Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τα "πρέπει" του σεξ που (κακώς) κανείς δεν σου είπε

Τα "πρέπει" του σεξ που (κακώς) κανείς δεν σου είπε

Τελικά, εκεί που στερεύουν οι συζητήσεις για τον μελισσάκο και την μελουσσούλα και τα λουλουδάκια, τι θα ευχόσουν να σου είχε πει κάποιος για το σεξ που να είναι αλήθεια και να μην απαιτούνταν τόσος κόπος για να το μάθεις;
Πόσα και πόσα σουαρέ έχεις κάνει με τις φίλες από τα 15 σου- μην πω και νωρίτερα, πόσα και πόσα άρθρα έχεις διαβάσει, πόσες και πόσες ταινίες έχεις δει και αφού έχουμε έλλειψη σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο, πόσα και πόσα πράγματα έχεις μάθει λάθος για το σεξ.
Η ιστοσελίδα Reddit συγκέντρωσε μάλιστα από τους επισκέπτες της απαντήσεις πάνω στο ερώτημα τούτο το κρίσιμο: '' ποιό είναι αυτό το κάτι που αφορά το σεξ και θα ευχόσουν να σε είχε ενημερώσει κάποιος επ' αυτού!
Οι απαντήσεις αφορούσαν τα πάντα όλα κι εμείς μαζέψαμε μερικές ακόμα αλήθειες που θα θέλαμε να ξέρουμε για το σεξ, πριν τις πάθουμε στην πραγματική μας ζωή!
Το να αλλάζεις στάσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα στο σεξ, δεν εγγυάται τον οργασμό σας- τουναντίον!
* Το σεξ στη θάλασσα ή στην παραλία δεν είναι εξίσου καλό στην πραγματική ζωή όσο στις ταινίες. Η άμμος και οι μύκητες θα σου κάνουν παρέα για ένα μήνα μετά.
*Δεν υπάρχει διακριτικός τρόπος να καθαριστείς μετά το σεξ. Απλά ΠΡΕΠΕΙ να πλυθείς. Η πιο εύκολη στρατηγική είναι μωρομάντηλο πρώτα και νερό με σαπούνι κατόπιν.
*Όχι, εκείνος δεν έχει όρεξη για σεξ όλη την ώρα- αλλά δεν θα στο αρνηθεί και ποτέ.
*Ναι, το σεξ είναι πολύ γ@@@@το όταν το κάνεις με κάποιον που θες πολύ.
*Ναι, κάθε γυναίκα μπορεί να διασκεδάσει όσο θέλει στο σεξ, όπως κάνουν όλα τα αρσενικά- άσε τις ντροπές.
*Όχι, το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπεις στις ταινίες και στις ερωτικές ταινίες.
Αν δεν μάθεις τι σε φτιάχνει, κι αν δεν το ζητήσεις, ποτέ δεν θα το απολαύσεις. Ο παρτενέρ σου δεν θα γίνει ποτέ μάντης του μυαλού σου, ούτε θα το καταλάβει δια της πλαγίου οδού.
*Μπορείς να λες όχι όταν δεν θέλεις να το κάνεις χωρίς φόβο, χωρίς πάθος. Ακόμη κι αν του είχες δώσει την εντύπωση ότι ήθελες και μετά άλλαξες γνώμη.
*Πολλές γυναίκες δεν ολοκληρώνουν μόνο με τη διείσδυση. Για το 50-75% των γυναικών απαιτείται και κλειτοριδική διέγερση.
*Σταμάτα να ανησυχείς τόσο μην μείνεις έγκυος- κάνοντας εικασίες για το πόσο περπάτησαν τα σπερματοζωάριά του από το στήθος σου όπου και ολοκλήρωσε μέχρι τον κόλπο σου. Ν σε νοιάζει να παίρνεις προφυλάξεις κόντρα σε ΣΜΝ που μπορούν να σε ταλαιπωρούν μια ζωή.
*Το καλό σεξ δεν ισούται με μια καλή σχέση αλλά σίγουρα μια καλή σχέση περιλαμβάνει το καλό σεξ.
*Το να έχεις άγχη και φόβους πάνω στο σεξ είναι φυσιολογικό.
*Όπως συμβαίνει με όλα και με το ποδήλατο, το καλό σεξ θέλει εξάσκηση, δεν γεννήθηκες για να το κάνεις τέλεια.
*Ναι, υπάρχουν αμήχανες και άβολες στιγμές πάνω στο σεξ.
*Όχι, το σεξουαλικό σου πικ δεν είναι στα 20 σου!
*Πειραματίσου - γιατί μπορεί και να σ' αρέσει! Ή αν κάτι δεν σου άρεσε κάποτε μπορεί τώρα να σ'αρέσει, άρα πειραματίσου ξανά!
* Το τι θα κάνεις με τους "χυμούς του" είναι δικό σου θέμα! Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει εις την κατάποση.
* Η στύση του είναι απαραίτητη στο σεξ - το "δεν πειράζει" πειράζει, ειλικρινά!
* Ένα σέξι στριγκάκι μπορεί να φέρει την όρεξη για σεξ.
* Το να διαβάσεις 100 φορές το Κάμα Σούτρα, δεν εγγυάται πως θα μπορείς να κάνεις πράξη και τις στάσεις του βιβλίου.
Πηγή womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...