Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ!

Μάθετε τα πάντα για τη θεραπεία των σχημάτων!

Η Θεραπεία Σχημάτων προσφέρει ένα νέο σύστημα ψυχοθεραπείας που ταιριάζει ιδιαίτερα σε ασθενείς με βαθιά ριζωμένες, χρόνιες ψυχολογικές διαταραχές, οι οποίοι μέχρι τώρα θεωρούνται δύσκολα θεραπεύσιμοι.
Ποιους μπορεί να βοηθήσει;
Η Θεραπεία Σχημάτων έχει σχεδιαστεί να θεραπεύει τις διαταραχές προσωπικότητας και έχει αποδειχθεί χρήσιμη στη θεραπεία της χρόνιας κατάθλιψης και του άγχους, των διατροφικών διαταραχών (βουλιμία – ανορεξία), των δύσκολων προβλημάτων των ζευγαριών, των παρατεινόμενων δυσκολιών στη διατήρηση ικανοποιητικών προσωπικών σχέσεων, και, τέλος, για την πρόληψη υποτροπής στους χρήστες απαγορευμένων ουσιών.
Πώς λειτουργεί η θεραπεία σχημάτων;
Μπορεί να είναι σύντομη, ενδιάμεση ή μακρόχρονη, ανάλογα με τον θεραπευόμενο. Δίνει μεγάλη έμφαση στη διερεύνηση των παιδικών και εφηβικών πηγών των ψυχολογικών προβλημάτων, σε συναισθηματικές τεχνικές, στη σχέση θεραπευτή – θεραπευόμενου και στους δυσπροσαρμοστικούς τρόπους αντιμετώπισης.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Read more: http://www.onmed.gr/ygeia-psyhikh/item/326264-mathete-ta-panta-gia-ti-therapeia-ton-sximaton-ti-nea-therapeia-gia-tis-psyxiatrikes-diataraxes#ixzz3SGlkp37k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...