Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Προσλήψεις για 1.057 θέσεις

Σε ποιους τομείς θα γίνουν

Σε 1.057 φτάνουν οι θέσεις για συμβασιούχους που εγκρίνει το ΑΣΕΠ και προκηρύσσουν οι φορείς του Δημοσίου αυτή την εβδομάδα. Οι προσλήψεις-εξπρές εποχικού προσωπικού έχουν στόχο να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, ιδιαίτερα της τουριστικής περιόδου σύμφωνα με το Έθνος.

Στις Εφορείες Αρχαιοτήτων και στα μουσεία «τρέχουν» οι προθεσμίες για 321 θέσεις φυλάκων και καθαριστριών, ενώ άμεσα εγκρίνονται άλλες 300.

Τα ΕΛΤΑ προσλαμβάνουν στην Κρήτη, τη Χαλκιδική, τη Στερεά και τη Λάρισα. Οι δήμοι πήραν έγκριση για πρόσληψη 184 γυμναστών.

Τα πανεπιστήμια ζητούν έκτακτο επιστημονικό προσωπικό, ενώ στη ΔΕΗ συνεχίζεται η κάλυψη αναγκών με συμβασιούχους τεχνίτες.

Έως τις 16 Μαρτίου υποβάλλονται αιτήσεις από ειδικευμένους γιατρούς για την κάλυψη 79 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Νοσηλείας Νεογνών 33 νοσοκομείων. 

Παράλληλα και έως τις 20 Μαρτίου «τρέχει» η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 104 θέσεων στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες από επικουρικούς γιατρούς 24 ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εργαστούν με σύμβαση διαρκείας έως και τριών χρόνων. Οι δύο διαγωνισμοί προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου