Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ανακαλύφθηκε ο επιπλέον μυς που διαθέτουν οι έγχρωμοι άνθρωποι στο δεξί πόδι

Σε μια σπουδαία ανακάλυψη, έπειτα από δεκαετίες άσκοπης έρευνας, κατάφερε να φτάσει επιτέλους η επιστημονική κοινότητα, η οποία έφερε στο φως τον επιπλέον μυ τον οποίο διαθέτουν οι έγχρωμοι άνθρωποι στο δεξί τους πόδι.
Ο συγκεκριμένος μυς, είναι υπεύθυνος για το γεγονός πως οι έγχρωμοι επιδεικνύουν μεγαλύτερη έφεση στην ταχύτητα και το άλμα, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να φτάνουν συχνά σε διακρίσεις σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα έναντι των λευκών και Ασιατών συναθλητών τους. Οι αμέτρητες επικρατήσεις των «μαύρων» ανθρώπων στα κουλουάρ του στίβου και στα παρκέ της καλαθοσφαίρισης είχαν θορυβήσει τόσο την αθλητική όσο και την επιστημονική κοινότητα, οι οποίες συνεργάστηκαν στενά προκειμένου να αντιληφθούν τους λόγους αυτής της απρόσμενης υπεροχής.
Έπειτα από αμέτρητες έρευνες και ακόμη περισσότερες μελέτες και πειράματα, ανακαλύφθηκε πως όλοι οι έγχρωμοι διαθέτουν έναν επιπλέον μικροσκοπικό μυ, ελάχιστα εκατοστά πάνω από την φτέρνα τους. Ο συγκεκριμένος μυς δρα σαν αεροτομή, εξασφαλίζοντας μια έξτρα αεροδυναμική, την οποία οι αθλητές εκμεταλλεύονται, φτάνοντας σε θριάμβους έναντι των αδικημένων από τη φύση ανταγωνιστών τους.
Ο νεοανακαλυφθείς μυς ήδη αναγνωρίστηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου αλλά και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ανατομίας και πήρε την ονομασία «colour muscle (ελλ. έγχρωμος μυς)» λόγω του γεγονότος ότι απαντάται μόνο σε έγχρωμους ανθρώπους. Ύστερα από τη συγκεκριμένη ανακάλυψη, πήραν φωτιά οι συζητήσεις σχετικά με την αφαίρεση όλων των μεταλλίων από αθλητές και ομάδες που διέθεταν έγχρωμους παίκτες αλλά και την καθιέρωση ενός ξεχωριστού πρωταθλήματος για τους λευκούς αθλητές.
Στο «Κουλούρι» μίλησε δικαιωμένος και ο πρώην προπονητής στίβου, Χρήστος Τζέκος, ο οποίος τόνισε: «Εμείς τα λέγαμε πως είχαμε μειονέκτημα και γι' αυτό ντοπάραμε τους αθλητές μας και μας κοροϊδεύατε. Συνομίλησα ήδη με τον Κώστα Κεντέρη και συμφωνήσαμε πως αντί να αποκλειστούν όλοι οι έγχρωμοι αθλητές μπορούν πολύ απλά όλοι οι υπόλοιποι αθλητές να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση του ''colour muscle''» για να καταλήξει λέγοντας πως «αν είναι να γίνει η αρχή, γιατί να μην βάλουμε και φτερά στον Κώστα ώστε να καλύψει και το μειονέκτημά του με τα πτηνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...