Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης Η παραδοσιακή συνταγή για το αγαπημένο ορεκτικό

food4

Υλικά
- Τρεις μεγάλες ντομάτες
- Ένα κρεμμύδι
- Κεφαλοτύρι τριμμένο
- Ένα αυγό
- Αλεύρι
- Μία σκελίδα σκόρδο
- Δυόσμος
- Βασιλικός
- Μαϊντανός
- Ρίγανη
- Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Παίρνουμε τις ντομάτες μας, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά.
  2. Ανακατεύουμε τη ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε λίγο αλεύρι ώστε να γίνει το μείγμα σαν κεφτές και να τους τηγανίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...