Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πάμε για κοκτέιλ με βάση την τεκίλα στο Bar8 του Grande Bretagne

bar8

Αν είστε Αθήνα αυτές τις ημέρες, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Bar8 θα σας απαλύνει λίγο τον… πόνο με εξαιρετικά κοκτέιλ με βάση την τεκίλα και θέα την πόλη.

Η ομάδα του Bar8 στο GB Roof Garden Restaurant & Bar δημιούργησε μια μοναδική συλλογή από Once Upon a Time in Mexico κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, για όσους θέλουν να δροσιστούν και να… ξεχάσουν ότι δεν βρίσκονται διακοπές.
Δροσιστικά κοκτέιλ που αναμειγνύονται με ιδιαίτερα συστατικά όπως το lime, το γκρέιπφρουτ, το λικέρ περγαμόντο, η πικρή σοκολάτα, το ginger και το φραγκόσυκο, σε εντυπωσιακές παρουσιάσεις, υπόσχονται να σας κάνουν να απολαύσετε τον Αύγουστο, κοιτώντας την καυτή Αθήνα αφ’ υψηλού.
Τα κοκτέιλ μπορείτε να τα απολαμβάνετε μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου και ανάμεσά τους θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως Paloma με Don Julio Reposado, γκρέιπφρουτ, χυμό λάιμ, σιρόπι αγαύης και σόδα, Devil’s Kiss με Don Julio Reposado, Holly Ginger, σουμάδα, φρέσκο χυμό λάιμ, γκρέπφρουτ και πορτοκάλι, angostura bitters, Peychaud’s bitters, αλάτι, It’s Greek to me με Don Julio Blanco, φρέσκο λάιμ, αγαύη, πουρέ αχλαδιού και πολλά άλλα, σε τιμές 16-18 ευρώ.
Info
Bar 8, GB Roof Garden
Βασιλέως Γεωργίου Α
Πλατεία Συντάγματος
210 3330000
/www.clickatlife.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...