Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Συμβουλές για ευτυχισμένη ερωτική ζωή

Η ερωτική ζωή σε μία σχέση έχει αν όχι τον κυρίαρχο, αρκετά σημαντικό ρόλο. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα, που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, νιώθουν τη ρουτίνα να κυριαρχεί στον ερωτικό τομέα. Η αναζωογόνηση των ερωτικών σας, είναι μια διαδικασία που δεν χρειάζεται άγχος και απαιτεί υπομονή. Πέραν των επιλογών κατά τη διάρκεια της πράξης, μπορείτε να έχετε ευτυχισμένη ερωτική ζωή, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές…
Συζητείστε
Η αρχή μπορεί να γίνει με απλή συζήτηση με το σύντροφό σας. Συγκεκριμένα, προτιμήστε να μιλήσετε για το πώς νιώθετε και αν πιστεύετε ότι κάτι έχει χαθεί μεταξύ σας. Μπορείτε να προτείνετε λύσεις και να βρείτε ποιος έχει ευθύνη και κατά πόσο.
Αποφύγετε την κριτική
Επικεντρωθείτε στα θετικά. Προτιμήστε να προσεγγίζετε τα σεξουαλικά ζητήματα ως κάτι παροδικό και εφικτό. Μην ασκείτε κριτική, δώστε προτεραιότητα στα θετικά σχόλια από τα αρνητικά.
Ειλικρίνεια
Μπορεί να πιστεύετε ότι προστατεύετε τα αισθήματα του συντρόφου σας προσποιούμενοι ότι σας αρέσει ή τον βρίσκετε θελκτικό. Ωστόσο στην πραγματικότητα με το ψέμα δεν καταφέρνετε κάτι. Τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα όταν έρθει στην επιφάνεια η αλήθεια.
Συμβουλές για ευτυχισμένη ερωτική ζωήΔοκιμάστε καινούργια πράγματα
Πρόκειται για κλασσική πρόταση όταν βλέπετε πως δεν συγκινείστε πια με τα συνηθισμένα.  Μπορεί να μην είναι άνετα στην αρχή, ωστόσο οι αλλαγές είναι αυτές που δίνουν νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Από το ρουχισμό μέχρι την πράξη κατά τη διάρκεια, δοκιμάστε πράγματα, που πιστεύετε πως θα αρέσουν και στους δύο.
Ραντεβού
Ο σχεδιασμός για να συνευρεθείτε με το σύντροφό σας δεν είναι κακός. Ακριβώς το αντίθετο, είναι πιθανό να σας προκαλέσει ίντριγκα η αναμονή και η προετοιμασία. Επίσης, προγραμματίζοντάς το, δεν το αφήνετε στη μοίρα του και κατά συνέπεια, το ζευγάρι μπορεί να αφήσει στην άκρη κάθε πρόβλημα, που μπορεί να έχει μέχρι τότε.
Φαντασιώσεις
Συζητείστε με το σύντροφό σας τι σας αρέσει να κάνετε στην πράξη και ορισμένες επιθυμίες σας. Με την προϋπόθεση αυτό το οποίο ζητάτε να είναι αρεστό και στους δύο, θα προσφέρει μοναδικές στιγμές στο ζευγάρι. Από τη μια το άτομο, που πραγματοποιεί τη φαντασίωση γίνεται απίστευτα ποθητό στα μάτια του ατόμου που ζει το «κρυφό» του πάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...