Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οι Iron Maiden επιστρέφουν με διπλό άλμπουμ κι ευρωπαϊκή περιοδεία

Κι όμως, είναι αλήθεια. Οι αγαπημένοι Iron Maiden επιστρέφουν με το πρώτο διπλό άλμπουμ στην καριέρα τους, με τον τίτλο «Book Of Souls».

Το 16ο άλμπουμ του συγκροτήματος, κλείνει την πόρτα πίσω του στην περιπέτεια της υγείας του Bruce Dickinson και επαναφέρει το συγκρότημα στις επάλξεις.
Οι βρετανοί hard rockers ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου, το πρώτο διπλό στούντιο άλμπουμ στην ιστορία τους, το οποίο θα υποστηρίξουν και με μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία μέσα στο 2016.
Το νέο άλμπουμ θα έχει διάρκεια 92 λεπτά και θα περιλαμβάνει τα εξής 11 κομμάτια: If Eternity Should Fail (Dickinson), Speed Of Light (Smith/ Dickinson), The Great Unknown (Smith/ Harris), The Red And The Black (Harris), When The River Runs Deep (Smith/ Harris), The Book Of Souls (Gers/ Harris), Death Or Glory (Smith/ Dickinson), Shadows Of The Valley (Gers/ Harris), Tears Of A Clown (Smith/ Harris), The Man Of Sorrows (Murray/ Harris), Empire Of The Clouds (Dickinson).
Το artwork του εξωφύλλου έχει επιμεληθεί ο Mark Wilkinson, ο οποίος έχει συνεργαστεί με το συγκρότημα ξανά στο παρελθόν. Ο μπασίστας των Maiden, Steve Harris, με δηλώσεις του στο official website του συγκροτήματος, φάνηκε ενθουσιασμένος για τη νέα δουλειά και αναμένει «να “οργώσει” την Ευρώπη από τις αρχές του 2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...