Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Fiat 500X: Καιρός για… θαύματαΤο Λονδίνο φιλοξένησε  μία ξεχωριστή εκδήλωση, επικεντρωμένη στο Fiat 500X και τον Dynamo, τον παγκοσμίου φήμης «μάγο» με τον οποίο η Fiat συνεργάστηκε κατά την προκαταρκτική φάση πριν το εμπορικό λανσάρισμα του 500Χ. H παράσταση αυτή εδραιώνει την συνεργασία του Άγγλου μάγου, με το καινούριο μοντέλο της FIAT, η οποία ξεκίνησε με μια παραγωγή, που συνδυάζει την μαγεία με την εικονική πραγματικότητα.
Οι συμμετέχοντες στην ευρωπαϊκή περιοδεία "The Power of X", είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι εικονικής πραγματικότητας μαζί με τον Dynamo και το 500X. Η τελευταία στάση της περιοδείας "The Power of X", ήταν το Copper Box Arena, το οποίο είχε διακοσμηθεί με εμπνευσμένα σχέδια από το concept "Χ" και με την παρουσία ενός μοντέλου της Fiat σε μια ατμόσφαιρα που συνδύαζε τη μαγεία και την τεχνολογία.


Το Fiat 500X
Ο Άγγλος μάγος εμφανίσθηκε στην άδεια σκηνή και έδωσε μια ζωντανή παράσταση, η προετοιμασία της οποίας διήρκεσε 3 χρόνια. Στο επίκεντρο το "X", ένα αρχαίο μαγικό σύμβολο που χαρακτηρίζει την τέχνη του Dynamo και το νέο Crossover της Fiat και  συμβολίζει την αλλαγή και το μετασχηματισμό, την ισορροπία και το σταυροδρόμι ανάμεσα σε διαφορετικές οντότητες. Στην προκειμένη περίπτωση, το νέο μοντέλο εκφράζει την διαφοροποίηση ενός προϊόντος, το οποίο βρίσκει την θέση του ανάμεσα σε νέους και ώριμους οδηγούς, λάτρεις της ομορφιάς και ισχυρούς χαρακτήρες, οι οποίοι αναζητούν μια μοναδική οδηγική εμπειρία.  Το 500Χ ξεκινά αυτές τις ημέρες την εμπορική του καριέρα από τηνΙταλία και σταδιακά θα εμφανιστεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου