Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Διπλή καραμπόλα στο Κλειδί στην Εγνατία- Ένας νεκρός και 24 τραυματίες


Διπλή καραμπόλα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην Εγνατία οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Κλειδιού, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και μέχρις στιγμή έχει ανασυρθεί νεκρή μία γυναίκα οδηγός ενώ τραυματίστηκε μία έγκυος που η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπάρχουν 24 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Κατερίνης, της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.
19 οχήματα ενεπλάκησαν στην πρώτη καραμπόλα που προκλήθηκε όταν οδηγός φορτηγού λόγω περιορισμένης ορατότητας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.
Περίπου 500 μέτρα πιο κάτω σημειώθηκε η δεύτερη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 8 αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και ασθενοφόρο που μετέφερε έγκυο για να γεννήσει δίδυμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Με ανακοίνωσή της η αστυνομία τονίζει στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί μετά το τροχαίο που έγινε στο Κλειδί αλλά και εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...