Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αυτά είναι τα ΠΕΝΤΕ πράγματα που θέλει κάθε άνδρας στο SEX!

Αυτά είναι τα ΠΕΝΤΕ πράγματα που θέλει κάθε άνδρας στο SEX!
Εννοείται πώς δεν θα επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν άντρα να σας υπαγορεύει τι θα κάνετε στο κρεβάτι. Αλλά δεν μπορεί να μην έχετε ποτέ αναρωτηθεί «Είμαι αρκετά καλή;»
Για να το επιτύχετε βέβαια δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εξωφρενικά παράξενο πάντως... Δείτε παρακάτω 5 απλά πράγματα που απολαμβάνουν όλοι οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ.
Μίλα μου (βρώμικα)
Δεν χρειάζεται να του διηγηθείτε όλη την ιστορία της ζωής σας ούτε όμως και να έχετε πιει το αμίλητο νερό προηγουμένως. Αυτό που τρελαίνει όλους τους άντρες είναι όταν η γυναίκα τους γίνεται πρόστυχη στο κρεβάτι και τα προκλητικά λόγια είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Αν έχετε συστολές και αισθάνεστε κάπως «ανόητη» και μόνο στην ιδέα, ξεκινήστε ψιθυρίζοντας του πράγματα στο αυτί. Ο ψίθυρος και μόνο μπορεί να τον διεγείρει...
Πάρτε τον έλεγχο
Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει καλό είναι και να το δείχνει στον σύντροφό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλει τα μαστίγια έξω και τους δερμάτινους ιμάντες για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό (αν και θα μπορούσε) αλλά μπορεί να αρκεστεί σε ποιο απλά πράγματα όπως το να σπρώξει προς τα κάτω τα χεριά του συντρόφου της και να τα «δέσει» με τα δικά της ενώ βρίσκεται από πάνω. Είναι μία από τις στάσεις που δεν βαριούνται ποτέ οι άντρες. Επιπλέον εσείς έχετε έτσι την ευκαιρία να ελέγχετε και το βάθος και την κίνηση.
Καινοτομίες
Αν υπάρχει μια νέα στάση που θέλετε να δοκιμάστε, μην διστάσετε να το προτείνετε στον σύντροφό σας. Μην ανησυχείτε ακόμη και αν τελικά αυτή η στάση απογοητεύσει και τους δύο γιατί τουλάχιστον το δοκιμάσατε και πλέον έχετε σχηματίσει άποψη. Η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη και για τους δύο αφού θα ανανεώσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον και θα απολαύσετε σεξουαλικές εμπειρίες πέρα από τα όρια!
Θέλουν να σας βλέπουν
Η οπτική διέγερση λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά στους άντρες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές ενώ οι άντρες οπτικοί τύποι. Επιλέξτε λοιπόν στάσεις όπως αυτή της καουμπόισσα όπου θα μπορεί ο καλός σας να έχει πραγματικά να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι συμβαίνει. Εναλλακτικά, κάθε θέση μπορούν να επωφεληθεί από έναν καλά τοποθετημένο καθρέφτη όπου θα μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα της δράσης. Εάν αισθάνεστε πραγματικά θαρραλέα αφήστε τον σύντροφό να σας παρακολουθεί ενώ εσείς αγγίζετε τον εαυτό σας.
Θέλει πίτσα
Οι άντρες δεν λένε ποτέ όχι στο φαγητό ακόμα κι αν σερβίρετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Βάλτε λοιπόν στο παιχνίδι σοκολάτες, φράουλες, σαντιγί ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκαρφιστείτε.
Πηγή: baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...