Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οι oικονομικές κρέμες ματιών που θα αγοράζαμε ξανά και ξανά!

Το δέρμα στα μάτια είναι πιο λεπτό και για το λόγο αυτό θέλει καθημερινή περιποίηση και φροντίδα! Ωστόσο, κάθε φορά που τελειώνει η κρέμα ματιών μας, η αντίδραση μας δεν είναι και η καλύτερη, αφού ξέρουμε πως δεν είναι το πιο φθηνό beauty product!
Οι περισσότερες celebrities, φαντάσου, χρησιμοποιούν κρέμες ματιών που κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ. Επειδή, όμως, εμείς δεν έχουμε τέτοια άνεση- και δεν είμαστε celebrities-, ψάξαμε και βρήκαμε 6 κρέμες ματιών που κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ, άλλα όντως κάνουν δουλειά.
Επομένως, αν δεν έχεις κρέμα ματιών και δεν διαθέτεις πολλά λεφτά, μία από τις παρακάτω είναι ο, τι πρέπει για σένα!
Frezyderm Eye Balm 15ml: Απαλή και δροσερή cream – gel που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.  Ενεργοποιεί άμεσα τη μικροκυκλοφορία, επαναφέρει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, συσφίγγει την περιοχή και μειώνει τις λεπτές γραμμές.
Vichy Aqualia Thermale Yeux Roll-On: Aπλώνεται πολύ εύκολα, λόγω του roll-on και χάρις στα συστατικά της μειώνει τα σημάδια κούρασης στο περίγραμμα των ματιών. Το Ιαματικό Νερό της Vichy, πλούσιο σε σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, με τη Δεξτράνη και την Εσκίνη.
Apivita Aqua Vita Κρέμα Ματιών 15 ml: Ενυδατώνει και αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης ενώ παράλληλα προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.
Κoρρές Κρέμα Ματιών με Κερσετίνη-Βελανιδιά 15ml: Το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβοβονειδές Κερσετίνη διατηρεί τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνει τη μορφολογία τους, βοηθώντας την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου όπως μαύρους κύκλους και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...