Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!


Kάθε μικρό κορίτσι ονειρεύεται ένα δικό της μυστικό κήπο, με αγαπημένα χρώματα κι αρώματα από λουλούδια. Δυστυχώς, δεν έχουν όλα τα σπίτια αυλές κι έτσι για πολλά κοριτσάκια το όνειρο παραμένει ανεκπλήρωτο.
Υπάρχουν, όμως και κάποιες πιο τυχερές. Όπως η κόρη της Rachel, η οποία έλαβε δώρο γενεθλίων από τη μαμά της αυτό που επιθυμούσε: έναν μαγικό, κρυφό κήπο!
Όταν η Rachel ξεκίνησε να σχεδιάζει το δώρο της μικρής της κόρης ήξερε τι ήταν αυτό που επιθυμούσε τόσο πολύ το παιδί της. Κι ήταν τυχερή. Το σπίτι τους είχε αυλή!
diaforetiko.gr : 16 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Η Rachel και το σύζυγος της δούλεψαν εντατικά! Έσκαψαν την αυλή, έφτιαξαν το φράχτη της και φύτεψαν σπόρους.
diaforetiko.gr : 21 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο, αποφάσισαν να υλοποιήσουν το πιο ουσιαστικό μέρος του “δώρου” τους. Να χαρίσουν στην κόρη τους το μυστικό κήπο που επιθυμούσε.
diaforetiko.gr : 321 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!

Σε μια γωνία της αυλής, κοντά στο φράχτη που είχαν φτιάξει, φύτεψαν ψηλούς θάμνους και οριοθέτησαν μια μικρή περιοχή. Παράλληλα, έφτιαξαν και μια μικρή πύλη.
diaforetiko.gr : 43 600x599 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ο μικρός κήπος μέσα στον μεγάλο κήπο, φυτεύτηκε και στολίστηκε για να γίνει όμορφος. Κι όταν όλα τελείωσαν, η πιτσιρίκα έλαβε για τα γενέθλια της ένα κλειδί…
diaforetiko.gr : 516 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Το κλειδί της πύλης την οδήγησε στο δώρο των ονείρων της: ένα μυστικό κήπο!
diaforetiko.gr : 618 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ήταν ο προσωπικός της κήπος!
diaforetiko.gr : 715 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ήταν ανθισμένος, με ένα μικρό συντριβάνι και χώρο για να κάθεται και να παίζει με τα παιχνίδια της!
diaforetiko.gr : 814 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Χάρη στους γονείς της, το κοριτσάκι έγινε αυτό που πάντα ονειρευόταν: μια μικρή νεράιδα των λουλουδιών!
diaforetiko.gr : 910 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Οι απίστευτοι γονείς της είχαν φτιάξει ακόμη και μια μικρή σκακιέρα, με πιόνια πασχαλίτσες και αγριομέλισσες!
diaforetiko.gr : 108 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Επίσης, τοποθέτησαν μέσα στο μικρό κήπο ένα παγκάκι με αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια της…νεράιδας!
diaforetiko.gr : 1113 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Τη μέρα ο κηπάκος είναι ένας παράδεισος. Το βράδυ, όμως, γίνεται απλά μαγικός!
diaforetiko.gr : 1213 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ποιο παιδί δε θα ήθελε να περάσει όλη του τη μέρα εκεί μέσα; Η κόρη τους πάντως δύσκολα ξεκολλάει από εκεί πλέον!
diaforetiko.gr : 139 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ήταν ένα δώρο γενεθλίων που κανείς τους δεν πρόκειται να ξεχάσει, όσα χρόνια κι αν περάσουν!
diaforetiko.gr : 145 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Τι λέτε; Μήπως θα θέλατε κι εσείς έναν μυστικό κήπο για δώρο γενεθλίων;
diaforetiko.gr : 155 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...