Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί τους παντρεμένους στην απιστία;

Ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί τους παντρεμένους στην απιστία;

Η παραδοσιακή άποψη που ήθελε τους παντρεμένους να απατούν τους συζύγους τους με κάποιον πιο ελκυστικό από εκείνους, ίσως τελικά να μην ανταποκρίνεται και τόσο στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το «Victoria Milan», ένα δημοφιλές site γνωριμιών που απευθύνεται σε παντρεμένους που ψάχνουν για εξωσυζυγική σχέση.
Στη σφυγμομέτρηση συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 μέλη της ιστοσελίδας, και αυτό που οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι εθελοντές έκριναν ότι οι σύζυγοί τους ήταν πιο ελκυστικοί από τους εραστές τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι άντρες είπαν ότι θεωρούν πως οι σύζυγοί τους υπερτερούν και σε άλλους τομείς εκτός της εξωτερικής εμφάνισης, συγκριτικά με τον… παράνομο δεσμό τους. Μόνο το 30% απάτησε τη σύντροφό του με κάποια γυναίκα νεότερη σε ηλικία, ενώ το 25% έβρισκε την ερωμένη πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ή πιο καλοστεκούμενη από τη σύζυγο.
Επομένως, ποιος είναι ο λόγος που τους οδήγησε στην απιστία; Όπως παραδέχτηκαν οι συμμετέχοντες του δυνατού φύλου στην πλειοψηφία τους, οι ερωμένες τους είχανπερισσότερο πάθος, ήταν καλύτεροι συνομιλητές αλλά και πιο στοργικές από τις συζύγους τους.      
Όσον αφορά τις γυναίκες της δημοσκόπησης, περίπου το 50% δήλωσαν επίσης ότι έκριναν το σύζυγό τους πιο ελκυστικό από τον εραστή τους, παρόλο που παραδέχτηκαν ότι οι εραστές ήταν σε καλύτερη φόρμα από το… στεφάνι τους. Αντίστοιχα με τους άντρες, οι γυναίκες ανέφεραν ότι με τον παράνομο δεσμό τους είχαν καλύτερη επικοινωνία καιπερισσότερο πάθος. Και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 86% ομολόγησε ότι ο εραστής τους τις σεβόταν περισσότερο, αλλά ικανοποιούσε και τη φιλαρέσκειά τους, αφού τις έκανε να νιώθουν πιο αρεστές αλλά και πιο αξιόλογες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...