Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου σήμερα θα σας έλεγε να ψηφίσετε…»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου σήμερα θα σας έλεγε να ψηφίσετε…»

Όλα όσα ανέβασε στο facebook της πριν από λίγο.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου παρακολουθεί πολύ στενά τις πολιτικές εξελίξεις, όπως άλλωστε, κάνουν όλοι οι Έλληνες τις δύσκολες αυτές μέρες για τη χώρα μας. Η σύζυγος του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μια ανάρτηση σχετικά με το τια θα έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέουστους Έλληνες να ψηφίσουν αυτή τη δύσκολη ώρα.
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου «ωσεί παρών», θα επέβαλε τώρα τους όρους του στους δανειστές. Με την δυναμική του αντίληψη για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, θα έθετε ένα γενναίο βέτο, καθώς δεν θα επέτρεπε στους τοκογλύφους, να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους. Ήταν άλλωστε αυτός, που απέτρεψε τις νέες ισχύουσες ειδικές πλειοψηφίες, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν χρειαζόταν, όπως τώρα, θα προχωρούσε αποφασιστικά στην έκφραση της άμεσης λαϊκής ετυμηγορίας. Με την αγάπη του λαού θα κέρδιζε το Δημοψήφισμα με ένα περήφανο ΟΧΙ! Οι πιστοί στην πολιτική του παρακαταθήκη οφείλουμε να παραμείνουμε αντιστασιακοί και γνήσιοι πατριώτες. Ούτε η αποχή που είναι συνενοχή, ούτε η αποδοχή που ισοδυναμεί με υποταγή, των νέων μνημονιακών μέτρων σταδιακής πτώχευσης της χώρας, είναι επιλογή. Προσωπικά με αίσθημα ευθύνης και επειδή όλη αυτή την περίοδο μελετώ τις θέσεις και τις πολιτικές απόψεις του Ανδρέα, είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι το ΟΧΙ εκφράζει το πνεύμα των ιδεών του και στρατεύομαι με τις δυνάμεις ανάκτησης της Εθνικής και Λαϊκής Κυριαρχίας. Η αξιοπρέπεια του λαού μας κρίνεται από την πολιτική στάση όλων μας. Μένουμε στο Ευρώ και διαπραγματευόμαστε την δραστική μείωση του χρέους, ώστε να γίνει βιώσιμο. Είναι η ώρα ευθύνης και θάρρους για να Ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Ο λαός θα νικήσει!»
- See more at: http://newsone.gr/ellada/57392-demetra-liane-papandreoy-an-zoyse-o-andreas-papandreoy-semera-tha-sas-elege-na-psephisete#sthash.43qoWM0c.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου