Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Όταν εκείνος θέλει να του μιλάς βρώμικα στο σεξ κι εσενα δένεται η γλώσσα σου κόμπος

Πολύ συχνά οι άντρες αρέσκονται να ακούν "βρώμικα" λόγια στο κρεβάτι κι αντίστοιχα να λένε. Πώς όμως να το κάνει μια γυναίκα αν δεν της βγαίνει πηγαία;

Eκείνη εξομολογείται :
"Θέλει να του μιλάω βρώμικα στο σεξ, αλλά εγώ δεν μπορώ, νιώθω αστεία! Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω, πότε να το πω. Ίσως και να μην είμαι τόσο απελευθερωμένη τελικά".
H απάντηση :
Στο μήνυμά σου εκφράζεις μια βαθύτερη αμφισβήτηση της σεξουαλικότητάς σου. Αναφέρεις πως νιώθεις αστεία στην σκέψη ενός ερωτικού παιχνιδιού που περιλαμβάνει μια πιο ερωτική γλώσσα, πως δεν γνωρίζεις σε τι χρόνο και με τι λέξεις να εκφραστείς και καταλήγεις αμφισβητώντας ουσιαστικά το πόσο μπορείς να αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σου.
Είναι αλήθεια πως για να χρησιμοποιήσεις μια πιο ωμή ερωτική γλώσσα πριν, κατά τη διάρκεια του σεξ ή μέσα σε ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σας με μηνύματα, πρέπει  πρώτα απ' όλα να αφεθείς ώστε να πειραματιστείς, να εκφραστείς χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς τόση αυτο-παρατήρηση, αναρωτώμενη συνεχώς “ (θα) το κάνω καλά;”.
Ο σύντροφός σου, σου εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να βάλετε αυτό το ερωτικό παιχνίδι στην σεξουαλική σας ζωή και θα μπορούσε να σε βοηθήσει με αυτό.
Για παράδειγμα, πολλές κοπέλες ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι ζητώντας από τον παρτενέρ τους να τους κάνει ερωτήσεις, ώστε σταδιακά να αφήνονται όλο και περισσότερο, να εξοικειώνονται και τελικά να είναι σε θέση και οι ίδιες να πάρουν πρωτοβουλία σε ένα τέτοιο σεξουαλικό παιχνίδι. Επιπλέον, μπορείς να ξεκινήσεις με κάποια μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, με τα οποία ενδεχομένως να αισθανθείς πιο άνετα ώστε να κάνεις το παραπάνω βήμα, και σταδιακά να φέρεις αυτό το παιχνίδι στο κρεβάτι σας.
Οι λέξεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι λέξεις που θα βγουν από μέσα σου, χωρίς υπερβολές, λέξεις με τις οποίες θα νιώθεις άνετα, λέξεις που ενδεχομένως ο ίδιος χρησιμοποιεί στο κρεβάτι σας και που εσύ νιώθεις πως μπορείς να «φορέσεις» στο νέο σου ερωτικό ρόλο. Σιγά σιγά, όσο πιο αυθόρμητα θα βγαίνει το παιχνίδι αυτό, τόσο πιο πολλές θα είναι οι λέξεις και τόσο πιο αβίαστα θα εκφράζονται. Η σωστή στιγμή από την άλλη, είναι κάθε στιγμή που αισθάνεσαι πως χωράει ερωτισμό- μια στιγμή μέσα στην ημέρα κατά την οποία θέλεις να του στείλεις ένα ερωτικό μήνυμα, μια στιγμή πριν ή κατά την διάρκεια της ερωτικής σας επαφής, όταν τα σώματα ενώνονται και το μυαλό φαντασιώνει τα πιο ερωτικά σενάρια.
Φυσικά, μην ξεχνάς πως δεν ταιριάζουν όλα τα ερωτικά παιχνίδια σε όλους. Ενδεχομένως, ο πειραματισμός σε ένα τέτοιο γλωσσικό παιχνίδι να μην απογειώσει την δική σου διέγερση και ερωτική διάθεση. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείς πάντα να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρείτε μαζί νέα παιχνίδια που θα ερεθίζουν και τους δυο σας. Είναι πραγματικά δυσλειτουργικό για μια σχέση όμως το να στέκονται εμπόδιο στο ερωτικό παιχνίδι η ανασφάλεια, η αυτο- αμφισβήτηση και η χαμηλή αυτο- εικόνα.
Ένα ζευγάρι μπορεί πάντα να εξελίσσει το σεξ του, όσο επικοινωνεί ανοιχτά τις επιθυμίες του, όσο πειραματίζεται με τον σύντροφό του και όσο ενδιαφέρονται ουσιαστικά οι σύντροφοι για την ερωτική τους ζωή, πάντα με γνώμονα το σεβασμό στον σύντροφό μας και στον εαυτό μας.
Πηγή cosmopolitan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...