Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πανεύκολη μάσκα προσώπου για ΣΦΙΧΤΗ και ΛΑΜΠΕΡΗ επιδερμίδα! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι...

Τα λαχανικά είναι πάντα η καλύτερη πηγή για υγιές δέρμα. Το καρότο, ειδικότερα, είναι φορτωμένο με φυσικά αντιοξειδωτικά που επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και καταπολεμούν τις βλάβες του δέρματος και μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες και αναζωογονημένες.
Μάσκα με καρότο για λαμπερό δέρμα
Κάντε πουρέ με βρασμένα καρότα, προσθέστε μερικές σταγόνες λεμονιού, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μερικές σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό σας, αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε, θα αποκτήσετε αισθητά πιο σφιχτό και λαμπερό δέρμα .

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τρικ του έρωτα: Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση σας!

Τα τρικ του έρωτα: Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση σας!

Τι και αν είσαστε 10 χρόνια μαζί; Μπορείς ακόμα να τον κάνεις να νιώσει όπως στην αρχή…
Μην υποτιμάς τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Αν έχεις μακροχρόνια σχέση σίγουρα η συνήθεια σε έχει ωθήσει στο να ξεχάσεις ότι το… αλατοπίπερο βρίσκεται στα μικρά καθημερινά πραγματάκια και όχι στις υπερβολές.

Δες 5 τρόπους να αναθερμάνεις τη σχέση σου… τόσο απλά:

-Εξέπληξε τον!
Φτιάξε του το αγαπημένο του φαγητό, περίμενέ τον να γυρίσει σπίτι φορώντας τα πιο hot εσώρουχά σου, κάνε κάτι που θα τον ευχαριστήσει τελοσπάντων χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και αιτία.

-«Πόσο όμορφος είσαι σήμερα;»
Μην ξεχνάς τα κομπλιμέντα όσα χρόνια και αν είσαστε μαζί! Πες του ότι εκείνο το πουκάμισο του πάει, ότι τα μαλλιά του είναι ωραία έτσι όπως τα έφτιαξε… Ανέβασέ του τη διάθεση στα ύψη με μικρές και ωραίες κουβέντες.

-Μοιράσου μαζί του τις συνήθειες του…
Προσπάθησε να κάνεις μαζί του πράγματα που τον ευχαριστούν. Μην επιμένεις να γίνεται πάντα το δικό σου, ρίξε νερό στο κρασί σου και πήγαινε μαζί του στα μέρη που διασκεδάζει. Αυτή η αντιμετώπιση φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα!

-«Αγάπη μου, με κακομαθαίνεις…»
Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις! Μια στις τόσες κάνε του ένα χαλαρωτικό μασάζ, φέρε του πρωινό στο κρεβάτι… δείξε του λίγο παραπάνω στοργή, όπως έκανες τους πρώτους μήνες που ήσασταν μαζί.

-Η λέξη που ξέχασες:
Το «Σ’αγαπάω» μήπως με τον καιρό το έχεις βγάλει από το λεξιλόγιο; Αν ναι, κακώς! Μήπως τώρα το θεωρείς τόσο δεδομένο ώστε να μην νιώθεις καν την ανάγκη να το εκφράσεις; Δεν λέω να του λες κάθε λίγο και λιγάκι πόσο τον αγαπάς, αλλά δεν είναι κακό να του το υπενθυμίζεις…

Όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι '50 αποχρώσεις του γκρι' σε γυναίκες και άνδρες!

Όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι '50 αποχρώσεις του γκρι' σε γυναίκες και άνδρες!

Μπορεί οι '50 αποχρώσεις του γκρι' να είναι ένα από τα μεγαλύτερα best sellers της χρονιάς αλλά σύμφωνα με ΕΡΕΥΝΕΣ η συγκεκριμένη τριλογία, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ανθρώπους!
#Βάζει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών γυναικών
Σύμφωνα με ΕΡΕΥΝΑ που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, το βιβλίο βάζει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών γυναικών! Με ποιους τρόπους;
1. Ο Κρίστιαν Γκρέυ παρακινεί τις γυναίκες ηλικίας 18-24 να κάνουν σεξ με πολλούς άνδρες
2. Προτρέπει τον αλκοολισμό
3. Προωθεί τις γυναίκες προς την ανορεξία
4. Δημιουργεί ένα πρότυπο αρρωστημένων σχέσεων
#Υπάρχει αύξηση σεξουαλικών μεταδιδόμενων ασθενειών σε ηλικίες άνω των 50
Σύμφωνα με τη διάσημο γιατρό Σαρλότ Τζόουνς, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει βοηθήσει με τον τρόπο του στην αύξηση των μεταδιδόμενων νοσημάτων σε ηλικίες άνω των 50 (γονόρροια, σύφιλη). Ο λόγος είναι πως το βιβλίο σου δίνει σεξουαλική αυτοπεποίθηση ακόμα και αν την είχες χάσει πριν αρκετά χρόνια, προσπαθώντας να κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη.
#Είναι πηγή έρπη
Βέλγος καθηγητής πήγε σε βιβλιοθήκη προκειμένου να ελέγξει σε μικροσκόπιο, το συγκεκριμένο αλλά και άλλα δημοφιλή βιβλία και αυτό που ανακάλυψε είναι σοκαριστικό. Όλα τα βιβλία βγήκαν θετικά σε ίχνη κοκαίνης, ενώ το '50 αποχρώσεις του γκρι' είχε επιπλέον ίχνη έρπη!
#Έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις χειροπέδων
Το να αυξηθούν οι πωλήσεις χειροπέδων δεν αποτελεί αρνητικό παράγοντα, αλλά όταν αυξάνονται δραματικά τα ατυχήματα με χειροπέδες, τότε εκεί υπάρχει πρόβλημα! Από το 2010 μέχρι σήμερα, οι πυροσβέστες στο Λονδίνο έχουν σώσει 79 ανθρώπους που είχαν παγιδυτεί σε περίεργες φάσεις εξαιτίας των χειροπέδων που φορούσαν, αναπαριστάνοντας σκηνές από το διάσημο βιβλίο.
#Έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις σχοινιού
Οι μαγαζάτορες τονίζουν πως η αύξηση στις πωλήσεις σχοινιών είναι χωρίς προηγούμενο και οφείλεται 100% στο συγκεκριμένο βιβλίο!!
#Γεννιούνται περισσότερα μωρά
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι '50 αποχρώσεις' έχουν κάνει τους ανθρώπους πιο ευάλωτους και απρόσεκτους στο σεξ, δημιουργώντας πιο συχνά τις συνθήκες για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Άντε να εξηγήσεις μεθαύριο στο παιδάκι σου πως γεννήθηκε εξαιτίας μίας kinky βραδιάς μεταξύ του μπαμπά και της μαμάς, πόσο μάλλον οτι γεννήθηκε εξαιτίας ενός βιβλίου και των kinky ιδεών που πρεσβεύει.
#Οι σύζυγοι παθαίνουν κρίσεις πανικού
Τα περιστατικά φρικαρισμένων συζύγων συνεχίζονται καθώς κάποιοι άνδρες απ'ότι φαίνεται δε μπορούν να αντέξουν το προσηλυτισμένο διάβασμα των γυναικών τους που παθιάζονται τόσο πολύ με τον γοητευτικό Κριστιάν, που δεν αποχωρίζονται το βιβλίο ούτε λεπτό από  πλάι τους.
#Η αγγλική γραμματική θρηνεί
Η διάσημη λέξη 'later' μετατρέπεται σε 'laters baby' μέσα στο βιβλίο κάτι που κάνει τους φιλολόγους ανά τον κόσμο να φρικάρουν. Η συγκεκριμένη λέξη έγινε must παρόλο που είναι ανύπαρκτη στο αγγλικό λεξιλόγιο.
#Τα διαζύγια αυξήθηκαν
Πραγματικά υπήρξε γυναίκα που κατέθεσε διαζύγιο επειδή ο άνδρας της δε μπορούσε να κάνει όλα όσα έκανε ο Κριστιάν στην Αναστέζια στο βιβλίο. Και φυσικά δεν ήταν η μόνη..Το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες γυναίκες.

5 χαρακτηριστικά που ψάχνει κάθε άντρας σε μία γυναίκα!

5 χαρακτηριστικά που ψάχνει κάθε άντρας σε μία γυναίκα!

Αν τα έχεις, σίγουρα θα κατακτήσεις όποιον άντρα σου κάνει το «κλικ»!

Στις σχέσεις δεν υπάρχουν «κανόνες» που μπορούμε να ακολουθήσουμε και θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο άντρας με την γυναίκα έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιλαμβάνονται τον κόσμο διαφορετικά!
Μπορεί εσύ να επιζητάς από έναν άντρα τελείως διαφορετικά πράγματα, απ'ότι η κολλητή σου, όμως οι άντρες ψάχνουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα!
Μάθε ποια είναι αυτά τα 5 βασικά χαρακτηριστικά που ο Μ.Ο των αντρών ψάχνει στη σύντροφό του:
1.Αυτοπεποίθηση:
Αγάπησε τον εαυτό σου! Μόνο έτσι θα σε αγαπήσει κι εκείνος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό από το να είναι μία γυναίκα ανασφαλής και να κλαίγεται μονίμως για την εμφάνισή της. Δείξε το δυναμισμό σου και νιώσε σίγουρη για τον εαυτό σου, μόνο τότε θα τον κατακτήσεις στο 100%.
2.Ευφυΐα:
Ναι, τα νάζια και οι τσαχπινιές είναι ωραίες, αλλά όταν περνάει ο καιρός και η σχέση γίνεται πιο σοβαρή ο άντρας θέλει να έχει δίπλα του μια έξυπνη, ετοιμόλογη και δυναμική γυναίκα που το τελευταίο που θα την νοιάζει να είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της!
3.Κατανόηση:
Τον αγαπάς αλλά η γκρίνια και η ζήλια σου έχουν περάσει σε άλλο level! Κόψε αυτές τις κακές συνήθειες πριν να είναι αργά! Προσπάθησε να μπεις στη θέση του και να τον καταλάβεις και σταμάτα να γκρινιάζεις για τα πάντα.
4.Δοκιμές στο… σεξ:
Ο αυθορμητισμός και οι… δοκιμές στο κρεβάτι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για μια μακροχρόνια σχέση! Κυρίως για τους άντρες που το σεξ είναι το Α και το Ω για να ευδοκιμήσει μια συμβίωση. Την επόμενη φορά που θα έχεις «πονοκέφαλο» ξανασκέψου το, αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου!
5.Ανεξαρτησία:
Last but not least! Υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο από μία γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, έχει τη δική της ζωή και δεν κρέμεται από τις αποφάσεις και τη διάθεση του συντρόφου της; Εννοείται πως όχι! Φρόντισε λοιπόν να μην τα περιμένεις όλα από εκείνον και κάνε τις επιθυμίες σου πράξεις χωρίς να του μουτρώνεις αν δεν μπορεί να ακολουθήσει στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις ή σε εκείνη την Σαββατιάτικη έξοδο με τις φίλες σου!

Ψάχνεις τον κατάλληλο; 7 λόγοι για να προτιμήσεις έναν αριστερόχειρα!

Ψάχνεις τον κατάλληλο; 7 λόγοι για να προτιμήσεις έναν αριστερόχειρα!

Αν ζούσες τον 20ο αιώνα στην Ιαπωνία, τότε η αριστεροχειρία θα ήταν ικανός παράγοντας διαζυγίου! Σήμερα, αυτό έχει αλλάξει αλλά συνεχίζουμε να ζούμε σε έναν κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες! ΕΡΕΥΝΕΣ έχουν δείξει όμως, πως οι αριστερόχειρες υπερτερούν στον τομέα της αγάπης και αυτοί είναι οι 7 λόγοι που το αποδεικνύουν.
#Κάνουν καλύτερο σεξ
Σύμφωνα με μία ΕΡΕΥΝΑ, 86% αριστερόχειρων απάντησε πως είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή σε αντίθεση με 15% δεξιόχειρων που απάντησαν το ίδιο. Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί, αλλά σύμφωνα με άλλες έρευνες που έχουν γίνει, οι αριστερόχειρες φαίνεται να έχουν πολύ καλύτερο ρυθμό!
#Είναι αρχηγοί
4 από τους 7 τελευταίους πρόεδρους της Αμερικής είναι αριστερόχειρες. Επίσης, 4 από τους 5 σχεδιαστές Mac είναι αριστερόχειρες, ενώ και το μεγαλύτερο sex symbol, η Μέριλιν Μονρόε, ήταν αριστερόχειρας.
#Είναι διάννοιες
Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι αριστερόχειρες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν και τις 2 μεριές του εγκεφάλου τους πολύ πιο συχνά, κάτι που τους κάνει πιο έξυπνους.
#Είναι σπάνιοι
Μόνο 10% του πληθυσμού είναι αριστερόχειρες, έτσι το να βρεις έναν δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση, αλλά αν τον βρεις είναι σίγουρα ξεχωριστός. Επίσης οι αριστερόχειρες άνδρες είναι διπλάσιοι από τις γυναίκες, οπότε ψάξε, εντόπισε και όρμα!
#Είναι πιο πλούσιοι
Δεν είναι κανόνας, αλλά είναι μία σχετικά μεγάλη πιθανότητα! Το να βρεις πλούσιο αριστερόχειρα είναι πιο εύκολο από το να βρεις πλούσιο δεξιόχειρα. Οι αριστερόχειρες είναι 26% πιο πλούσιοι από τους αιώνια αντιπάλους τους, τους δεξιόχειρες.
#Είναι δραστήριοι
Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι αριστερόχειρες δεν έχουν αυτό το ένα πράγμα που εκνευρίζει απίστευτα τις γυναίκες (και το έχουν οι δεξιόχειρες).  Δεν ασχολούνται μόνο με ένα πράγμα, αδυνατώντας για παράδειγμα να δούνε τηλεόραση και να ακούσουν ταυτόχρονα τη σύντροφό τους. Μπορούν να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορούν να ακούνε ΜΟΥΣΙΚΗ, να κοιτάνε ένα βίντεο, να συνομιλούν στο Skype και ταυτόχρονα να ακούνε όλα όσα έχει να τους πει η αγαπημένη τους.
#Είναι δημιουργικοί
Οι αριστερόχειρες βασίζονται περισσότερο στο αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου τους που έχει να κάνει περισσότερο με τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την καλλιτεχνία! Είναι καλύτεροι στις τέχνες, στη ΜΟΥΣΙΚΗαλλά και στις γλώσσες (ακόμα και σε αυτήν του σώματος!)

Πόσο ταιριάζετε; Μάθε την αλήθεια με ένα τεστ!

Πόσο ταιριάζετε; Μάθε την αλήθεια με ένα τεστ!

Ανακαλύφθηκε ένα πρωτότυπο τεστ που αξιολογεί τη… χημεία μεταξύ δύο συντρόφων.

Όχι, δεν θα αναρτήσουμε ακόμα ένα «ψυχολογικό» που σύμφωνα με τις απαντήσεις σου θα σου αποκαλύψει αν πρέπει να χωρίσεις!
Αυτή τη φορά οι επιστήμονες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και δημιουργούν ένα DNA τεστ που αποκαλύπτει πραγματικά αν και κατά πόσο ένα ζευγάρι ταιριάζει. Το συγκεκριμένο τεστ, που δημιούργησε η καναδική εταιρία Instant Chemistry, βασίζεται στα γενετικά αλλά και τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του ζευγαριού και αξιολογεί τη… χημεία μεταξύ των δύο συντρόφων.
Συνδυάζοντας βιολογικούς και ψυχολογικούς δείκτες, το τεστ καθορίζει κατά πόσο το ζευγάρι είναι συμβατό.Χρειάζεται αρχικά ένα δείγμα DNA, το οποίο λαμβάνεται απλώς και μόνο με μια σταγόνα σάλιου. Τα δείγματα από τους δύο συντρόφους αποστέλλονται στο εργαστήριο για ανάλυση.
Η βαθμολογία στο τεστ βιο-συμβατότητας καθορίζει κατά πόσο ταιριάζει το ζευγάρι και βοηθά να εντοπιστούν τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης. Ταυτόχρονα, τα ζευγάρια μπορούν επίσης να συμπληρώσουν ένα online ψυχολογικό τεστ ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο ολοκληρωμένα.

Κάνε πιο πικάντικη τη σχέση σου με το παρακάτω 30ημερο πρόγραμμα!

Κάνε πιο πικάντικη τη σχέση σου με το παρακάτω 30ημερο πρόγραμμα!

Αν νιώθετε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει ήρθε η ώρα να της κάνετε μία ένεση ανανέωσης. Μόλις περάσει ο μήνας του μέλιτος είναι πολύ εύκολο να φύγει η αρχική σπίθα και να έρθει η ρουτίνα. Δες τι μπορείτε να κάνετε μαζί σε ένα 30ημερο καθημερινό πρόγραμμα. 
Μέρα 1: Γραφτείτε κάπου μαζί ή μάθετε κάτι καινούργιο μαζί. 
Μέρα 2: Κάν'τε σεξ σε ένα μέρος που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν ακόμα και αν αυτό είναι μέσα στο σπίτι, σε έναν χώρο που δεν τον έχετε δει ποτέ έτσι. 
Μέρα 3: Βρείτε ένα όμορφο μέρος και δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα. 
Μέρα 4: Ντυθείτε καλά και περάστε ένα "κυριλέ" βράδυ μαζί. 
Μέρα 5: Άφησέ του ένα γλυκό, σέξι ή ρομαντικό σημείωμα κάπου που θα το βρει. 
Μέρα 6: Βρείτε χρόνο για λίγο πρωινό σεξ. 
Μέρα 7: Καθίστε μέχρι αργά συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. 
Μέρα 8: Πηγαίντε σε μία συναυλία ή σε μία παράσταση μαζί. 
Μέρα 9: Φωτογραφίστε ο ένας τον άλλον
Μέρα 10: Κάντε μία εκδρομή με το αυτοκίνητο και τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια. 
Μέρα 11: Καθίστε αγκαλιά στον καναπέ και δείτε μία σειρά ή μία ταινία ή διαβάστε ο καθένας το βιβλίο του. 
Μέρα 12: Κάντε κάτι αυθόρμητο ο ένας για τον άλλον είτε στην κρεβατοκάμαρα είτε κάπου άλλου. 
Μέρα 13: Στείλ'τε ο ένας στον άλλον κομπλιμέντα μέσα στη μέρα μέσω smsΌσο πιο σέξι τόσο το καλύτερο
Μέρα 14: Πηγαίντε κάπου μαζί και φιληθείτε δημόσια. 
Μέρα 15: Πειραματιστείτε στην κουζίνα μαγειρεύοντας κάτι καινούργιο. 
Μέρα 16: Κάν'τε ένα αφρόλουτρο μαζί.
Μέρα 17: Προκαλέστε ο ένας τον άλλον σε ένα επιτραπέζιο ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μέρα 18: Δοκιμάστε κάτι καινούργιο στην κρεβατοκάμαρα
Μέρα 19: Βγείτε με άλλο ένα ζευγάρι
Μέρα 20: Φορέστε νέα ρούχα ή εσώρουχα ο ένας μπροστά στον άλλον. 
Μέρα 21: Νοικιάστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα σας. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα φτιάξ'τε ένα ωραίο σκηνικό στο σαλόνι σας. 
Μέρα 22: Κάν'τε μία λίστα με τους λόγους που αγαπάτε ο ένας τον άλλον και δείξ'τε την ο ένας στον άλλον.
Μέρα 23: Περάστε μαζί μία μέρα χωρίς τεχνολογία.  
Μέρα 24: Δείτε φωτογραφίες από την αρχή της σχέσης σας και θυμηθείτε τα παλιά. 
Μέρα 25: Πηγαίν'τε για τρέξιμο, για ορειβασία ή γυμναστείτε γενικότερα μαζί. 
Μέρα 26: Φτιάξ'τε μία playlist ο ένας για τον άλλον. Διαλέξτε τραγούδια που να σημαίνουν κάτι για εσάς. 
Μέρα 27: Περάστε μία μέρα κάνοντας κάποια εθελοντική εργασία. 
Μέρα 28: Καν'τε μασάζ ο ένας στον άλλον. 
Μέρα 29: Ξαναδιακοσμήστε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα ή αγοράστε κάτι καινούργιο. 
Μέρα 30: Βάλ'τε ΜΟΥΣΙΚΗ και χορέψτε

6 διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου στο σπίτι

6 διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου στο σπίτι

Έρχεται Σαββατοκύριακο και έχετε αποφασίσει, εσύ και ο αγαπημένος σου, να κάτσετε στο σπίτι; Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βαρεθείτε ή να πέσετε με τα μούτρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να κάνετε πολλά διασκεδαστικά πράγματα μαζί και να περάσετε πολύ καλά ακόμα και μέσα στο σπίτι. Δες μερικά από αυτά..
Γυμναστείτε μαζί
Θέλετε και οι δύο να είστε σε φόρμα όλο το χειμώνα αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο να το κάνετε τις καθημερινές; Μόλις βρήκες ένα διασκεδαστικό πράγμα να κάνεις με τον αγαπημένο σου το σαββατοκύριακο. Μπορείτε να πάτε για τρέξιμο σε κάποιο πάρκο ή να βάλετε ένα βιντεάκι γυμναστικής στο σπίτι και να το κάνετε μαζί. Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε το σίγουρο είναι πως και θα γυμναστείτε και θα διασκεδάσετε.
Κάντε μία φωτογράφιση
Αυτό είναι άλλο ένα διασκεδαστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου. Κάνε αστείες γκριμάτσες και άσε το αγόρι σου να σε φωτογραφίσει. Βάλε μπόλικο makeup και ρούχα που δε συνηθίζεις να φοράς και βγάλε μπόλικες φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε και ένα βιντεάκι μαζί το οποίο μπορείτε να βλέπετε κατά καιρούς και να γελάτε. 
Δείτε κινούμενα σχέδια
Θυμηθείτε τα νιάτα σας βλέποντας κινούμενα σχέδια. Βλέποντας τα κινούμενα σχέδια των παιδικών σας χρόνων θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Μπορείτε να δείτε και τα δικά σου αγαπημένα και τα δικά του εναλλάξ και να εξηγείτε ο ένας στον άλλον τους λόγους που αγαπούσατε τα συγκεκριμένα παιδικά. 
Παίξτε βιντεοπαιχνίδια μαζί
Αν του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια δώσ’του τη χαρά να παίξεις και εσύ μία φορά μαζί του. Παιξ’τε μάλιστα ο ένας εναντίον του άλλου για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον. 
Κάντε ένα διαγωνισμό μαγειρικής
Διαλέξτε ένα φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε, πάρτε όλα τα υλικά που χρειάζονται και ξεκινήστε να ετοιμάζετε το πιάτο σας ο καθένας ξεχωριστά. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ θα είναι αυτός που θα τελειώσει το φαγητό πιο γρήγορα και θα φτιάξει και το πιο νόστιμο πιάτο. 
Δείτε μία ταινία
Κλασικό αλλά δοκιμασμένο και με σίγουρη επιτυχία. Το να δείτε μία καλή ταινία μαζί τρώγοντας ποπ κορν κάτω από τα σκεπάσματα σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά. Διαλέξτε μία σπαρταριστή κωμωδία και γελάστε με την ψυχή σας. 

9 φράσεις που θα τον ξεσηκώσουν στο δευτερόλεπτο!

Οι άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες ξεσηκώνονται πολύ εύκολα και μία σου φράση όντως φτάνει να τον κάνει αεροπλάνο...! Ποιες είναι αυτές; Διάβασε και μάθε πώς να τον ξεσηκώσεις στο δευτερόλεπτο!
#'Σου έχω μία έκπληξη...για αργότερα!'
Σύμφωνα με τον Ίαν Κέρνερ, διάσημο γιατρό που ασχολείται με σεξουαλικά θέματα, μία φράση σαν και αυτή, θα κάνει το σύντροφό σου να αρχίσει να παίζει στο μυαλό του προκαταρκτικά παιχνίδια, ώρες πριν του παρουσιάσεις την έκπληξή σου! Το μυαλό του θα κάνει σεξουαλικά σενάρια, οπότε πρόσεξε να μην τον απογοητεύσεις.
#'Σήμερα, θα σε φροντίσω..καλά.'
Και ποιος άνθρωπος δε θέλει να τον φροντίζουν, σωστά; Όταν όμως λες κάτι τέτοιο στο σύντροφό σου, είναι σαν να του λες πως η σημερινή βραδιά έχει να κάνει μόνο με αυτόν και αυτό είναι κάτι που θα τον ξεσηκώσει και θα τον κάνει να ανυπομονεί να έρθει η ώρα της περιποίησης..
#'Σήμερα το πρωί δείχνεις υπέροχος!'
Ακούγεται απλό, αλλά δε φαντάζεσαι τι επίδραση έχει μία τέτοια φρασούλα στο μυαλό ενός άνδρα! Πες του αυτή τη φράση λίγο πριν φύγει για τη δουλειά και επανέλαβε μία παρόμοια, λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, με λίγες λεπτομέρειες ακόμα. Για παράδειγμα πες του οτι λατρεύεις το συγκεκριμένο aftershave που χρησιμοποίησε ή οτι το μπλουζάκι που φόρεσε τονίζει τέλεια τους μυς του.
#'Απόψε το βράδυ φέρε ένα μπουκάλι κρασί'
Δε χρειάζεται να είναι κρασί, θα μπορούσε να είναι και παγωτό ή κάτι άλλο. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι τείνουμε να συνδέουμε το σεξ με το ποτό, ή το φαγητό. Σημασία φυσικά έχει και ο τόνος της φωνής σου όταν θα λες τις παραπάνω φράσεις.
#'Δε δείχνω σέξι με αυτή τη φούστα;'
Η αυτοπεποίθηση είναι σπουδαίο αφροδισιακό! Και έτσι το να πεις μία τέτοια φράση θα κάνει τον φίλο σου να σκέφτεται όλη μέρα τη συγκεκριμένη φούστα αλλά και ό,τι άλλο βρίσκεται από κάτω..
#'Δε σταματώ να σκέφτομαι τότε που....'
Το να υπενθυμίζεις στο σύντροφό σου κάποιο περιστατικό που έγινε μεταξύ σας και σου έχει αποτυπωθεί στη ΜΝΗΜΗ, είναι απίστευτο ανέβαστικό για την αυτοπεποίθησή του. Του δείχνει πόσο καλός εραστής είναι και τον κάνει να νοιώθει πως θέλει να επαναλάβει την ανάμνηση και να σου δείξει και πάλι πόσο καλός είναι!
#'Σε χρειάζομαι.'
'Οι φράσεις 'σε χρειάζομαι' και 'σε θέλω' κάνουν έναν άνδρα να βγάζει από μέσα του το ζωώδες ένστικτό του! Είναι 'βρώμικες' φράσεις χωρίς να είναι 'βρώμικες', ειδικά όταν ψυθιρίζονται στο αυτί ενός άνδρα ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και άλλος κόσμος τριγύρω', τονίζει η Έμιλυ Μόρς, παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής εκπομπής 'Sex with Emily' και συγγραφέας του βιβλίου Ηot Sex: Πάνω από 200 πράγματα για να προσπαθήσεις απόψε (Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight).
#'Μου έλειψες.'
Είναι δύο απλές λεξούλες αλλά δείχνουν στον άλλο πολύ σύντομα και περιεκτικά το πως νοιώθεις για αυτόν! Με τον κατάλληλο τόνο φωνής, το σωστό βλέμμα, και ένα αποκαλυπτικό συνολάκι, μπορείς να μετατρέψεις τον φίλο σου σε θηρίο ανήμερο μέσα σε δευτερόλεπτα!
#'Σε ευχαριστώ.'
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά η συγκεκριμένη φράση δείχνει πως εκτιμάς τον άλλον, κάτι που τον κάνει να γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και να νοιώθει σπουδαίος και απαραίτητος. Είναι μία φράση που βελτιώνει τη σχέση τόσο μέσα στην κρεβατοκάμαρα όσο και εκτός.

Το σεξ στη μέση ηλικία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων εγκεφαλικών κυττάρων, αλλά για να διατηρηθούν πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς η σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μαίρυλαντ κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα μελετώντας μία ομάδα μεσήλικων ποντικιών. Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Hippocampus», το πέρασμα του χρόνου σχετίζεται με φθορά της λειτουργίας του ιππόκαμπου - μίας δομής του εγκεφάλου που παίζει σημαντικό ρόλο στις νοητικές λειτουργίες και στην δημιουργία μακροχρόνιων αναμνήσεων. Προγενέστερες μελέτες, εξάλλου, έχουν δείξει ότι οι απολαυστικές εμπειρίες, όπως το σεξ, διεγείρουν την νευρογένεση, δηλαδή την παραγωγή νέων εγκεφαλικών κυττάρων στα νεαρά ποντίκια. Έτσι, θέλησαν να διαπιστώσουν εάν συμβαίνει το ίδιο και στα μεσήλικα, καθώς και αν η δημιουργία νέων εγκεφαλικών κυττάρων μπορεί να αποκαταστήσει τις νοητικές λειτουργίες και ιδίως τη ΜΝΗΜΗ στη μέση ηλικία. Στο πείραμά τους, άφησαν μια ομάδα μεσήλικων ποντικιών να ζευγαρώνουν ελεύθερα και μετά τα υπέβαλλαν σε διάφορες δοκιμασίες συμπεριφοράς, που έδειξαν ότι όντως οι νοητικές λειτουργίες και η ΜΝΗΜΗ τους είχαν βελτιωθεί. Ωστόσο, όταν επανέλαβαν τις δοκιμασίες αυτές έπειτα από αρκετές μέρες αποχής από το σεξ, διαπίστωσαν ότι το όφελος αυτό είχε εξαλειφθεί. Επιπλέον, ειδικές εξετάσεις μετά την περίοδο του ατέρμονου ζευγαρώματος έδειξαν πως είχαν αυξηθεί τα νέα κύτταρα στον ιππόκαμπο, τα οποία εξακολουθούσαν μεν να υπάρχουν και μετά την αποχή από το σεξ, αλλά για κάποιο λόγο δεν ωφελούσαν πλέον τη μνήμη των ποντικιών. Σε μία άλλη μελέτη, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Konkuk στη Σεούλ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σεξ ωφελεί τη μνήμη εξουδετερώνοντας τις συνέπειες που έχει σε αυτήν το χρόνιο στρες. Το χρόνιο στρες επηρεάζει αρνητικά τη νευρογένεση στον ιππόκαμπο, αλλά στη μελέτη της Σεούλ διαπιστώθηκε ότι το σεξ αντιστρέφει αυτό το πρόβλημα ακόμα και στα πιο στρεσαρισμένα ποντίκια. Πηγή: www.tanea.gr

10… ασυνήθιστα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν απίστευτα σέξι!

Συνήθειες και πράγματα που εσύ θεωρείς «βαρετά» οι άντρες τα θεωρούν… αισθησιακά!

Πολλοί άντρες, μια ερώτηση, ένα συμπέρασμα: το μυαλό του άντρα, ίσως να είναι πιο περίπλοκο από το γυναικείο!
Οι άντρες ερωτήθηκαν «Τι θεωρείς σέξι σε μια γυναίκα» και απάντησαν τα πιο… απρόσμενα πράγματα:
#1 «Τα αχτένιστα, ατημέλητα μαλλιά»: Τέλεια! Τέρμα το κομμωτήριο.
#2 «Ο ιδρώτας στο σώμα της»: Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι όταν ιδρώνεις είσαι ο πιο αντι-σεξουαλικός άνθρωπος στον πλανήτη γη, αλλά οι άντρες έχουν άλλη άποψη.
#3 «Τρελαίνομαι να την βλέπω να νευριάζει»: Τελικά ίσως σε εξοργίζει γιατί τον εξιτάρει σεξουαλικά, οπότε stay cool.
#4 «Μου αρέσει να την βλέπω να φοράει τα ρούχα μου»: Κι εμείς που νομίζαμε ότι η φόρμα και το φαρδύ του t-shirt τον ξενερώνει…
#5 «Να έχει μια ατέλεια»: Ξέχνα τις αισθητικές επεμβάσεις και την προσπάθεια να είσαι τέλεια! Τους αρέσουν οι μικρές ατέλειες, τα στραβά δόντια, τα πεταχτά αυτιά, το περίεργο γέλιο, η ελιά στο πρόσωπο σου… είναι γοητευτικό- λένε.
#6 «Θέλω τη γυναίκα που τρώει burger και το απολαμβάνει»: Πες το βρε παιδί μου και η σαλάτα δεν αντέχεται για ακόμα ένα ραντεβού!
#7 «Μου αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο»: Αύριο ξεκινούν τα μαθήματα πιάνου..
#8 « Γυναίκες με καπέλα τζόκει!»: Η τέλεια λύση για τη βροχή, είναι και σέξι! Σούπερ!
#9 «Οι ραγάδες και τα ΣΗΜΑΔΙΑ στο σώμα της»: Κι όμως! Αυτό ειπώθηκε πάνω από μια φορά! Ίσως είναι κάτι σαν τις ουλές στο πρόσωπο του άντρα που εξιτάρει κι εμάς. Ποιος ξέρει;
#10 « Γυναίκες με πουκάμισα. So hot!»: Εδώ παίζει να μιλάει και η σεξουαλική φαντασίωση της γυναίκας- διευθύντριας, καθηγήτριας κοκ.

Το σεξ κάνει καλό και στη μνήμη! Αρκεί να το κάνουμε συχνά...

Το σεξ κάνει καλό και στη μνήμη! Αρκεί να το κάνουμε συχνά...

Το σεξ στη μέση ηλικία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων εγκεφαλικών κυττάρων, αλλά για να διατηρηθούν πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς η σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μαίρυλαντ κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα μελετώντας μία ομάδα μεσήλικων ποντικιών.
Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Hippocampus», το πέρασμα του χρόνου σχετίζεται με φθορά της λειτουργίας του ιππόκαμπου - μίας δομής του εγκεφάλου που παίζει σημαντικό ρόλο στις νοητικές λειτουργίες και στην δημιουργία μακροχρόνιων αναμνήσεων.
Προγενέστερες μελέτες, εξάλλου, έχουν δείξει ότι οι απολαυστικές εμπειρίες, όπως το σεξ, διεγείρουν την νευρογένεση, δηλαδή την παραγωγή νέων εγκεφαλικών κυττάρων στα νεαρά ποντίκια.
Έτσι, θέλησαν να διαπιστώσουν εάν συμβαίνει το ίδιο και στα μεσήλικα, καθώς και αν η δημιουργία νέων εγκεφαλικών κυττάρων μπορεί να αποκαταστήσει τις νοητικές λειτουργίες και ιδίως τη ΜΝΗΜΗ στη μέση ηλικία.
Στο πείραμά τους, άφησαν μια ομάδα μεσήλικων ποντικιών να ζευγαρώνουν ελεύθερα και μετά τα υπέβαλλαν σε διάφορες δοκιμασίες συμπεριφοράς, που έδειξαν ότι όντως οι νοητικές λειτουργίες και η ΜΝΗΜΗ τους είχαν βελτιωθεί.
Ωστόσο, όταν επανέλαβαν τις δοκιμασίες αυτές έπειτα από αρκετές μέρες αποχής από το σεξ, διαπίστωσαν ότι το όφελος αυτό είχε εξαλειφθεί.
Επιπλέον, ειδικές εξετάσεις μετά την περίοδο του ατέρμονου ζευγαρώματος έδειξαν πως είχαν αυξηθεί τα νέα κύτταρα στον ιππόκαμπο, τα οποία εξακολουθούσαν μεν να υπάρχουν και μετά την αποχή από το σεξ, αλλά για κάποιο λόγο δεν ωφελούσαν πλέον τη μνήμη των ποντικιών.
Σε μία άλλη μελέτη, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Konkuk στη Σεούλ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σεξ ωφελεί τη μνήμη εξουδετερώνοντας τις συνέπειες που έχει σε αυτήν το χρόνιο στρες.
Το χρόνιο στρες επηρεάζει αρνητικά τη νευρογένεση στον ιππόκαμπο, αλλά στη μελέτη της Σεούλ διαπιστώθηκε ότι το σεξ αντιστρέφει αυτό το πρόβλημα ακόμα και στα πιο στρεσαρισμένα ποντίκια.
Πηγή: www.tanea.gr

Τι σκέφτεται ο αγαπημένος σου αμέσως μετά το σεξ; 3 πράγματα..

Τι σκέφτεται ο αγαπημένος σου αμέσως μετά το σεξ; 3 πράγματα..

Ένα πράγμα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου: Αν κάνεις σεξ με έναν άντρα ο οποίος δε σκέφτεται τίποτα μετά το σεξ τότε πρέπει οπωσδήποτε να τον διώξεις. Κάθε άντρας που δε δίνει σημασία σε κάτι τόσο έντονο όσο το σεξ δεν σέβεται κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό του.
Όταν από την άλλη είσαι σε μία σχέση (η οποία ξεκίνησε και πρόσφατα) τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι ο αγαπημένος σου σκέφτεται σίγουρα τα τρία παρακάτω πράγματα..
1. Της άρεσε; 
Όταν είσαι σε μία σοβαρή σχέση, ο σύντροφός σου νοιάζεται πολύ περισσότερο για τις επιδόσεις του. Μετά το σεξ σίγουρα αναρωτιέται αν σου άρεσε αλλά είναι σχεδόν απίθανο να σε ρωτήσει ευθέως (αν και θα έπρεπε). Σκέφτεται όλα τα άσχημα που μπορεί να σου περνάνε από το μυαλό και φέρνει στο νου κάθε στιγμή της επαφής μπας και καταλάβει για ποιο λόγο χαμογέλασες ή γιατί δε φώναξες όσο τον έχεις συνηθίσει να φωνάζεις. 
2. Νιώθει ότι τη σέβομαι;
Οι άντρες προσπαθούν πολλές φορές να καταλάβουν πώς μπορεί να νιώθει η αγαπημένη τους μετά το σεξ. Είναι εύκολο για έναν άντρα να “κάνει τη δουλειά του” και μετά να σηκωθεί και να φύγει. Αλλά για τη γυναίκα είναι σημαντικό να συζητήσει, να γελάσει μαζί με τον σύντροφό της, να ακούσουν μαζί ΜΟΥΣΙΚΗ, να δουν τηλεόραση και να κάτσουν αγκαλιά. Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που κάνει τους άντρες να θέλουν να σηκωθούν αμέσως από το κρεβάτι μετά το σεξ ή να κοιμηθούν αλλά και μόνο το ότι προσπαθεί να μη σηκωθεί και μένει δίπλα σου κρατώντας σε αγκαλιά και συζητώντας μαζί σου δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται για σένα. Να ξέρεις πως τις περισσότερες φορές το κάνει ΜΟΝΟ για σένα.
3. Κάνουμε όσο σεξ θα έπρεπε;
Κανένας άντρας δε θέλει να νομίζει η κοπέλα του ότι έχει εμμονή με το σεξ αλλά από την άλλη δε θέλει και να νιώθει ότι η κοπέλα του σκέφτεται ότι το σεξ δεν είναι αρκετό. Ξέροντας, λοιπόν, και εσύ ότι ο σύντροφός σου σκέφτεται και την ποσότητα των επαφών σας καλό είναι να παίρνεις που και που την πρωτοβουλία και να του δείχνεις πόσο τον θέλεις.

Η κακή… στάση που μπορεί να «σκοτώσει» τη σεξουαλική σου διάθεση!

Η κακή… στάση που μπορεί να «σκοτώσει» τη σεξουαλική σου διάθεση!

Μια κακή στάση στην καθημερινότητα σου, μπορεί να είναι υπαίτια για την πεσμένη σου λίμπιντο.

Και δεν αναφερόμαστε σε άλλη από την κακή στάση σώματος! Αυτή μπορεί να ευθύνεται όχι μόνο για μυοσκελετικά προβλήματα, πόνους στη μέση και τον αυχένα αλλά και στην κακή αιμάτωση και οξυγόνωση των γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με το Βρετανικό Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (CSP).
Παράλληλα, η κακή στάση σώματος δεν επιτρέπει την ομαλή αναπνοή, με αποτέλεσμα να εντείνεται το στρες, να διαταράσσεται ο ύπνος και τα επίπεδα ενέργειας να είναι χαμηλά. Όλα τα παραπάνω, είναι κάτι παραπάνω από λογικό να έχουν ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ερωτική διάθεση ή τις κακές επιδόσεις σου στο σεξ!
Μάλιστα, στο πλαίσιο νέας μελέτης, οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση της στάσης σώματος σε 74 άτομα από τη Νέα Ζηλανδία. Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν είτε σωστή στάση σώματος είτε να κάθονται καμπουριασμένοι και να κάνουν ένα τεστ ανάγνωσης. Οι ερευνητές κατέγραφαν τους παλμούς της καρδιάς τους και τα επίπεδα της πίεσής τους.
Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, οι συμμετέχοντες που είχαν καθίσει σωστά δήλωσαν πως είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα απολάμβαναν και αυξημένη ερωτική διάθεση!

Τι δείχνουν οι έρευνες για τους χωρισμένους άντρες;


Τι δείχνουν οι έρευνες για τους χωρισμένους άντρες;
Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά του χωρισμού για έναν άντρα;

Κάθε χωρισμός έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, όμως κατά μέσο όρο –και πάντα σύμφωνα με έρευνες- φαίνεται πως το καλό για τους χωρισμένους άντρες είναι ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τις διαζευγμένες γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα γκρινιάζουν πολύ περισσότερο μετά το χωρισμό!
Αυτό υποστηρίζει ΕΡΕΥΝΑ του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Οικογενειακών Σπουδών, που μελέτησε την οικονομική κατάσταση 14.000 διαζευγμένων ανδρών και γυναικών το διάστημα 2001-2006.
Σύμφωνα με τη μελέτη το εισόδημα των χωρισμένων ανδρών αυξήθηκε κατά μέσο όρο κατά 24% σε διάστημα πέντε ετών από το διαζύγιο ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις χωρισμένες γυναίκες είναι μόλις 1,8%. Την ίδια στιγμή το 10 % των ανδρών έκανε παράπονα για την οικονομική του κατάσταση μετά το διαζύγιο και μόνο το 4% των διαζευγμένων γυναικών.
"Συνήθως οι άνδρες έχουν την τάση μετά από ένα διαζύγιο να γκρινιάζουν γενικώς και όχι μόνο για τα οικονομικά", δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, Μάθιου Γκρέι και συμπλήρωσε: "αν σκεφτεί βέβαια κανείς ότι στο 88% των διαζυγίων η μητέρα είναι αυτή που αναλαμβάνει την κηδεμονία των παιδιών, είναι λογικό οι χωρισμένοι πατεράδες να νιώθουν άσχημα και να παραπονιούνται".

5 σημάδια που σου φωνάζουν ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση!

5 σημάδια που σου φωνάζουν ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση!

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συναισθηματικά έτοιμη πριν βγεις ραντεβού με έναν νέα άντρα. Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι είσαι έτοιμη αλλά στην πραγματικότητα να μην είσαι καθόλου. Θέλεις να δεις που βρίσκεσαι και αν είσαι έτοιμη για μία νέα σχέση; Διάβασε παρακάτω..
1. Δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου
Το να μην έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου είναι το πιο σημαντικό ΣΗΜΑΔΙ που σου δείχνει ότι δεν είσαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Αν χώρισες πρόσφατα πρέπει να συγκεντρωθείς στη χαλάρωσή σου, στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σου και στο να αρχίσεις να βγαίνεις με τους φίλους σου. Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό, αν ξεκινήσεις αμέσως μία νέα σχέση, να τη συγκρίνεις συνεχώς με την προηγούμενη. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να δυναμώσεις και να αναλύσεις τι πήγε στραβά έτσι ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη στο μέλλον.
2. Δεν ξέρεις τι θέλεις 
Αυτό είναι επίσης ένα υπέροχο σημάδι που σου λέει ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση. Πριν δεσμευτείς με κάποιον πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου: “Αυτό θέλω πραγματικά;” Αν η απάντησή σου είναι ότι δεν είσαι σίγουρη καλό θα είναι να μην προχωρήσεις και να σκεφτείς ποιες είναι οι ανάγκες σου και οι απαιτήσεις σου. Μόλις τις βρεις θα ξέρεις αν είσαι έτοιμη ή όχι για μία νέα σχέση.
3. Χρειάζεσαι έναν προστάτη
Ψάχνεις για έναν άντρα που θα καθαρίζει για σένα και θα είναι ο προστάτης σου; Οι ειδικοί λένε πως αυτό είναι λάθος. Αντιθέτως, ισχυρίζονται πως εσύ θα πρέπει να είσαι αυτή που αντιμετωπίζεις τα θέματά σου μόνη σου με δύναμη και κουράγιο. Και μόλις καταφέρεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου θα είσαι και έτοιμη για να κάνεις μία νέα σχέση.
4. Θέλεις να παντρευτείς σύντομα
Αυτός ίσως είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που σου λένε ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση. Αν θέλεις να βγεις με κάποιον γιατί θέλεις αυτή η σχέση να καταλήξει σε γάμο πρέπει να το ξανασκεφτείς. Πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή καθώς το βασικό είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει να ξεκινάς μία σχέση με αυτό το σκεπτικό. Στην ουσία δε θέλεις απλά να παντρευτείς. Θέλεις να είσαι ευτυχισμένη. Έτσι δεν είναι;
5. Χρειάζεσαι έναν άντρα για να νιώσεις ευτυχισμένη
Το να χρειάζεσαι κάποιον για να σε κάνει ευτυχισμένη είναι επίσης πολύ μεγάλο λάθος. Αυτός που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη είναι μόνο ο εαυτός σου και κανένας άλλος. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου για να μπορέσεις στο μέλλον να τα βρεις και με κάποιον άλλον. 

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σπιτικά καλλυντικά: 5 συνταγές για λάμψη

Δε χρειάζεστε γνώσεις χημείας, ούτε εργαστήριο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να φτιάξετε σπιτικά καλλυντικά.... 


Για την ακρίβεια, με πολλά υλικά που θα βρείτε στα ντουλάπια της κουζίνας σας –και λίγα οικονομικά συστατικά από το φαρμακείο της γειτονιάς– και τις κατάλληλες συνταγές, μπορείτε να δημιουργήσετε μικρά θαύματα. Θα γλιτώσετε τόσο από έξοδα, όσο και από τις αλλεργίες που πολλές φορές προκαλούν στα ευαίσθητα δέρματα τα χημικά των καλλυντικών του εμπορίου.

Μπρονζέ πούδρα
Υλικά:
1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
1 κ.γ. κακάο σε σκόνη
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο σε σκόνη
2 κ.γ. καλαμποκάλευρο
15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή δενδρολίβανο

Ένα καθαρό δοχείο

Εκτέλεση:

Αναμείξτε πολύ καλά όλα τα υλικά. Προσθέστε παραπάνω από κάποια σκόνη αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα της πούδρας, ενώ για περισσότερη λάμψη προσθέστε κανέλλα. Απλώστε την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο.

Μάσκα μαλλιών για μπούκλες

Υλικά:
Μία ώριμη μπανάνα
Ένα αβοκάντο

Εκτέλεση:

Χτυπήστε τα δύο φρούτα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός. Απλώστε στα μαλλιά, από τις ρίζες ως τις άκρες, μετά το λούσιμο, και αφήστε τη μάσκα να δράσει για είκοσι λεπτά. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.
Lip balm

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
1 κουταλιά της σούπας
1 κουταλάκι του γλυκού κηρήθρα
10 σταγόνες αρωματικό έλαιο λεμόνι


Εκτέλεση:

Κόψτε ή τρίψτε σε πολύ λεπτά κομμάτια την κηρήθρα και ρίξτε την σε ένα μικρό κατσαρολακι με το ελαιόλαδο και το λάδι καρύδας. Ζεστάνετε περίπου 2 δάχτυλα νερό σε ένα μεγαλύτερο κατσαρολάκι και μόλις ζεσταθεί τοποθετήστε μέσα το μικρότερο κατσαρολάκι (έτσι φτιάχνετε ένα μπεν μαρί). Διατηρήστε τη θερμοκρασία σε μεσαία με υψηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσουν το κερί και τα έλαια, χτυπώντας τα συνέχεια με το σύρμα. Όταν λιώσουν όλα βγάλτε το μικρό κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέστε το αρωματικό έλαιο. Αφήστε σε ένα μεταλλικό κουτάκι να κρυώσει για δέκα ώρες πριν το κλείσετε.

Μάσκα για μαύρους κύκλους, σακούλες και πρησμένα μάτια

Υλικά:

2 κουταλάκια του γλυκού πολτό φρέσκου αγγουριού ή ωμής πατάτας (καθαρισμένα)
1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη

Εκτέλεση: Ανακατέψτε καλά τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας συμπαγής πολτός. Αφήστε τον στο ψυγείο για 30 λεπτά να δροσιστεί, και προσθέστε μερικές σταγόνες νερό αν έχει πήξει πολύ όταν τον βγάλετε. Απλώστε το μείγμα σε όλη την περιοχή των ματιών, αφήστε να δράσει για δέκα λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Φυσικό foundation

Υλικά:
Για τη βάση:

Αραρούτι σε σκόνη (θα το βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)
Προσθέστε ένα ή συνδυασμό των παρακάτω:
Κακάο σε σκόνη
Κανέλλα σε σκόνη
Μοσχοκάρυδο σε σκόνη

Προαιρετικά: Ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο ή λάδι jojoba

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε με τη βάση της σκόνης αραρούτι (1 κ.γ. για σκούρες επιδερμίδες, 1 κ.σ. για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες). Σταδιακά προσθέστε ένα ή συνδυασμό των: σκόνη κακάο, κανέλλα ή μοσχοκάρυδο μέχρι να πετύχετε τον επιθυμητό τόνο για την επιδερμίδα σας. Αν θέλετε περισσότερο συμπαγή υφή για το foundation σας προσθέστε λίγο ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο ή λάδι jojoba (ξεκινήστε με 5 σταγόνες και συνεχίστε αναλόγως). Πιέστε το μείγμα μέχρι να γίνει συμπαγές. Απλώστε το στο πρόσωπό σας με ένα πινέλο.

Τα 5 χαρακτηριστικά των χαρισματικών ανθρώπων

anapnoes.gr : 09541f96838c561cf9a885ead04af4dd d48aef7 1024x682 Τα 5 χαρακτηριστικά των χαρισματικών ανθρώπων
Πολλοί θα ήθελαν να μάθουν το μυστικό των ανθρώπων που θαυμάζουν. Τι είναι αυτό που τους ξεχωρίζει; Η γνώση, η μεγαλοψυχία, το χρήμα ή η εξουσία; Τι μπορεί να κάνει κάποιον χαρισματικό; Είναι κάτι που μαθαίνετε;

Είναι τρόπος ζωής. Οι χαρισματικοί άνθρωποι έχουν 5 βασικά χαρακτηριστικά και προς μεγάλη σας έκπληξη θα δείτε πόσο απλά είναι. Κι όμως, αν το σκεφτείτε μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
  • Έχουν αποδεχτεί πως δεν είναι τέλειοι. Είναι πολύ λυτρωτικό να «αγαπήσει» κάποιος τις ατέλειές του αλλά και τις αδυναμίες του χαρακτήρα του. Δεν υπάρχει τελειότητα. Υπάρχει ένα τεράστιο περιθώριο για συνεχή βελτίωση. Μπορεί κανείς να αλλάξει πράγματα στην προσωπικότητά του αλλά πάντα βασιζόμενος σε δικά του κριτήρια. Υπάρχει, μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση του Ψυχολόγου, Richard Wiseman, ο οποίος θέλησε να δει πως οι άνθρωποι «αντιδρούν» στην τελειότητα. Επέλεξε δύο πολύ καλούς ηθοποιούς και τους έδωσε να προμοτάρουν το ίδιο ακριβώς μπλέντερ. Έκαναν μια εκπληκτική παρουσίαση. Μάλιστα και οι δύο σκέφτηκαν να φτιάξουν δροσιστικά smoothies τα οποία στη συνέχεια πρόσφεραν στο κοινό. Η μόνη τους διαφορά ήταν πως ο ένας ξέχασε να τοποθετήσει το καπάκι την ώρα της παρασκευής των smoothies. Συνεπώς, όπως καταλαβαίνετε ήταν ένα μεγάλο foul την ώρα της παρουσίασης. Μπορείτε να φανταστείτε ποιος πούλησε τελικά τα περισσότερα μπλέντερ; H απάντηση, είναι εκείνος που ξέχασε το καπάκι. Ο κόσμος αγκάλιασε και επέλεξε εκείνον που δεν ήταν τέλειος, γιατί πολύ απλά η τελειότητα τρομάζει. Μην προσπαθείτε να είστε άψογοι και αψεγάδιαστοι γιατί πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Να είστε ο εαυτός σας και προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι σ΄ό,τι κάνετε. Την εξέλιξη να κυνηγάτε κι όχι την τελειότητα.
  • Ξέρουν να επικοινωνούν. Η επικοινωνία είναι βασική προκειμένου να συνεννοούμαστε. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εφικτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν ακατάπαυστα χωρίς να ακούν. Νομίζουν πως τα προβλήματά τους είναι πιο σημαντικά των άλλων. Η διαφορά των χαρισματικών ανθρώπων είναι πως ακούν περισσότερο από όσο μιλούν. Έχουν έντονα αναπτυγμένη την ενσυναίσθησή τους και ενδιαφέρονται πραγματικά για όσα τους λένε. Δεν είναι απόλυτοι με τις απόψεις τους. Επίσης, ξέρουν να ρωτούν και να αντλούν πληροφορίες για τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν ή που τους ακούγονται ενδιαφέροντα. Μία νέα πληροφορία είναι πάντα μια ευκαιρία για μία νέα ιδέα.
  • Δεν κουτσομπολεύουν. Δεν είναι το θέμα πως το «παίζουν» υπεράνω ή όχι. Απλώς ξέρουν πως το να μιλήσουν άσχημα για κάποιον που δεν είναι παρών είναι άδικο για εκείνον. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις ατέλειές του αλλά και τα προτερήματά του, προτιμούν λοιπόν να αναφέρουν τα καλά στοιχεία κάποιου που θαυμάζουν και εκτιμούν και όχι τα αρνητικά ενός άλλου ανθρώπου.
  • Επικοινωνούν την αυτοπεποίθησή τους με μη λεκτικό τρόπο. Σαφώς, οι χαρισματικοί άνθρωποι πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που στέκονται και κινούνται στο χώρο. Από τον τόνο της φωνής τους αλλά και από τον τρόπο που κινούν τα χεριά τους προκειμένου να τονίσουν τα όσα λένε.
  • Και κάτι τελευταίο επικοινωνούν σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Τι εννοούμε; Πώς δεν αποσπά τίποτα την προσοχή τους την ώρα της συζήτησης. Κοιτούν το συνομιλητή τους στα μάτια και συνδέονται μαζί του σε ένα πιο βαθύ επίπεδο.
Είναι παράξενο πως τα 5 αυτά χαρακτηριστικά ορίζουν τον χαρισματικό άνθρωπο. Είναι απλά αλλά έχουν τη δυσκολία τους στην πράξη. Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει κανείς.

Λιπώματα: Πόσο επικίνδυνα είναι- πώς θεραπεύονται;

Ως λίπωμα χαρακτηρίζουμε μια τοπική ανάπτυξη κυττάρων λιπώδους ιστού κατά τρόπο που να δημιουργείται ένα μόρφωμα, συνήθως με την μορφή μαλακής και ευκίνητης σφαιρικής ή ημισφαιρικής μάζας. Είναι μια καλοήθης πάθηση και δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία του ασθενούς.
Παρ’ όλα αυτά πάντοτε θα πρέπει να επιβεβαιώνεται ιστολογικά η διάγνωση, όταν αφαιρείται το μόρφωμα που έχει χαρακτηριστεί ως λίπωμα.
Κλινική εικόνα
Το λίπωμα μπορεί να αναπτυχθεί οπουδήποτε στο σώμα και το μέγεθος του μπορεί να είναι από πολύ μικρό της τάξης του ενός εκατοστού μέχρι και υπερμεγέθες άνω των 15 εκατοστών.
Τα λιπώματα είναι δυνατό να μεγαλώνουν σε μέγεθος με αργό ρυθμό με την πάροδο του χρόνου.
Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να κληρονομούν μια τάση να αναπτύσσουν λιπώματα και συνήθως αυτοί αναπτύσσουν πάνω από 1 με 2 λιπώματα σε διάφορες περιοχές του σώματος. Αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί τον ασθενή, καθώς πρόκειται για καλοήθη πάθηση.
Συνήθως τα λιπώματα δεν προκαλούν κάποιο σύμπτωμα, εκτός από την μάζα που προεξέχει. Συμπτώματα μπορεί να προκαλέσει ένα λίπωμα εάν εξαιτίας του όγκου του πιέσει γειτονικά όργανα ή ιστούς, για παράδειγμα ένα λίπωμα που πιέζει ένα νεύρο μπορεί να προκαλέσει τοπικό πόνο.
Θεραπεία
Παρότι το λίπωμα είναι καλοήθης πάθηση συστήνουμε να αφαιρείται για μια σειρά λόγων... Διαβάστε περισσότερα στο www.nowdoctor.gr

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...