Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τα 9 πιο περίεργα έθιμα γύρω από το σεξ!

Η κάθε χώρα έχει και τα έθιμα της που έχουν διατηρηθεί από τα παλαιά χρόνια και συνηθίζουν να τηρούνται ανά γενεές. Ωστόσο κάποια από αυτά δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από ανθρώπους άλλων χωρών με διαφορετική κουλτούρα και ξενίζουν.
Πέρα από το παραδοσιακά έθιμα λοιπόν γάμου, βαφτίσια κτλ κτλ, υπάρχουν τα έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ. Έκπληξη προκαλούν οι διαφορετικοί τρόποι έκφρασης της σεξουαλικότητας των ανθρώπων ανά τον κόσμο.
Διαβάστε τα 9 πιο περίεργα έθιμα γύρω από το σεξ!
1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα, με την προϋπόθεση, όμως, πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ’ ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη και έτσι να εξετάζει!
3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο!
4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
5) Άνδρες στη Γκουάμ έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έρθουν σε επαφή μαζί τους για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
6) Στο Χονγκ Κονγκ μια προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της, αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ, αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια!
8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά!!!
9) Στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...