Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΦΡΙΚΗ! Οι Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο! Επεισόδια στην Ιορδανία που ζητάνε αντίποινα!

ΦΡΙΚΗ! Οι Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο! Επεισόδια στην Ιορδανία που ζητάνε αντίποινα!


Έπειτα από την αποτρόπαια εκτέλεση και του δεύτερου 
Iάπωνα ομήρου, Κέντζι Γκότο, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι εξτρεμιστές υλοποίησαν τις απειλές τους για τη θανάτωση του Ιορδανού πιλότου, Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ.
Σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya, ο νεαρός Ιορδανός που κρατείτο όμηρος στη Συρία, θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο. Αφού οι τζιχαντιστές τον έκλεισαν σε ένα κλουβί, περιέλουσαν το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησαν. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο, κυκλοφορεί βίντεο που καταγράφει την εκτέλεσή του και δείχνει το άψυχο σώμα του πιλότου.
Ο νεαρός άνδρας έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατέπεσε το αεροσκάφος του στην περιοχή της Ράκα στη Συρία. Το Ισλαμικό Κράτος ζητούσε ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή του να αποφυλακιστεί η βομβίστρια Σαντζίντα αλ-Ρισάουι που κρατείται σε φυλακές της Ιορδανίας. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της Ιορδανίας είχε ανακοινώσει πως θα εκτελέσει όλους τους κρατούμενους που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση αν ο 26χρονος πιλότος εκτελείτο από τους άνδρες του ΙΚ.
Μετά τη δημοσίευση του φρικτού βίντεο, ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας ενημέρωσε την οικογένεια του Ιορδανού πιλότου για το θάνατό του. Στο διάρκειας 22 λεπτών βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το al-Furqan Media Foundation, που αποτελεί όργανο του Ισλαμικού Κράτους, απεικονίζεται ο Ιορδανός με μώλωπες στα μάτια σε ένα τραπέζι και αργότερα να στέκεται όρθιος στο κλουβί και στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες.
Επεισόδια στην Ιορδανία
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του Ιορδανού πιλότου, Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ, ο οποίος κάηκε ζωντανός από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σημειώθηκαν επεισόδια στην καρδιά της Ιορδανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες είναι οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Αλ Καράκ της χώρας, καίγοντας ελαστικά και φωνάζοντας συνθήματα.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα πολλοί είναι όσοι πλησιάζουν κυβερνητικά κτίρια και το κτίριο του δημαρχείο για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την εκτέλεση του 26χρονου πιλότου από το Ισλαμικό Κράτος και τη δυσαρέσκειά τους από τη στάση της κυβέρνησης της χώρας μετά την αποτυχημένη απόπειρα απελευθέρωσής του.
Την ίδια ώρα, αξιωματούχοι της κυβέρνησης ανακοίνωσαν πως η βομβίστρια Σαντζίντα αλ-Ρισάουι, την οποία οι τζιχαντιστές ζητούσαν ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του αλ-Κασάεσμπεχ, θα εκτελεστεί το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι αναμένεται να εκτελεστούν ακόμα πέντε καταδικασμένοι για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...