Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

5 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το ασπράδι του αβγού στην επιδερμίδα σας για να δείχνετε όμορφες και φρέσκες



Ασπράδι αβγού – Συμβουλές ομορφιάς: Το ασπράδι από το αβγό βοηθά σημαντικά στη φροντίδα του δέρματος. Αυτό, διότι σύμφωνα με τις έρευνες των επιστημόνων, τα ασπράδια από το αβγό διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και αποσυμφορητικές ιδιότητες.

Ασπράδι αβγού – Συμβουλές ομορφιάς: Πέντε σημεία – κλειδιά ομορφιάς, που βοηθά το ασπράδι από το αβγό

Απολεπιστική ιδιότητα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασπράδι αβγών ως απολεπιστικό! Βοηθά να αφαιρέσετε τους ρυπογόνους παράγοντες στο δέρμα σας καθώς και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Δράση κατά της ακμής: Εκτός από το ότι είναι αντιφλεγμονώδη, τα ασπράδια αβγών αποδεικνύονται πολύ αποτελεσματικά στη μείωση της ερυθρότητας. Αν έχετε ακμή, είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ελέγξετε, να καταστήσετε λιγότερο εμφανή, ακόμη και να εξαλείψετε τα σημάδια της. Η ακμή προκαλείται από την υπερβολική λιπαρότητα στο δέρμα σας, γεγονός που οδηγεί στη δημιουργία δερματικές κύστες, τα γνωστά σπυράκια ακμής.
Στη συνέχεια οι κύστες αυτές μολύνονται και επηρεάζουν σοβαρά την ομοιομορφία του δέρματος. Η ακμή εμφανίζεται συνήθως στην εφηβεία, αλλά μπορεί να επανεμφανιστεί και αργότερα, προκαλώντας επιπλοκές που εκτείνονται πέρα ​​από την εφηβεία. Η χρήση του ασπραδιού βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας στο δέρμα σας και στην αποκατάσταση του κανονικού, υγιούς pH του. Καθώς τα επίπεδα της λιπαρότητας μειώνονται, ο σχηματισμός των σπυριών καθίσταται ολοένα και πιο βραδύς.
Σακούλες κάτω από τα μάτια: Λόγω των αποσυμφορητικών τους δυνάμεων, τα ασπράδια αβγών μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση των σακούλων κάτω από τα μάτια. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι κάνουν πιο ήπια την εμφάνιση των μαύρων κύκλων που προκαλούνται από κόπωση, άγχος ή τον κακό ύπνο.
– Τι να κάνετε: Συνιστούμε την εφαρμογή του ασπραδιού απευθείας στην περιοχή με μια μπατονέτα. Αφήστε το για 10 λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Επαναλάβετε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Μάθετε πώς να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας ώστε να μην τα βλάπτετε.
Καθαρισμός των πόρων με το το ασπράδι του αβγού: Μια άλλη υπέροχη πλευρά του ασπραδιού είναι η ικανότητά του μειώνει ή να συστέλλει το μέγεθος των πόρων σας.
Χάρη στην πρωτεΐνη που περιέχουν, τα ασπράδια βοηθούν να σταθεροποιήσετε τις ατέλειες του δέρματος.
Ενυδατική δράση: Τα ασπράδια βοηθούν το δέρμα σας να απαλλαγεί από τους ρυπογόνους παράγοντες. Χωρίς να είναι σκληρά με την επιδερμίδα, την τρέφουν και την ενυδατώνουν. Λόγω της ποσότητας πρωτεϊνών που περιέχουν, είναι εξαιρετικά στη φυσική ενυδάτωση του προσώπου σας και την πρόληψη της ξηρότητας. Αν τα συνδυάσετε με μέλι και ελαιόλαδο, θα έχετε μια πολύ θρεπτική και ενυδατική μάσκα.

Ασπράδι αβγού – Συμβουλές ομορφιάς: Πώς να φτιάξετε μία εξαιρετική μάσκα προσώπου

Συστατικά: 1 ασπράδι αβγού, 1 κουταλιά της σούπας μέλι (25 γραμμάρια), 20 σταγόνες αμυγδαλέλαιοΟδηγίες παρασκευής: Χτυπάτε το ασπράδι με ηλεκτρικό αβγοδάρτη ή με το χέρι. Μόλις σχηματιστούν κορυφές, προσθέστε το μέλι μαζί με το αμυγδαλέλαιο. Ανακατέψτε καλά μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά καλά.Τρόπος εφαρμογής: Είναι καλύτερο να εφαρμόσετε τη μάσκα σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο. Αφήστε τη μάσκα για 20 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και επαναλάβετε περίπου 2 φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...