Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Προσοχή σκληρές εικόνες: Τεράστιος πύθωνας καταπίνει άνθρωπο! (PHOTOS)

Προσοχή σκληρές εικόνες: Τεράστιος πύθωνας καταπίνει άνθρωπο! (PHOTOS)
Chordata Animalia Reptilia Squamata Serpentes Pythonidae Phython P.molurus Pm bivittatus. Τι όνομα ε; Αυτό το γιγάντιο φίδι είναι συνήθως γνωστό ως πύθωνας της Βιρμανίας.Στην άγρια ​​φύση οι πύθωνες φτάνουν σε 3,7 μέτρα κατά μέσο όρο, ενώ πύθωνες πάνω από 4,5 μέτρα είναι σπάνιοι.

jghhg
Υπάρχει πάντα μια ερώτηση εάν ένα φίδι μπορεί ή όχι να φάει έναν ενήλικα άνθρωπο. Οι μυθολογία για το παραπάνω ζήτημα κρατάει απόν πολύ παλιά αλλά σήμερα μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Ναι υπάρχει φίδι που σκοτώνει και μετά καταπίνει ολόκληρο έναν ενήλικα άνθρωπο!
Στην Ινδονησία, ένα γιγαντιαίος πύθωνας Βιρμανίας κατάπιε ένα ενήλικα άνθρωπο! Το φίδι όμως ενώ απομακρυνόταν από το σημείο της επίθεσης σκάλωσε σε ξύλινους φράχτες και στην προσπάθεια του να ελευθερωθεί πέθανε.
kmjhg
Το μεγάλο φίδι που πνίγηκε στην προσπάθεια του να περάσει τους φράχτες.
Οι κάτοικοι του χωριού βρήκανε το φίδι την επόμενη μέρα και το τράβηξαν από τους φράχτες έξω στην ύπαιθρο όπου το ανοίξανε και βρήκανε στην κοιλιά του το ενήλικο αρσενικό θύμα.
;lhkj
khgg
Το μεγάλο φίδι στον ανοικτό χώρο, μπορείτε να δείτε ότι κατάπιε κάτι μεγάλο Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μέγεθος του πύθωνα Όπως όλα τα φίδια, Βιρμανίας οι πύθωνες είναι σαρκοφάγοι. Η διατροφή τους αποτελείται κυρίως από κατάλληλου μεγέθους πτηνά και θηλαστικά.
Το φίδι χρησιμοποιεί αρπάζει με τα δόντια του το τη λεία του και στη συνέχεια τυλίγει το σώμα του γύρω από το θήραμα σκοτώνοντας το θήραμα με του δυνατούς μύες τους. Βρίσκονται συχνά κοντά σε ανθρώπινες κατοικίες λόγω της παρουσίας των αρουραίων, ποντικών και άλλων θηλαστικών που είναι γι΄αυτά πηγή τροφής.
khf
Οι χωρικοί με φρίκη ανακαλύπτουν τι είχε φάει ο πύθωνας.
Εξαιρετικά μεγάλο πύθωνες μπορούν να καταπιούν ακόμα μεγαλύτερα ζώα όπως χοίροι και αιγοπρόβατα ενώ είναι γνωστό ότι έχουν καταπιεί και αλιγάτορες στη Φλόριντα, όπου κυριάρχησαν σε αρκετές περιοχές. Τώρα πλέον στη λίστα των διατροφικών τους ειδών μπορούμε να προσθέσουμε και ενήλικους ανθρώπους.
Το θύμα όταν το αφαίρεσαν από την κοιλιά του φιδιού…
kshfx
deite-to.com

10 Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν κάνετε σεξ

Ο δεκάλογος του καλού σεξ είναι ο τρόπος με τον οποίο το Πανεπιστήμιο της Santa Clara έχει καταγράψει τις συμβουλές προς τους φοιτητές.
Με 10 απλές αλλά άκρως σοβαρές και αληθινές προτάσεις μαθαίνει στους νέους τι πρέπει να γνωρίζουν πριν κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί τόσο η μετάδοση νοσημάτων ή κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, ενώ συγχρόνως διδάσκονται ότι ο σεβασμός προς τον εαυτό τους και προς τους άλλους είναι πολύ σοβαρός παράγοντας λήψης αποφάσεων.
1. Μια έξυπνη συζήτηση στην αρχή και θα έχετε έξυπνο σεξ αργότερα. Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες θα επηρεάσουν και τους δύο εταίρους, όχι μόνο ένα άτομο. Αν νιώθετε άβολα συζητώντας το σεξ και την αντισύλληψη με το σύντροφό σας, τότε δεν θα πρέπει να κάνετε σεξ!  Είναι ευκολότερο να κάνετε μια συζήτηση για το σεξ εκ των προτέρων, ώστε οι δύο να γνωρίζετε τι να περιμένετε. Είναι πιο εύκολο να είναι ορθολογική και λογική η πρώτη σας φορά και όχι κάτω από τη «θερμότητα της στιγμής!».
2. Δύο είναι καλύτερα από ένα! Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας από πιθανή εγκυμοσύνη ή κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μια μέθοδος αντισύλληψης όπως το χάπι ή το διάφραγμα δεν είναι αρκετή από μόνη της αλλά θα πρέπει να είναι σε συνδυασμό με ένα προφυλακτικό για την πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη, ειδικά σε σχέσεις που δεν είναι μονογαμικές. Εάν ο σύντροφός σας λέει όχι στο προφυλακτικό ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τη σχέση σας. Τίποτα δεν αξίζει τόσο όπως λίγα λεπτά απροστάτευτης διασκέδασης, ώστε να θέσετε σε κίνδυνο της ζωής.  
3. Μην νιώθετε ότι πιέζεστε να κάνετε σεξ. Κάνετε σεξ μόνο όταν είστε έτοιμοι γι αυτό. Μη κάνετε σεξ με το φόβο ότι θα πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου αν πείτε όχι ή το φόβο ότι είστε η «μόνη» που δεν το κάνει. Όλοι θέλουν να ταιριάζουν με τους φίλους τους, αλλά ποτέ δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο τις αξίες τους για να είναι μέρος του πλήθους. Εάν δεν θέλετε να κάνετε σεξ, να είστε ειλικρινείς, να συζητήσετε τους λόγους πίσω από την απόφασή σας με το σύντροφό σας και μείνετε πιστοί στα πιστεύω σας.
4. Μην κάνετε κατάχρηση του αλκοόλ / χρήση ναρκωτικών, νομίζοντας ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο φυσικά. Η χρήση ναρκωτικών ή κατάχρηση αλκοόλ παρεμβαίνει με τη λήψη αποφάσεων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βιασμό, ή σε συνουσία χωρίς τη χρήση αντισυλληπτικών ή προφύλαξης ή ακόμα στο να χάσει το άτομο τον αυτοσεβασμό του ή το σεβασμό του προς τους άλλους. Η μείωση των αναστολών που συχνά συνοδεύει τη χρήση αλκοόλ μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι θα απολαύσετε το σεξ περισσότερο, αλλά στην πραγματικότητα, μια ποικιλία βιοχημικών και αλκοόλ κάνει το σεξ λιγότερο ευχάριστο για τους άνδρες και τις γυναίκες.
5. Χρησιμοποιήστε το σύστημα των φίλων. Αν πάτε σε ένα πάρτι ή ένα μπαρ, με φίλους ζητήστε τη γνώμη τους αν συμφωνούν να φύγετε με ένα άλλο πρόσωπο, που δεν το γνωρίζετε από πριν. Μερικές φορές η "δεύτερη γνώμη" ενός φίλου μπορεί να βοηθήσει να σας αποτρέψει από τη λήψη των αποφάσεων για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.
6. Να θυμάστε ότι «όχι» σημαίνει ΟΧΙ και το να πέρασε έξω δεν σημαίνει ΝΑΙ. Όντας μεθυσμένος δεν αποτελεί υπεράσπιση για τη διάπραξη σεξουαλικής επίθεσης ή ένας λόγος για να γίνει κανείς θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Εάν είστε πάρα πολύ μεθυσμένος/η για να καταλάβετε ή να σεβαστείτε τον άλλον πείτε απλά ΌΧΙ. Εάν είστε πάρα πολύ μεθυσμένος για να ακούσετε ή να σεβαστείτε ένα πρόσωπο που λέει ΌΧΙ ή αν κάνετε σεξ με κάποιον που έχει χάσει τις αισθήσεις του ή είναι ανίκανο να συναινέσει, μπορεί να θεωρηθεί βιασμός.
7. Σεβαστείτε το δικαίωμα του καθενός να λάβει την προσωπική του απόφασή συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Δεν υπάρχει "προθεσμία", δεν υπάρχει ιδανική ηλικία, δεν υπάρχει τέλειο σημείο σε μια σχέση όπου το σεξ πρέπει να συμβεί. Εάν ο σύντροφός σας, σας λέει ότι αυτός ή αυτή δεν είναι έτοιμος να κάνουν σεξ, να σέβεστε την απόφασή του / της, να στηρίζετε και να συζητάτε τους λόγους πίσω από αυτό. Είναι απόλυτο δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει πότε και πώς θα κάνει σεξ είτε είναι η πρώτη φορά ή η δέκατη φορά.
8. Να είστε προετοιμασμένοι για κάποια έκτακτη στιγμή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή που πρέπει κάποιος να κάνει σεξ όταν έχει σχέση. Γι αυτό καλό θα είναι να έχετε πάντα προφυλακτικά μαζί σας. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι εξίσου υπεύθυνοι για την πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, με τη χρήση αντισυλληπτικών και οι δύο θα πρέπει να φέρουν τα προφυλακτικά. Μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά, ακόμη και όταν προσπαθείς να τα κάνεις όλα σωστά. Ίσως το προφυλακτικό έσπασε ή έχετε ξεχάσει να πάρετε το αντισυλληπτικό σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζετε για την επείγουσα αντισύλληψη η οποία λαμβάνεται εντός 72 ωρών από τη σεξουαλική επαφή και μπορεί να αποτρέψει την εγκυμοσύνη.
9. Η καλύτερη προστασία δεν σημαίνει λιγότερη αγάπη. Η αποχή είναι στην πραγματικότητα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και την πρόληψη της εγκυμοσύνης. Αλλά εξάσκηση για αποχή δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε σεξουαλική σχέση με κάποιον - αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν έχετε κολπική ή πρωκτική επαφή. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να είναι οικεία δύο άτομα και να μην έχουν επαφή - απλά να γνωρίζουν ότι οι εναλλακτικές λύσεις, όπως το στοματικό σεξ, φέρουν τους δικούς τους κινδύνους.
10. Η σεξουαλική υγεία αποτελεί προτεραιότητα. Είτε κάνετε σεξ είτε όχι, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να έχουν τακτικές εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι είναι σεξουαλικά υγιής. Οι γυναίκες μάλιστα θα πρέπει να κάνουν ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο.
Πηγή: naftemporiki.gr

Οι 11 κανόνες ζωής του Bill Gates, που θα ήθελα να μάθουν τα παιδιά μου!

Οι 11 κανόνες ζωής του Bill Gates, που θα ήθελα να μάθουν τα παιδιά μου!

Ο Bill Gates, είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Ξεκίνησε από ένα γκαράζ που έφτιαχνε ηλεκτρονικές εφαρμογές, μετά ίδρυσε την Microsoft και σήμερα να είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο λοιπόν, μας αποκαλύπτει αυτά που κανένα σχολείο δεν διδάσκει στα παιδιά μας

Κανόνας 1
Η ζωή δεν είναι δίκαιη – πάρτε το χαμπάρι!

Κανόνας 2 
Ο κόσμος δε θα σας λυπηθεί ούτε νοιάζεται εάν έχετε ή όχι αρκετή αυτοεκτίμηση. Ο κόσμος περιμένει να πετύχετε κάτι πριν αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας. 

Κανόνας 3 
Δεν πρόκειται να βγάζετε 80.000 δολ. το χρόνο με το που θα βγείτε από το Πανεπιστήμιο. Δεν πρόκειται να γίνετε Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ούτε να αποκτήσετε αυτοκίνητο με τηλέφωνο, αν δεν τα κερδίσετε και τα δύο. 

Κανόνας 4 
Αν νομίζετε ότι ο καθηγητής σας είναι σκληρός, περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε αφεντικό. 

Κανόνας 5
Δεν θίγεται η αξιοπρέπειά σας αν χρειαστεί να δουλέψετε με τα χέρια σας. Οι παππούδες σας είχαν μια άλλη λέξη για τη δουλειά στο εργοστάσιο: την αποκαλούσαν «ευκαιρία».

Κανόνας 6 
Εάν τα μουσκέψεις, δεν φταίνε οι γονείς σου. Γι’ αυτό μην κλαψουρίζεις για τα δικά σου λάθη, αλλά μάθε από αυτά. 

Κανόνας 7 
Πριν γεννηθείτε οι γονείς σας δεν ήταν τόσο βαρετοί όσο σας φαίνονται τώρα. Αυτό το έπαθαν πληρώνοντας τους λογαριασμούς σας, καθαρίζοντας τα ρούχα σας και ακούγοντας να λέτε πόσο έξυπνοι και σπουδαίοι είστε. Πριν τρέξετε λοιπόν να σώσετε το δάσος του Αμαζονίου από τα παράσιτα της γενιάς των γονιών σας, καθαρίστε πρώτα την ντουλάπα του δωματίου σας. 

Κανόνας 8 
Στο σχολείο οι νικητές δε διαφέρουν από τους ηττημένους, ΟΧΙ όμως και στη ζωή. Σε κάποια σχολεία δεν αποτυγχάνει κανείς – μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά και ξανά μέχρι να γράψετε τη σωστή απάντηση. Αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματική ζωή. 

Κανόνας 9 
Η αληθινή ζωή δε χωρίζεται σε τρίμηνα. Τα καλοκαίρια δεν κάθεστε και πολύ. Και λίγοι είναι αυτοί που θα ενδιαφερθούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε εσείς στις ελεύθερες ώρες σας. 

Κανόνας 10 

H τηλεόραση ΔΕΝ είναι η αληθινή ζωή. Στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι σηκώνονται από τις καφετέριες και πάνε στις δουλειές τους. 

Κανόνας 11 
Να είστε καλοί με τα σπασικλάκια. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε να δουλεύετε για έναν από αυτούς.

Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!


Kάθε μικρό κορίτσι ονειρεύεται ένα δικό της μυστικό κήπο, με αγαπημένα χρώματα κι αρώματα από λουλούδια. Δυστυχώς, δεν έχουν όλα τα σπίτια αυλές κι έτσι για πολλά κοριτσάκια το όνειρο παραμένει ανεκπλήρωτο.
Υπάρχουν, όμως και κάποιες πιο τυχερές. Όπως η κόρη της Rachel, η οποία έλαβε δώρο γενεθλίων από τη μαμά της αυτό που επιθυμούσε: έναν μαγικό, κρυφό κήπο!
Όταν η Rachel ξεκίνησε να σχεδιάζει το δώρο της μικρής της κόρης ήξερε τι ήταν αυτό που επιθυμούσε τόσο πολύ το παιδί της. Κι ήταν τυχερή. Το σπίτι τους είχε αυλή!
diaforetiko.gr : 16 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Η Rachel και το σύζυγος της δούλεψαν εντατικά! Έσκαψαν την αυλή, έφτιαξαν το φράχτη της και φύτεψαν σπόρους.
diaforetiko.gr : 21 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο, αποφάσισαν να υλοποιήσουν το πιο ουσιαστικό μέρος του “δώρου” τους. Να χαρίσουν στην κόρη τους το μυστικό κήπο που επιθυμούσε.
diaforetiko.gr : 321 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!

Σε μια γωνία της αυλής, κοντά στο φράχτη που είχαν φτιάξει, φύτεψαν ψηλούς θάμνους και οριοθέτησαν μια μικρή περιοχή. Παράλληλα, έφτιαξαν και μια μικρή πύλη.
diaforetiko.gr : 43 600x599 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ο μικρός κήπος μέσα στον μεγάλο κήπο, φυτεύτηκε και στολίστηκε για να γίνει όμορφος. Κι όταν όλα τελείωσαν, η πιτσιρίκα έλαβε για τα γενέθλια της ένα κλειδί…
diaforetiko.gr : 516 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Το κλειδί της πύλης την οδήγησε στο δώρο των ονείρων της: ένα μυστικό κήπο!
diaforetiko.gr : 618 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ήταν ο προσωπικός της κήπος!
diaforetiko.gr : 715 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ήταν ανθισμένος, με ένα μικρό συντριβάνι και χώρο για να κάθεται και να παίζει με τα παιχνίδια της!
diaforetiko.gr : 814 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Χάρη στους γονείς της, το κοριτσάκι έγινε αυτό που πάντα ονειρευόταν: μια μικρή νεράιδα των λουλουδιών!
diaforetiko.gr : 910 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Οι απίστευτοι γονείς της είχαν φτιάξει ακόμη και μια μικρή σκακιέρα, με πιόνια πασχαλίτσες και αγριομέλισσες!
diaforetiko.gr : 108 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Επίσης, τοποθέτησαν μέσα στο μικρό κήπο ένα παγκάκι με αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια της…νεράιδας!
diaforetiko.gr : 1113 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Τη μέρα ο κηπάκος είναι ένας παράδεισος. Το βράδυ, όμως, γίνεται απλά μαγικός!
diaforetiko.gr : 1213 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ποιο παιδί δε θα ήθελε να περάσει όλη του τη μέρα εκεί μέσα; Η κόρη τους πάντως δύσκολα ξεκολλάει από εκεί πλέον!
diaforetiko.gr : 139 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Ήταν ένα δώρο γενεθλίων που κανείς τους δεν πρόκειται να ξεχάσει, όσα χρόνια κι αν περάσουν!
diaforetiko.gr : 145 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!
Τι λέτε; Μήπως θα θέλατε κι εσείς έναν μυστικό κήπο για δώρο γενεθλίων;
diaforetiko.gr : 155 600x600 Μεταμόρφωσε την βαρετή αυλή της σε ένα μυστικό κήπο που μοιάζει να ξεπήδησε από σελίδες παραμυθιών! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!