Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

7 Πράγματα που μόνο οι μαμάδες που μεγαλώνουν αγόρια μπορούν να καταλάβουν!

MOTHER-AND-SON
Αν έχετε κόρες σίγουρα θα μιλάτε για πριγκίπισσες, νεράιδες, την Ντόρα την εξερευνήτρια και θα κάνετε πάρτι τσαγιού κλπ. Όμως έρχεται η στιγμή που όλα τα παραπάνω σταματάνε και ξεκινάει η φασαρία…Πότε γίνεται αυτό; Από την στιγμή που θα αποκτήσετε αγόρια!
Το να μεγαλώνεις αγόρια είναι τελείως διαφορετικό από το να μεγαλώνεις κόρες.Υπάρχουν κάποια πράγματα που μόνο οι μαμάδες που μεγαλώνουν αγόρια μπορούν να καταλάβουν:
  • Ο πόλεμος των άστρων( Star Wars) είναι «θρησκεία».
Οτιδήποτε έχει να κάνει με την συγκεκριμένη ταινία γίνεται εμμονή.Ξεκινάει από πολύ μικρές ηλικίες και συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμη. Δεν υπάρχει επιστροφή για αυτό οπότε απλά συμφωνήστε σε ότιδηποτε αφορά τις αυτές τις ταινίες.
  • Τα αγόρια κάνουν τις καλύτερες αγκαλιές.
Τα αγόρια κάνουν τις καλύτερες αγκαλιές.Αγκαλιάζουν με όλη τους την δύναμη χωρίς να το πολυσκεφτούν.Όταν σας αγκαλιάζει ο γιο σας είναι κάτι αυθόρμητο και χωρίς απώτερο σκοπό. Δεν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του κάτι που θα ήθελε να ζητήσει και γι” αυτό εκφράζει την τρυφερότητά του. Η στοργή και η αγάπη από τα μικρά αγοράκια είναι αθώα. Δεν θα υπάρχει τίποτα πιο αγνό από την αγάπη των παιδιών σας.
  • Τα ρεψίματα είναι αστεία.
Οποιοσδήποτε ανθρώπινος ήχος είναι ξεκαρδιστικός για τα αγόρια. Ξετρελαίνονται με αυτούς τους ήχους από νωρίς και θα συνεχίζουν να τους βρίσκουν αστείους για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Οπότε υπομονή…
  • Όλα τα πράγματα μπορούν να μετατραπούν σε όπλα.
Τα αγόρια λατρεύουν τα όπλα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα όπλο από μια μπανάνα , χαρτί τουαλέτας, ένα κουτάλι κλπ. Όσο και να προσπαθείτε να τους πείσετε να σταματήσουν να παίζουν με όπλα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Για αυτό ετοιμάστε το όπλο σας και ξεκινήστε πόλεμο στο σαλόνι σας!
  • Τα αγόρια δεν ακούνε.
Αλήθεια δεν ακούνε.Όσο και να φωνάξετε δεν πρόκειται να σας ακούσουν. Δεν είναι ότι σας αγνοούν αλλά είναι από τη φύση τους φτιαγμένα να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να ακούν αυτό που τους λέτε. Δεν φταίνε τα αγόρια αλλά η φύση. Είναι απόλυτα κατανοητό.Τα κορίτσια, λοιπόν, υπακούουν πιο εύκολα στους κανόνες κι αυτό εξηγείται κι από το ότι το μυαλό των αγοριών αργεί να αναπτύξει τα ταλέντα του. Αυτός είναι και ο λόγος που σας αγνοούν, όταν τους μιλάτε και συνεχίζουν ατάραχα να παίζουν με τα παιχνίδια τους
  • Μπάτμαν ή Σούπερμαν; Διαλέξε μαμά!
Ο γιος σας έχει διαλέξει ήδη τον αγαπημένο του ήρωα απλά θέλει να ξέρει την γνώμη σας. Διαλέξτε απλά έναν όσο νωρίτερα γίνεται…
  • Τα ρούχα δεν σημαίνουν τίποτα.
Είτε φοράνε την πιο ακριβή μάρκα είτε μια πιτζάμα με έναν μαγικό τρόπο θα καταφέρουν να τα γεμίσουν με φαγητό, λάσπες ή ακόμη και λεκέδες από γρασίδι. Δεν τους ενδιαφέρει ότι και να φοράνε γιατί έτσι κι αλλιώς θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως.Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, τα ρούχα τους είναι λερωμένα και τα παντελόνια τους σκίζονται στα γόνατα. Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι” αυτό!
Μπορεί να μην έχω πλέον την άποψη που είχα παλαιότερα για την μητρότητα, αλλά αυτό δεν με κάνει να μην την χαίρομαι, εφόσον έχω δύο απίστευτα αγόρια που μου γεμίζουν την ζωή!
Παρά τα περίεργα αυτά πράγματα το να μεγαλώνεις αγόρια είναι πολύ διασκεδαστικό. Για να μην μείνουν παραπονεμένες οι μαμάδες των κοριτσιών, θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα…
babyradio.gr-Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου