Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΓΓΕΛΗ..

Η Κυριακή αυτή δεν είναι καλή για τη μητέρα του Βαγγέλη, για καμία μητέρα που θα βρισκόταν στη θέση της δε θα ήταν, αλλά αν το σκεφτούμε καλύτερα όλοι μας είμαστε "υπεύθυνοι" για τη δραματική κατάληξη του παιδιού.
Γιατί από το σπίτι μας ξεκινάνε όλα . . . από εμάς τους γονείς . . .Τα παιδιά μας πρέπει να μαθαίνουν την αγάπη. Τα παιδιά μας πρέπει να μαθαίνουν να σέβονται το διαφορετικό, τον ηλικιωμένο, το μικρότερο, το δάσκαλο, και ασφαλώς τους γονείς τους. Τα παιδιά μας πρέπει να δίνουν χέρι βοηθείας στον ανήμπορο. Τα παιδιά μας πρέπει να αγαπάνε το συνάνθρωπο και να μην τον πληγώνουν.
Τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας . . . . ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ . . .
Ας προσπαθήσουμε να μάθουμε την καρδιά των παιδιών μας να χτυπάει στον παλμό της αγάπης , της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς . . . για να μη θρηνήσουμε κι άλλα παιδιά σαν το Βαγγέλη . . .
Καλό ταξίδι Βαγγέλη . . . ελπίζουμε από εκεί ψηλά να μας συγχωρέσεις . . . μια που εμείς δε μάθαμε να συγχωρούμε την ευαισθησία σου . . .».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...