Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

10 πράγματα που θα κάνεις MONO με το πρώτο σου παιδί!

10 πράγματα που θα κάνεις MONO με το πρώτο σου παιδί!

Εντάξει, κάποια από αυτά ίσως τα κάνεις και με το δεύτερο αλλά δε θα είναι το ίδιο!

1. Το παιδί σου θα είναι το κέντρο του κόσμου 
Θα μιλάς συνεχώς και σε όλους γι’ αυτό. Θα του βγάζεις δεκάδες, εκατοντάδες φωτογραφίες, συνεχώς και παντού, τις οποίες θα δείχνεις (συνεχώς και παντού) σε όλους. Θα παίζεις με τις ώρες μαζί του, και θα αφιερώνεις πολύ χρόνο να το κοιτάς όταν μπουσουλάει. Με το δεύτερο θα ζητάς από τους άλλους να μιλήσουν για κάτι άλλο εκτός από τα παιδιά, θα ξεχνάς να βγάλεις φωτογραφίες(τόσο πολύ που θα νιώθεις απαίσια, όταν κάποιος ζητήσει να δει πως είναι το δεύτερο), δε θα παίζεις μαζί του (επειδή δε θα προλαβαίνεις) και δε θα θυμάσαι πότε ακριβώς περπάτησε!

2. Θα μιλάς συνεχώς για το πόσο προικισμένο είναι! 
Μα δεν είναι κούκλος, υπέροχος, μοναδικός, εχθές είπε το πρώτο ντα, και σήμερα το πρώτο μα!  Με το δεύτερο απλώς δε θα μιλάς από την κούραση!

3. Θα πας μαζί του σε όλες τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις…
…σε όλα τα παιδικά πάρτι, σε όλα τα πολιτιστικά events και σε  όλες τις παιδικές ταινίες σε Α’ προβολή! Με το δεύτερο θα σχεδιάζεις να πας σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις, πάρτι και events, αλλά θα είσαι τόσο κουρασμένη που απλώς θα το σχεδιάζεις. Δε θα πας! 

4. Θα το παίρνεις παντού
Σε εκδρομές, ταξίδια, εστιατόρια, μπαράκια, εξοχικά φίλων! Με το δεύτερο, οποιαδήποτε μετακίνηση θυμίζει Χολυγουντιανή παραγωγή.

5. Θα του ανοίξεις προσωπικό λογαριασμό στο Ταμιευτήριο 
Με το δεύτερο θα φας όλον το λογαριασμό που είχες (ανοίξει στο πρώτο) στο Ταμιευτήριο.

6. Θα μπορείς να πεταχτείς μέχρι το μπακάλικο
Με τα αθλητικά, τη φόρμα και το μωρό, δεν είναι τόσο δύσκολο να πεταχτείς να πάρεις αλάτι. Με το δεύτερο, απλώς δε θα βάλεις αλάτι στο φαγητό.

7. Θα θυμάσαι 
Θα θυμάσαι γιατί πήρες τηλέφωνο τον υδραυλικό, θα θυμάσαι τι δουλειές έχεις να τελειώσεις αύριο, και πότε έχει γενέθλια η μαμά σου. Με το δεύτερο απλώς θα θυμάσαι ότι έχεις φαγητό για σήμερα.

8. Θα ολοκληρώνεις κάτι! 
 Τη σκέψη σου, τις δουλειές σου, το σιδέρωμα.

9. Δε θα νιώσεις ποτέ ενοχές για το αν θα το αγαπάς 
Μόλις το δεις, το ξέρεις.

10. Ναι, με το δεύτερο ίσως νιώσεις ενοχές......αλλά μόλις το δεις ξέρεις ότι η αγάπη σου απλά πολλαπλασιάζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...