Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

6 Απαραίτητες αρχές που πρέπει να διδάξετε στην κόρη σας!

5fd0020899fcbbd9ef55b6677c9c14b9
Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι υπέροχο.
Το να μεγαλώνεις κόρες είναι επίσης υπέροχο!
Είτε μεγαλώνετε αγόρια είτε κορίτσια είναι απαραίτητο να τους διδάξετε τις σωστές αξίες.Όμως στα κορίτσια πρέπει να διδάξετε συγκεκριμένες αξίες
Διδάξτε στην κόρη σας…
Πως η αξία της βασίζεται σε κάτι παραπάνω από μια εξωτερική εμφάνιση.Αξίζει πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι και έχει πολύ περισσότερα ταλέντα από όσα νομίζει.
Να προστατεύει την αθωότητά της. Ζούμε σε έναν κόσμο που προστάζει το ακριβώς αντίθετο. Γιατί να χάσει την παιδική τη ηλικία από νωρίς;
Να χειρίζεται τα » κακά κορίτσια». Δυστυχώς τα κακά παιδιά υπάρχουν παντού και η μόνιμη ενασχόλησή τους είναι να κάνουν την ζωή των άλλων παιδιών.Όσο νωρίτερα της μάθετε να τα αντιμετωπίζει τόσο καλύτερα.
Να μην είναι κακό κορίτσι.Πριν σκεφτείτε ότι αυτό δεν απευθύνεται στο δικό σας παιδί, πρέπει να της μάθετε να συμπεριφέρεται σωστά επειδή επειδή τα κακά παιδιά δεν γεννιούνται αλλά γίνονται στην πορεία.
Να προστατεύει τον εαυτό της.Πάνω από όλα έχει σημασία η σωματική και η πνευματική της προστασία.Πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει από νωρίς τα σημάδια κινδύνου.
Να μάθει τι σημαίνει καλή σύζυγος και μητέρα.Ποιο είναι το καλύτερο πρότυπο για να τα μάθει όλα αυτά;Φυσικά εσείς!
babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είναι αδύνατον..