Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Αεροπορική εταιρεία προσλαμβάνει 400 αεροσυνοδούς

Αεροπορική εταιρεία προσλαμβάνει 400 αεροσυνοδούς











Εν μέσω της αβεβαιότητας και των δυσκολιών στη σημερινή αγορά εργασίας στην Ελλάδα και όχι μόνο, η Flydubai σε συνεργασία με τη JETSTREAM Aviation Academy, προσφέρουν τη δυνατότητα σε τετρακόσιους (400) νέους ανθρώπους να βρουν εργασία και μάλιστα ...στους ουρανούς!
Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Flydubai, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της σε διεθνές επίπεδο βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού για τη στελέχωση των πληρωμάτων καμπίνας των αεροσκαφών της. Για το σκοπό αυτό, η Flydubai κατέληξε πρόσφατα σε συμφωνία με την ελληνική εταιρείαJETSTREAM Aviation Academy. Αντικείμενο της συνεργασίας είναι η εξεύρεση και επιλογή τετρακοσίων ατόμων που θα ενταχθούν άμεσα στο δυναμικό της Flydubai και θα αποτελέσουν τη νέα γενιά πληρωμάτων αεροσκαφών της εταιρείας.
Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο Δ/νων Σύμβουλος της JETSTREAM κ. Ιωάννης Ντίσκος σημείωσε: «Για όλους εμάς στην οικογένεια της JETSTREAM, η συνεργασία με άλλον ένα διεθνή και μάλιστα ραγδαία ανερχόμενο αερομεταφορέα όπως η Flydubai αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση. Από την ίδρυσή της η εταιρεία μας, έχει φέρει εις πέρας την αποστολή στελέχωσης διεθνώς αναγνωρισμένων αεροπορικών εταιρειών και η εμπιστοσύνη της Flydubai αποδεικνύει ότι κάνουμε τη δουλειά μας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Ταυτόχρονα όμως, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά το γεγονός ότι η JETSTREAM μεσολαβεί σήμερα ουσιαστικά για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, κάτι που έχει μεγάλη αξία ιδιαίτερα στις μέρες μας. Δεν σταματάμε όμως εκεί. Σήμερα δίνουμε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες νέους ανθρώπους να βρουν δουλειά και την ίδια στιγμή να πραγματοποιήσουν κάτι που αποτελεί όνειρο για πολλούς, την κατάκτηση των αιθέρων! Θα ήθελα λοιπόν να καλέσω όσους και όσες ενδιαφέρονται να βρουν απασχόληση στον συναρπαστικό κόσμο της αεροπορίας και των αερομεταφορών, να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής που έχει ήδη ξεκινήσει
Προκειμένου να επιλεγούν τα πλέον κατάλληλα άτομα, η JETSTREAM Aviation Academyσχεδιάζει ενημερωτικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση στη διεύθυνση εδώ
Πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...