Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η βαζελίνη και οι απίστευτες της χρήσεις!!!

Η βαζελίνη, αυτό το «θαυματουργό» παράγωγο του πετρελαίου -γιατί ακριβώς αυτό είναι η βαζελίνη- εκτός από τη χρησιμότητά της σε θέματα περιποίησης διευκολύνει την καθημερινότητά σας με ποικίλους τρόπους...
 
Για την περιποίηση:
• Η βαζελίνη είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα. Μια μικρή επάλειψη στα χείλη και στα χέρια θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα χωρίς σκασίματα. 
• Μπορεί ακόμα να μαλακώσει και τα πιο σκληρά σημεία του σώματός σας όπως αγκώνες, γόνατα και φτέρνες.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στις βλεφαρίδες κάθε βράδυ για να τις μαλακώσει και να τις ενισχύσει. 
• Τέλος αποτελεί το τέλειο ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών!
• Όσο και να ακούγεται παράξενο, η βαζελίνη προσθέτει όγκο, λάμψη και υγεία στα μαλλιά. Με μια μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων τρίβετε τα μαλλιά. Ενώ αν έχετε ψαλίδα κάντε το μόνο στις σπασμένες άκρες των μαλλιών σας
• Ακόμη, η βαζελίνη έχει την ιδιότητα να θρέφει τα νύχια σας μαλακώνοντας τις παρανυχίδες.
 
Tips με βαζελίνη:
-Για να αποφύγετε τον ερεθισμό ανάμεσα στα πόδια ιδιαίτερα το καλοκαίρι κάντε μια επάλειψη στο σημείο τριβής τους με βαζελίνη.
-Για μπλούζες και πουκάμισα που σας ενοχλούν στο λαιμό ή στο σβέρκο εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα σημεία αυτά και δεν θα έχετε καμιά ενόχληση.
-Τρίψτε λίγη βαζελίνη στο σημείο που θα ψεκάσετε το άρωμά σας -πίσω από τα αυτιά, καρποί- και το άρωμά σας διατηρείται αναλλοίωτο για πολλές ώρες.
-Η βαζελίνη απομακρύνει μερικούς από τους πιο δύσκολους λεκέδες, όπως κραγιόν ή ξεραμένες μπογιές από τα ρούχα. 
-Για να διορθώσετε λάθη του μακιγιάζ χρησιμοποιείτε ταμποναριστά λίγη ποσότητα βαζελίνης.
-Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες είναι να κολλάνε τα μπουκάλια με το βερνίκι νυχιών και να μην ανοίγουν. Βάλτε λίγη βαζελίνη στο στόμιο και το πρόβλημα λύνεται μεμιάς. Αυτό έχει ευρύτερη εφαρμογή και με άλλα βαζάκια στην κουζίνα. 
 
Σκραμπ με βαζελίνη: Ανακατεύετε βαζελίνη με χοντρό αλάτι, ή μαύρη ζάχαρη και θα έχετε το τέλειο απολεπιστικό για το σώμα, το πρόσωπο και τα χέρια. Δοκιμάστε και στα χείλη. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!!!
- See more at: http://ingossip.gr/?q=post%2F%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82#sthash.3cL0D8Ry.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...