Τρίτη 5 Μαΐου 2015

5 Πράγματα που εύχεται ο γυναικολόγος σας να γνωρίζατε για την υγεία σας.

o-HOSPITAL-GOWN-facebook
Οι  γυναικολόγοι έχουν ακούσει τα πάντα κατά την διάρκεια της καρίερας τους αλλά οι γυναίκες πάντα ντρέπονται να μοιραστούν προσωπικά πράγματα μαζί τους.
Τρεις  γυναικολόγοι μοιράζονται τα πράγματα που εύχονται να γνώριζαν όλες οι γυναίκες για τον εαυτό τους.
Να προσέχουν τους κινδύνους μολύνσεων.Η λήψη αντιβιοτικών μπορεί να αλλάξει την ισορροπία των βακτηρίων στο σώμα και μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις όπως η κολπίτιδα. Το ίδιο ισχύει και για τις ορμονικές εναλλαγές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.
Μολύνσεις προκαλούν και τα υγρά ρούχα. Για παράδειγμα αν ασχολείστε με το γυμναστήριο ή υδρώνετε εύκολα τότε πάλι υπάρχει κίνδυνος.
Ο έρπης είναι πιο κοινός από όσο νομίζετε. Ο έρπης μπορεί να μεταφερθεί και από ένα απλό φιλί και όχι μόνο από την  σεξουαλική επαφή.
Η προφύλαξη δεν προστατεύει από τον  HPV(κονδυλώματα).Τα κονδυλώματα μεταφέρονται με την σεξουαλική επαφή είτε έχετε πάρει προφυλάξεις είτε όχι.Μεταφέρονται από την σωματική σεξουαλική επαφή.
Αγαπήστε το σώμα σας.Όταν μια γυναίκα αγαπά και φροντίζει το σώμα της είναι δέιγμα καλής σωματικής και ψυχικής υγείας. Αν μια γυναίκα φρόντίζει το σώμα της τότε έχει λίγοτερες πιθανότητες να εμφανίσει γυναικολογικές ασθένειες.
babyradio.gr-webmd.com- Μετάφραση:Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...