμως προβλήματα στη συμπεριφορά του. Δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι ένιωσε ποτέ κάτι για μενα, όμως γνωριζόμαστε 2 χρόνια και βγαίναμε μόλις ένα μήνα, λογικά αν δεν ήταν τίποτα γι αυτόν δε θα είχαμε καμιά επαφή. Από την άλλη, φοβάμαι μήπως όντως δεν είμαι τίποτα γι αυτόν, αλλά με κρατάει σαν επαφη για να τονώνεται η αυτοπεποίθηση του.
Ευθέως αποκλείεται να μιλήσει, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω.

Αγαπητή φίλη,
Ok, μπορώ να δεχθώ ότι έχει προβλήματα στη συμπεριφορά και σε μειώνει ως άνθρωπο. Όμως από την ώρα που και εσύ τον αγαπάς και τον θεωρείς ξεχωριστώ, sorry, αλλά έχεις και εσύ τα θεματάκια σου.
Και όχι, δεν υπερβάλω. Δηλαδή τι κερδίζεις από έναν άνθρωπο που σε προσβάλει; Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω.
Δεν ξέρεις τι να κάνεις; Άλλοι στη θέση σου, μάλλον οι περισσότεροι, θα την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Εύκολα. Και ακούραστα. Αλλά εσύ θέλεις να το παλέψεις μάλλον.
Λοιπόν η γνώμη μου είναι ότι δεν σε αγαπάει. Ούτε και ότι είναι μαζί σου για να νιώσει αυτοπεποίθηση. Είναι μαζί σου όταν το έχει εκείνος ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον και να βγει μάγκας, για αυτό και εμφανίζεται όποτε του καπνίσει.
Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκολλήσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου.Ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα σου δεν θα σου προσφέρει τίποτα καλό. Αλλά, η απόφαση είναι δική σου.

Ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί τους παντρεμένους στην απιστία;

Ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί τους παντρεμένους στην απιστία;

Η παραδοσιακή άποψη που ήθελε τους παντρεμένους να απατούν τους συζύγους τους με κάποιον πιο ελκυστικό από εκείνους, ίσως τελικά να μην ανταποκρίνεται και τόσο στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το «Victoria Milan», ένα δημοφιλές site γνωριμιών που απευθύνεται σε παντρεμένους που ψάχνουν για εξωσυζυγική σχέση.
Στη σφυγμομέτρηση συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 μέλητης ιστοσελίδας, και αυτό που οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι εθελοντές έκριναν ότι οι σύζυγοί τους ήταν πιο ελκυστικοί από τους εραστές τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι άντρες είπαν ότι θεωρούν πως οι σύζυγοί τους υπερτερούν και σε άλλους τομείς εκτός της εξωτερικής εμφάνισης, συγκριτικά με τον… παράνομο δεσμό τους. Μόνο το30% απάτησε τη σύντροφό του με κάποια γυναίκα νεότερη σε ηλικία, ενώ το 25% έβρισκε την ερωμένη πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ή πιο καλοστεκούμενη από τη σύζυγο.
Επομένως, ποιος είναι ο λόγος που τους οδήγησε στην απιστία;Όπως παραδέχτηκαν οι συμμετέχοντες του δυνατού φύλου στην πλειοψηφία τους, οι ερωμένες τους είχαν περισσότερο πάθος, ήταν καλύτεροι συνομιλητές αλλά και πιο στοργικέςαπό τις συζύγους τους.    
Όσον αφορά τις γυναίκες της δημοσκόπησης, περίπου το 50%δήλωσαν επίσης ότι έκριναν το σύζυγό τους πιο ελκυστικό από τον εραστή τους, παρόλο που παραδέχτηκαν ότι οι εραστές ήταν σε καλύτερη φόρμα από το… στεφάνι τους. Αντίστοιχα με τους άντρες, οι γυναίκες ανέφεραν ότι με τον παράνομο δεσμό τους είχαν καλύτερη επικοινωνία και περισσότερο πάθος. Και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 86% ομολόγησε ότι ο εραστής τους τις σεβόταν περισσότερο, αλλά ικανοποιούσε και τη φιλαρέσκειά τους, αφού τις έκανε να νιώθουν πιο αρεστές αλλά και πιο αξιόλογες.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ..